Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@01:10:08 GMT

یکهزار نجات غریق در سواحل مازندران مستقر شدند

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۶۶۶۴

یکهزار نجات غریق در سواحل مازندران مستقر شدند

ساری – ایرنا – طی رزمایش نجات غریق که امروز (سه شنبه) با حضور ناجیان غریق، نیروهای امدادی، انتظامی و دریابانی در شهرستان بابلسر برگزار شد، یک هزار ناجی برای اجرای طرح دریا در سواحل مازندران مستقر شدند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، از فردا طرح دریا به مدت چهار ماه در سواحل استان آغاز می شود و فصل شنا و استفاده از دریا برای گردشگران آغاز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این طرح نیروهای امدادی و انتظامی برای مدیریت ، هماهنگی و امنیت گردشگران در طول بیش از 330 کیلومتر خط ساحلی استان مازندران مستقر می شوند.
رزمایش امروز که با حضور مسئولان کشوری ، استانی و شهرستانی در ساحل شهر بابلسر اجرا شد، با هدف آمادگی کامل و هماهنگی میان نیروهای امدادی، ناجیان غریق و نیروهای انتظامی و امنیتی برگزار شد.
** ناجیان غریق امسال ساماندهی می شود
رئیس فدراسیون ناجیان غریق و غواصی کشور نیز در این رزمایش اظهار داشت: امسال به صورت جدی ساماندهی و هماهنگی ناجیان غریق از جمله لباس هماهنگ، حضور مستمر در سواحل، آموزشهای پیشرفته امداد و نجات انجام خواهد شد.
ایلخان نوری ضمن اعلام اینکه امسال تامین مالی خوبی برای ناجیان غریق شده است، افزود: تامین مالی ناجیان غریق یکی از اولویت های ما برای امسال خواهد بود.
به گفته او ،امسال تجهیزات بیشتری برای ناجیان اعزام خواهد شد تا مجهزتر از گذشته به وظایف خود عمل نمایند.
نوری با اشاره به اهمیت سواحل مازندران هم از جهت گردشگر پذیری و هم شرایط دریای خزر، گفت: وظیفه ناجیان غریق در این استان به مراتب سخت تر از استان های دیگر است و این موضوع می طلبد شرایط خوبی برای ناجیان فراهم شود.
** حرکت به سوی پیشگیری به جای نجات
معاون امداد و نجات هلال احمر مازندران نیز در این رزمایش تاکید کرد: باید از مرحله نجات به سمت فضایی حرکت کنیم که ناجیان پیشگیران غریق باشند.
غلامعلی فخاری گفت: برای این منظور ناجیان غریق به همراه تمامی دستگاه های اجرایی و به خصوص رسانه ها سطحی از آگاهی برای مردم ایجاد کنند تا مانع از انحراف در استفاده از دریا و غرق شدگی شوند.
به گفته او بخشی از این مسیر فرهنگی است ، اما بخش مهم دیگر حضور ناجیان و نیروهای امدادی و ناجیان به عنوان راهنمایان ساحل است تا گردشگران را برای استفاده از دریاو ساحل مدیریت و آگاه کنند.
** امنیت سواحل مازندران خط مقدم جذب گردشگر
فرمانده دریابانی استان مازندران نیز با تاکید بر حرکت به سوی جذب توریست و جبران عقب ماندگی در این صنعت گفت: امنیت سواحل و گردشگران یکی از اصلی ترین رکن جذب گردشگر است.
سرهنگ سید تقی حسینی افزود: غرق شدن مسافران در برابر دیدگان گردشگران وجه خوبی برای استان مازندران با جاذبه های بی شمار گردشگری ندارد و باید همه در کنار هم این امنیت را برای مسافران ایجاد کنیم.
وی نیز ضمن تاکید بر حضور مستمر ناجیان در سواحل دریای مازندران افزود: ناجیان به تنهایی نمی توانند در حفظ امنیت جان گردشگران موفق باشند و همه باید در کنار ناجیان ادای وظیفه کنند.
به گفته او تبلیغات دشمن برای ایران هراسی در دهه های گذشته مانع از استفاده کشور و به خصوص مازندران از تمام ظرفیت های خود شده است که نیازمند همکاری همه دستگاه ها برای استفاده از این ظرفیت ها است.
سرهنگ حسینی گفت که دریابانی با تمام امکانات در کنار ناجیان غریق و گردشگری استان است و از هیچ یاری کوتاهی نخواهد کرد.
9919/1899

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي نجات غريق طرح دريا مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۶۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت

قهرمانفرد مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: مبارزه همگانی با آفت سن غلات از فروردین آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر مبارزه با سن مادری در اراضی کشاورزی سمنان در حال انجام است، گفت: تا کنون مبارزه با سن مادری در سه‌هزار و ۸۰۰ هکتار از مزارع گندم و ۲ هزار و ۲۹۰ هکتار از جوزارهای استان سمنان انجام شد.

وی با بیان اینکه بیشترین سطح مبارزه با آفت سن مادری در شهرستان گرمسار بوده است، بیان کرد: مبارزه با آفت سن مادری در گرمسار به میزان یکهزار و ۳۱۰ هکتار گندم و ۵۶۰ هکتار جو انجام شد و در مجموع در یکهزار و ۸۷۰ هکتار مزارع غلات این طرح اجرا شد.

این مسوول خاطرنشان کرد: بعد از گرمسار آرادان بیشترین سطح مبارزه را با میزان یکهزار و ۶۲۰ هکتار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • اجرای کارگاه آموزشی پیشگیری از غرق شدگی در گیلان
  • گلایه نماینده ولی فقیه در مازندران از انتصاب وزیر سابق به استانداری
  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های هویر و تار
  • نجات ۵ گردشگر گرفتار شده در مسیر برفی دریاچه‌های «تار» و «هویر»
  • پلاژ‌های دولتی در سواحل باید مورد استفاده مردم قرار گیرد
  • مبارزه با آفت غلات در سمنان از ۶ هزار هکتار فراتر رفت
  • وحیدی: زیرساخت‌های رفاهی و تفریحی موجود در سواحل باید مورد استفاده عموم قرار گیرد
  • نجات گردشگران ناپدید شده در جنگل‌های سوادکوه
  • لزوم مدیریت مسائل فرهنگی در تفرجگا‌ها و سواحل مازندران
  • غرق شدن کودک شبستری در استخر