Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@06:57:28 GMT

فضانوردان در «غارهای» ماه زندگی می‌کنند

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۴۸۸۳۱

یکی از دانشمندان ناسا گفته است: فضانوردانی که قرار است در مأموریت بعدی فرود به ماه شرکت کنند، می‌توانند در غار‌های ماه زندگی کنند.

غار‌های ماه در نتیجه مواد آتش‌فشانی شکل گرفته‌اند و این قابلیت را دارند که پناهگاهی برای فضانوردان باشند.

ناسا که قرار است پس از گذشت بیش از نیم قرن در سال ۲۰۲۴ فضانوردان را به ماه بفرستد به دنبال اهداف بلندپروازانه‌ایست که فضانوردان را به راحتی در اردوگاه مستقر در ماه فرود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



همچنین دانشمندان ناسا به دنبال ایجاد یک اقامتگاه دائمی برای استقرار انسان در ماه هستند و از این جهت فکر می‌کنند غار‌های ایجاد شده زیر سطح ماه گزینه مناسبی است.

دنیل موریارتی یکی از دانشمندان ناسا گفته است: ناسا می‌تواند هنگام آماده سازی سطح ماه برای فضانوردان، ساختار‌های طبیعی موجود در سیاره را نیز بررسی کند.

موریارتی تأکید کرده است: ماه قابلیت تغییر ساختار ندارد، ولی می‌توان از شرایط و منابع شکل گرفته در آن به نحوه‌های مختلف استفاده کرد و بیشترین بهره را برد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: علم و فناوری ناسا فضانوردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۸۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف شگفت‌انگیز دانشمندان: این سیارک تکه‌ای از ماه است!

ایتنا - بر اساس یافته‌های جدید دانشمندان، احتمالا سیارک معروف کامو اولوا که در سال ۲۰۱۶ کشف شده، در واقع تکه‌ای از ماه است که در اثر برخورد شهاب سنگ با سطح ماه جدا شده است.
محققان دانشگاه تسینگ هوا در چین با بررسی ویژگی های فیزیکی و مداری سیارک کامو اولوا، به این نتیجه رسیده اند که این سیارک کوچک احتمالا تکه ای از ماه است که در اثر برخورد شهاب سنگ با سطح ماه میلیون ها سال پیش جدا شده است.

بر اساس شبیه سازی های انجام شده، دانشمندان ویژگی هایی را در این سیارک شناسایی کرده اند که با دهانه برخورد "جیوردانو برونو" در نیمکره دور ماه مطابقت دارد. از جمله اینکه این سیارک از جنس سنگ بسیار جامد است که نشان می دهد تکه ای یکپارچه از ماه بوده، نه انباشته ای از خاک و خرده سنگ.

این تیم در مقاله خود نوشته اند: ما احتمال می دهیم منشا احتمالی کامو اولوا از شکل گیری دهانه جیوردانو برونو در چند میلیون سال پیش باشد. این یک رابطه مستقیم میان یک سیارک خاص و دهانه منشا آن در ماه را نشان می دهد.

کامو اولوا حدود قرن هاست در مداری نزدیک به زمین اما دور از آن در گردش است. این سیارک کوچک حدود 50 متر قطر دارد اما رفتارش کاملا متفاوت از سایر سیارک های اطراف زمین است. نحوه انعکاس نور و رنگ آن نیز شباهت زیادی به سطح ماه دارد.

کشف دقیق اینکه این سیارک از کجای ماه آمده، نشان دهنده وجود سایر سیارک های کوچک تری از جنس ماه در اطراف زمین است که هنوز کشف نشده اند. دانشمندان امیدوارند با ردیابی دقیق این سیارک ها، شواهد بیشتری از تاریخچه تشکیل ماه به دست آورند.

دیگر خبرها

  • ۳ فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند
  • هوش مصنوعی ناسا از سیاره زمین محافظت می‌کند
  • کشف شگفت‌انگیز دانشمندان: این سیارک تکه‌ای از ماه است!
  • ادعای ناسا ؛ ردپای حیات بیگانگان را در مریخ کشف کردیم!
  • ناسا ردپای حیات بیگانه را در مریخ کشف کرد
  • ناسا به کشف حیات بیگانه یک گام نزدیک‌تر شد
  • کشف گاز متان در سیاره مریخ
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی
  • چرا دانشمندان خوردن روزی دو تخم‌‌مرغ را توصیه می‌کنند؟
  • چرا بازگشت انسان به ماه سخت است؟