Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@17:51:15 GMT

80 هزار میلیارد ریال در حوزه آب هزینه شده است

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۸۴۲۶

80 هزار میلیارد ریال در حوزه آب هزینه شده است

ارومیه- ایرنا- مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: بیش از 80 هزار میلیارد ریال در حوزه آب کشور هزینه شده است.

به گزارش ایرنا، محمد حاج رسولی ها روز سه شنبه در مراسم افتتاح مجموعه طرح های سد سیلوه، بیان کرد: از این میزان اعتبار هزینه شده، 40 هزار میلیارد ریال در استان کرمانشاه، 2 هزار و 200 میلیارد ریال نیز در آذربایجان غربی و مابقی نیز در سه استان دیگر برای اجرای طرح های آبی و سد سازی هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تاکید بر اینکه طرح های مهمی برای ایجاد زیر ساخت های حوزه آب توسط دولت در 12 نقطه مرزی احداث می شود، گفت: مقام معظم رهبری در اختصاص اعتبارات ویژه از صندوق توسعه ملی به این طرح ها عنایت ویژه ای دارند.
وی با بیان اینکه بیش از 50 هزار میلیارد ریال طی چهار سال گذشته در حوزه آب و سد سازی آذربایجان غربی هزینه شده است، اظهار داشت: حدود 70 درصد از این میزان اعتبار در شهرستان های پیرانشهر و سردشت صرف احداث زیرساخت ها شده است.
وی همچنین قول داد تا در صورت تامین اعتبار به موقع کارهای جزیی خط انتقال آب از سد سیلوه تا ماه های آینده به پایان برسد‌‌.
حاج رسولیها با قدردانی از پیمانکاران و مشاوران طرح های اجرا شده در منطقه، گفت: تمامی این عوامل نشان از عزم جدی همگان برای توسعه ایران اسلامی است.
وی با تاکید بر اینکه می توان استفاده مناسبی از سد در حوزه صنعت داشت، اضافه کرد: اولویت اصلی در این راستا باید جذب سرمایه گذار باشد.
سید علی ترابی فرماندار پیرانشهر نیز در این جلسه، شبکه آبیاری چهار هزار هکتار از اراضی کشاورزی این شهرستان و خط لوله انتقال آب 22.4 کیلومتری به دریاچه ارومیه را از برکات تلاش دولت تدبیر و امید عنوان کرد و گفت: همه این طرح ها در راستای تحقق شعاری است که توسط مقام معظم رهبری برای سال جدید برگزیده شده است.
وی پیرانشهر را یکی از زرخیزترین شهرهای کشور دانست و ادامه داد: خاک حاصلخیر، آب کافی و ظرفیت های گردشگری این شهرستان میتواند پتانسیلی برای توسعه اقتصادی منطقه باشد.
ترابی همچنین با قدردانی از توجه دولت به حل مشکل آب شرب شهرستان پیرانشهر بیان کرد: 60 درصد آب شرب پیرانشهر توسط 2 چاه سد «کانی سیب» تامین می شود که با آبگیری باید به فکر محل های جایگزین برای تامین آب شرب شد.
وی با قدردانی از تلاش نیروهای نظامی و انتظامی برای برقراری امنیت در منطقه، اظهار داشت: بدون وجود امنیت تمامی ‌تلاش ها برای توسعه بی معنی است.
فرماندار شهرستان پیرانشهر رسانه ها را بال های توسعه منطقه دانست و گفت: رسانه ها میتوانند با بازگو کردن ظرفیت های اقتصادی منطقه، نقش بسزایی در جذب سرمایه گذار و توسعه منطقه ایفا کنند.
رسول خضری، نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: از طرف ‌مردم نهایت قدردانی را از مقام معظم رهبری و دولت تدبیر و امید برای توجه ویژه به مناطق مرزی را دارم.
وی مهار آب های مرزی و اجرای طرح های آبیاری تحت فشار را از سیاست های موفق کشور دانست و افزود: رهبری نیز توجه ویژه ای به این مدیریت منابع آبی دارند که باید سرمشق عملکرد مسوولان قرار گیرد.
خضری با بیان اینکه تمامی وزاری نیرو در دولت روحانی توجه ویژه ای به مناطق مرزی داشتند، اظهار داشت: طرح هایی که امروز در شهرستان پیرانشهر به بهره برداری می رسند، انقلابی در حوزه کشاورزی منطقه محسوب می شود که می توان آن را به سمت صنعت نیز سوق داد.
وی ادامه داد: با وجود تهدید های خارجی، تلاش دولت در حوزه تولید سبب شده که شعار سال در مسیر عملی شدن قرار بگیرد.
وی افزود: از سال 1395 تاکنون نزدیک به 50 هزار میلیارد ریال در حوزه آب استان هزینه شده است که بیش از 70 درصد آن در برای طرح های سردشت و پیرانشهر هزینه شده است.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در خانه ملت با بیان اینکه برخی از نیروگاه های برق در مناطق مرزی در پنج کیلومتری مرزها واقع شده اند، گفت: این موضوع نشان دهنده اوج وجود امنیت در منطقه است که باید قدردان آن بود‌.
وی همچنین احداث اتوبان نقده- پیرانشهر- تمرچین را از مصوبات سفر اخیر رییس جمهوری به آذربایجان غربی عنوان کرد و افزود: احداث این اتوبان نقش بسزایی در توسعه اقتصادی منطقه ایفا خواهد کرد.
وی با قدردانی از زحمات استاندار آذربایجان غربی در توجه به مناطق مرزی، اظهار داشت: درآمد حاصل از فروش سوخت‌ به پنج هزار خانواده نوار مرزی تعلق گرفته است که جا دارد از استاندار حامی مرزنشینان و فساد ستیز تشکر کنیم.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی، رییس جمهوری اسلامی ایران امروز /سه شنبه/ به منظور افتتاح چند طرح عمرانی، خدماتی و زیربنایی وارد فرودگاه ماکو در شمال آذربایجان غربی شد.
3214/518

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد آب سد سازي سفر رييس جمهوري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۸۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به توافقات انجام شده بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم

سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد که ایران به توافقات انجام شده بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان در نشست کمیسیون تحدید حدود بین دو کشور احترام می‌گذارد.

به گزارش ایسنا، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به پرسش خبرنگاران در خصوص توافق اخیر جمهوری آذربایجان و ارمنستان در مورد برخی مسائل مورد اختلاف مرزی اظهار داشت: ما به توافقات انجام شده بین جمهوری آذربایجان و جمهوری ارمنستان در نشست کمیسیون تحدید حدود بین دو کشور احترام می‌گذاریم.

کنعانی افزود: استمرار تلاش‌های دو کشور برای حل و فصل مسائل مرزی با توسل به روش‌های مسالمت آمیز در چارچوب احترام متقابل دو کشور به حاکمیت و تمامیت ارضی یکدیگر لازمه استقرار صلح و ثبات پایدار در قفقاز جنوبی است.

دولت ارمنستان اخیرا چهار روستای مرزی در منطقه «قزاق» در خاک جمهوری آذربایجان که مورد مناقشه با این کشور بود را به باکو واگذار کرد.

این روستا‌ها به مدت بیش از سه دهه در کنترل ارمنستان قرار داشتند.

نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان نیز روز شنبه اعلام کرد نیرو‌های مرزبان روسیه‌ای مستقر در منطقه مرزی «تاووش» مابین جمهوری آذربایجان و ارمنستان در پی روند جاری تعیین مرز و تحدید حدود بین دو کشور از این منطقه خارج می‌شوند.

سربازان مرزبان روسیه از سال ۲۰۲۱ طبق یک توافق دو جانبه در پشت مرز تاووش در خاک ارمنستان استقرار داشته‌اند.

پاشینیان در این ارتباط گفت: ایست بازرسی‌های روسیه در یک وضعیت برقرار شدند و اکنون اتفاقی که دارد می‌افتد این است که این وضعیت دستخوش تغییر بزرگی می‌شود و این تغییر بزرگ باید بر همه زمینه‌ها اثر بگذارد. معنی این صحبت این است که اکنون ما در اینجا یک خط مقدم نداریم بلکه یک مرز داریم و یک مرز علامت صلح است. این معنی‌اش این است که نیرو‌های مرزبانی ارمنستان و جمهوری آذربایجان خواهند توانست با همکاری با یکدیگر و با اتکا به خود از مرز محافظت کنند.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال به محلات کم برخوردار قم
  • به توافقات انجام شده بین آذربایجان و ارمنستان احترام می‌گذاریم
  • پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد
  • توسعه پایانه های مرزی و افزایش پروازها میان ایران و پاکستان
  • هزینه آزادی زندانیان جرایم غیرعمد گرمسار چقدر است
  • توسعه پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان
  • تسهیل تجارت و تردد در پایانه های مرزی از رویکردهای سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای است
  • اشتغال مددجویان کمیته امداد میامی با ۳۳۰ میلیارد ریال محقق شد
  • پهلوان پرسپولیس را ۹۰۰ میلیون تومان محکوم کرد
  • بیله‌سوار نقطه آغاز منطقه آزاد تجاری اردبیل شد