Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار قم با انتقاد از تأخیر مدیران در ورود به جلسات گفت: ۱۵ دقیقه بعد از شروع جلسات درب سالن باید بسته‌شده و از حضور دیرهنگام مدیران و مسئولان استانی جلوگیری  شود زیرا انجام این کار سبب نظم بیشتر جلسه می‌شود. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۵:۴۵ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست ظهر امروز در هفتمین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید که در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد، با تأکید بر ارائه پیشنهاد کاربردی و عملیاتی از سوی مدیران استانی برای حل مشکلات پیش روی تولید اظهار داشت: بانک‌ها می‌توانند بخشی از این راه‌کارها را در قالب گفت‌وگوهای بخش خصوصی و دولت بیاورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قم با اشاره به نقش بانک‌ها و فعالان اقتصادی در رونق تولید و ایجاد اشتغال افزود: بسیاری از موارد و موضوعات را فعالان اقتصادی می‌توانند در قالب شورای گفت‌وگو بخش خصوصی و دولت مطرح کنند تا درباره آن‌ها تصمیم‌گیری شود همچنین ظرف زمانی یک هفته را برای استعلامات مصوب می‌کنیم که تمامی دستگاه‌ها ظرف یک هفته به استعلامات بانک‌ها پاسخ دهند.

وی در ادامه با انتقاد از تأخیر مدیران در ورود به جلسات گفت: 15 دقیقه بعد از شروع جلسات درب سالن باید بسته‌شده و از حضور دیرهنگام مدیران و مسئولان استانی جلوگیری  شود زیرا انجام این کار سبب نظم بیشتر جلسه می‌شود.

سرمست سپس با تأکید بر اینکه برگزاری جلسات رفع موانع و رونق تولید باید به لحاظ کمی و کیفی رشد داشته باشد، خاطرنشان کرد: امیدواریم در سال جاری که سال رونق تولید هست،‌ شاهد تحول کمی و کیفی جلسات از حیث نظم و ترتیب شرکت در جلسات و اختیارات کافی باشیم.

استاندار قم:مدیران استان باید پاسخگوی مسئولیت خود باشنددستور صریح استاندار قم؛ مدیران هرروز ساعتی را به پاسخگویی مستقیم به مردم اختصاص دهنداتمام‌حجت معاون استاندار قم با بانک‌ها؛ با سنگ‌اندازی در رونق تولید به‌شدت برخورد می‌شود

استاندار قم ادامه داد: باید راهبردهای رفع موانع تولید را که در ابتدای سال مصوب کرده‌ایم ازنظر پیشرفت فیزیکی و کاری در طول سال موردبحث و بررسی و رسیدگی قرار گیرد زیرا در هر جلسه بخشی از جلسه معطوف به ارائه گزارش از سوی ارگان‌های مربوطه است تا ببینیم چه میزان به اهداف نزدیک شده و چه قدر فاصله‌داریم.

وی خاطرنشان کرد: مواردی که به جلسات رونق تولید می‌آید باید با نظر کارشناسی و آماده برای تصویب بیاید و از ورود مواردی که بدون آمادگی و پشتوانه کافی است باید جلوگیری شود.

سرمست در پایان با تأکید بر مشارکت بیشتر میراث فرهنگی در مباحث رونق تولید تصریح کرد: سهم استان در بخش تسهیلات بخش گردشگری مطلوب نیست و اگر این نقیصه جبران نشود باید مدیر مربوطه نسبت به مشکلات موجود پاسخگو باشد.

 انتهای پیام/

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۵۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۷برابری خرید شمش طلا در مرکز مبادله

سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران، گفت: در نوزدهمین جلسه حراج به میزان ۲۳ برابر بیشتر از میزان اولین جلسه، عرضه شمش صورت گرفت.

به گزارش مشرق، اصغر بالسینی با اشاره به جلسات حراج شمش از سوی این مرکز گفت: از زمان آغاز اولین جلسه حراج شمش طلا تا امروز رشد ۲۳ برابری عرضه و ۱۷ برابری در خرید شمش طلای استاندارد را شاهد هستیم.

وی ضمن اشاره به جلسات حراج شمش و سکه طلا از سوی این مرکز در جهت ایجاد تعادل در بازار عرضه و تقاضا طلا در کشور به تشریح میزان مبادلات صورت گرفته پرداخت و گفت: از زمان آغاز اولین جلسه حراج شمش طلای استاندارد توسط مرکز مبادله ایران که در تاریخ ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ برگزار شد، تا جلسه نوزدهیم حراج که در تاریخ دوم اردیبهشت ماه سال جاری برگزار شد، استقبال بسیار بالایی از این جلسات صورت گرفت؛ به طوری که در اولین جلسه حراج تعداد ۱۷ شمش طلا عرضه و ۱۰ شمش معامله شد و در جلسه اخیر این حراج تعداد ۳۹۵ شمش عرضه و ۱۷۵ قطعه شمش معامله شد.

بالسینی ادامه داد: این موضوع نشان از استقبال از جلسات حراج شمش طلا دارد. در نوزدهمین جلسه حراج به میزان ۲۳ برابر بیشتر از میزان اولین جلسه، عرضه شمش صورت گرفت. علاوه بر این میزان شمش معامله شده در جلسه نوزدهم ۱۷.۵ برابر از میزان اولین جلسه حراج شمش بیشتر است.

وی تاکید کرد: مجموع شمش طلای عرضه شده در مرکز مبادله تا جلسه بیستم که در تاریخ چهارم اردیبهشت ماه برگزار شد تعداد ۴۱۰۰ قطعه شمش استاندارد (یک کیلوگرمی با عیار ۹۵۵) است و در مجموع، کل شمش فروخته شده در جلسات حراج این مرکز ۲۷۱۶ قطعه است.

گفتنی است، در بیستمین جلسه حراج شمش طلای استاندارد که روز گذشته در تالار معاملات مرکز مبادله برگزار شد، ۱۹۳ کیلوگرم شمش طلا ویژه رفع تعهد ارزی صادرکنندگان عرضه شد که در دو بخش عمده و خرد مجموعا ۸۰ کیلوگرم شمش با میانگین قیمت ۴ میلیارد و ۶۵۷ میلیون تومان، معامله و خریداری شد.

دیگر خبرها

  • استاندار لرستان: عملکرد بانک‌های استان مطلوب نیست
  • اختصاص زمین به تعاونی‌ها برای رونق تولید در اولویت است
  • (عکس) محسن رضایی در جمع اعضای شریان
  • عکسی عجیب از محسن رضایی در جمع اعضای شریان /راه او از قالیباف و حدادعادل جدا شد؟
  • اولین نشست استاندار لرستان با مدیران اقتصادی
  • آخرین وضعیت خرید شمش در حراج مرکز مبادله | خرید شمش افزایش یافت
  • افزایش ۱۷ برابری خرید شمش در حراج مرکز مبادله
  • افزایش ۱۷برابری خرید شمش طلا در مرکز مبادله
  • روز‌های برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • تجدید میثاق مدیران و کارکنان بانک رفاه کارگران با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی