Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@10:33:01 GMT

تحریک تقاضای بازار فرش دستباف با ارائه تسهیلات به خریداران

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۶۹۲۴

تحریک تقاضای بازار فرش دستباف با ارائه تسهیلات به خریداران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل وزارت صنعت، معدن و تجارت، فرشته دستپاک در نشست هم اندیشی مرکز ملی فرش ایران و جمعی از اعضای اتحادیه صادرکنندگان و تولیدکنندگان فرش دستباف ایران، اظهار داشت: در سال رونق تولید و با مساله تحریم، سال متفاوت‌تری نسبت به سال‌های گذشته پیش رو داریم که این امر حمایت مستمر ذینفعان فرش دستباف و رفتار متفاوت در صادرات و تجارت فرش دستباف را طلب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به طرح ملی کارآفرینی و توسعه صادرات فرش دستباف، تصریح کرد: با این طرح قادر به ایجاد ۴۰ هزار شغل خواهیم بود و این موضوعی است که باید به درستی در مجلس شورای اسلامی از آن دفاع شود.

رئیس مرکز ملی فرش ایران با بیان اینکه تهاتر فرش موضوع دیگری بود که با هیأت چینی اعزامی به ایران به بحث و بررسی پرداخته شد، گفت: هیأت چینی خواستار فرشی بودند که شناسنامه دار باشد، از این رو در نشستی با یک شرکت بین المللی، برای شناسنامه دار شدن وارد مذاکره شدیم و این موضوع کماکان در حال پیگیری است. البته این موضوع اجباری نبوده و در فاز اول کسانی که خواهان شناسنامه دار شدن فرش‌های خود هستند مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.

دستپاک در ادامه اضافه کرد: آموزش فرش دستباف در سال ۹۷ با توجه به نیاز ذینفعان و با هدف بهبود وضعیت تولید، بازارسازی و بازاریابی انجام شد.

وی با اشاره به از بین رفتن دارهای استان گلستان و گمیشان، اضافه کرد: این مساله جدی دیگری است که امیدواریم با کمک اتحادیه بتوان دارهای مورد نیاز آن استان را تأمین کنیم.

رئیس مرکز ملی فرش ایران در ادامه با اشاره به کارگروه‌های فرش استانی، بیان کرد: در این کارگروه‌ها تغییر فاحشی که ایجاد شد این است که جلسات با ریاست استاندار هر استان بر پا خواهد شد. در موضوع تبلیغات نیز مرکز در سال ۹۸ تلاش خود را چندین برابر خواهد کرد و با همکاری اتاق، بودجه قابل توجهی را در این خصوص هزینه خواهیم کرد و انتظار همراهی اتحادیه را نیز داریم. هم چنین میزان بودجه از محل مشوق‌های صادراتی سال گذشته ۸۰۰ میلیون تومان بوده است که وعده افزایش میزان بودجه از این ردیف را نیز دادند.

دستپاک با اعلام اینکه این مرکز با حداقل امکانات در سال ۱۳۹۷ برترین دستگاه وزارتخانه شد، گفت: از افتخارات این وزارتخانه بوده ایم و انتظار آن را داریم که با حمایت‌های فعالان این حوزه به سازمان تبدیل شویم.

وی ادامه داد: انتظار دیگر از بخش خصوصی در مورد مساله تحریم، ارائه بیانه‌ای در اعتراض به ترامپ است و البته بسته‌های حمایتی در مورد مساله تحریم تهیه و به مقام عالی وزارت ارائه شد.

رئیس مرکز ملی فرش ایران در مورد تحریک تقاضای بازار داخل نیز به تفاهم نامه با صندوق کار آفرینی امید اشاره کرد و گفت: در راستای این تفاهم نامه می‌توان به خریداران و متقاضیان تسهیلات با بهره کم ارائه داد.

دستپاک ادامه داد: در بازاریابی، حرکت‌های مثمر ثمر از سوی بخش خصوصی انجام نمی‌شود. کشورهای سنگاپور و برونئی از ثروتمندترین کشورهای دنیا هستند که اصحاب فرش دستباف از آنها غافل هستند. در این خصوص می‌توان از پتانسیل وزارت امور خارجه استفاده کرد. مذاکره با ASEAN (انجمن ملل آسیای جنوب شرقی) برای افزایش ظرفیت‌ها برای توسعه فرش دستباف را نیز نباید نادیده گرفت.

وی اضافه کرد: بیمه تأمین اجتماعی از الزامات ایجاد امنیت شغلی است که با بودجه ۱۹ هزار میلیارد ریالی می‌توان تمامی بافندگان را بیمه کرد و باید در اطلاع رسانی این موضوع کوشا باشید. از دیگر انتظارات از بخش خصوصی تشکیل شورای حقوق و دستمزد در استان‌ها است.

گفتنی است که در این دیدار ابتدا معاون بازاریابی مرکز ملی فرش ایران، به شرح وضعیت صادرات فرش دستباف پرداخت و تصریح کرد: با عضویت خانم دست پاک به عنوان نماینده وزیر در ستاد مقابله با تحریم دفتر ریاست جمهوری در همکاری با خانم جنیدی، بی تردید راه حل های مؤثری برای برداشته شدن مشکلات ارائه خواهد شد.

وی افزود: پرداخت یارانه به بدنه تولید و صادرات و اعزام و پذیرش هیأت‌ها و هم چنین بسته توسعه صادرات فرش دستباف به کشورهای همسایه از دیگر برنامه‌های مرکز در کم رنگ کردن اثرات تحریم است و تلاش جهت مصوب کردن تغییرات تبصره ۳ ماده ۱۲۱ (ورود قطعی فرش دستباف)، از جدیدترین اقدامات مرکز ملی فرش دستباف ایران است.

اعضا نیز با ارائه مطالبی در مورد هر یک از انتظارت ریاست مرکز نکاتی را ارائه کردند که حذف پیمان سپاری ارزی، حل قانونی مشکل برگشت فرش‌ها (ورود قطعی فرش دستباف ماده ۱۲۱)، کمک دولت در تبلیغات فرش دستباف، حذف مالیات بر ارزش افزوده و در واقع هر گونه مالیاتی برای این هنر- صنعت، بیمه قالیبافان و مواد اولیه فرش دستباف از مهمترین این محورها بود.

در هم اندیشی مرکز ملی فرش ایران با اعضای اتحادیه صادرکنندگان و تولیدکنندگان فرش دستباف، مسائل آتی هنر – صنعت فرش دستباف مورد گفتگو قرار گرفت.

کد خبر 4623082

منبع: مهر

کلیدواژه: فرش دستبافت فرش دستباف تولید فرش دستباف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۶۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد

مجید نصیری گفت: ۲۵۴ هزار و ۵۵۹ نفر ساعت از این آموزش‌ها در واحدهای فنی و حرفه‌ای برادران و ۱۵۹ هزار و ۷۶۹ نفر ساعت در واحدهای خواهران شهرستان ارائه شده است.

وی ادامه داد: آموزش‌های مهارتی به ۹هزار و ۸۴ نفر ساعت دانشجو و۸۳ هزار و ۷۲۳ نفر ساعت دانش‌آموز ارائه شد.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای خمین بیان کرد: ۱۲ هزار و ۴۸۰ نفر ساعت از ساکنان مناطق روستایی، ۱۶۶ هزار و ۴۰۳ نفر ساعت متقاضیان مهارت آموزی و ۳۹ هزار و ۹۳ نفر ساعت شاغلان بنگاه‌های اقتصادی پارسال در آموزش‌های مراکز فنی و حرفه‌ای خمین شرکت کردند.

نصیری گفت: پارسال ۱۸ هزار و ۲۹۱ نفر ساعت در پادگان و ۳۸ هزار و ۷۸۷ نفر ساعت در ندامتگاه آموزش‌های مهارتی فرا گرفتند.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای خمین اضافه کرد: یک‌هزار و ۳۲۲ نفر دوره مهارت آموزی هم در سال جاری در واحد برادران خمین ارائه شد.

وی، هدف از آموزش فنی و حرفه‌ای را گسترش توانایی‌ها و دانش افراد جویای کار و حتی شاغلین بیان کرد و افزود: آموزش و پژوهش، تولید استانداردهای آموزشی و ارزشیابی مهارت نیروی کار در دستور کار است.

نصیری گفت: این فرآیند از طریق آموزش در مراکز ثابت بخش دولتی، تیم‌های سیار شهری و روستایی، صنایع و صنوف، دانشگاه، زندان و پادگان‌ها و همچنین آموزش در بخش غیردولتی توسط آموزشگاه‌های فنی و حرفه‌ای آزاد انجام می‌شود.

رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای خمین یادآور شد: مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای نسبت به تامین و تربیت نیروی کار ماهر و نیمه ماهر مورد نیاز بخش‌های مختلف صنعت، کشاورزی، خدمات و ارتقای فرهنگ مهارت‌های فنی جامعه اقدام می‌کند و همچنین در کنار فعالیت آموزشی، تعیین صلاحیت حرفه‌ای افراد متقاضی را نیز انجام می‌دهد.

شهرستان خمین از توابع استان مرکزی ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارد که در ۲ شهر، ۲ بخش و هفت دهستان ساکن هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان مرکزی اراک

دیگر خبرها

  • محدوده حساس برای قیمت دلار؛ در کف بازار ارز و طلا چه خبر است؟
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • تقاضای مرگ خودخواسته زن ۲۸ ساله هلندی
  • تامین مالی فروشگاه‌ها از طریق تسهیلات
  • حذف واسطه‌ها و کاهش هزینه تولید طلا در پی حراج شمش در مرکز مبادله
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین
  • ۴۱۴ هزار و ۳۲۸ نفر ساعت مهارت در خمین ارائه شد
  • امام جمعه بوشهر: پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تسریع شود
  • کشنده فاو نور چشمی بازار شد