Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بيرجند - ايرنا - مديرکل امور عشاير خراسان جنوبي گفت: آيين نامه ساماندهي عشاير کشور پس از تصويب، ابلاغ شده است و براساس اين آيين نامه، دستگاه هاي اجرايي هيچ محدوديتي در ارائه خدمات در مناطق عشايري ندارند.

به گزارش ايرنا حسين حسين پور عصر سه شنبه در نشست شوراي عشاير شهرستان خوسف يکي از اولويت هاي اداره کل امور عشاير استان را ارتقاي سواد دانش آموزان در مناطق عشايري بيان کرد و افزود: همه دستگاه هاي فرهنگي موظف هستند برنامه هاي مناسبي در اين خصوص داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: کاشت، داشت، برداشت، بسته بندي و بازاريابي گياهان دارويي يکي از اولويت هاي سازمان امور عشاير کشور است و انعقاد قرارداد همکاري با دهکده گياهان دارويي جهاد دانشگاهي استان در دست پيگيري است.
مديرکل امور عشاير خراسان جنوبي اظهار داشت: براي هر منطقه، شهرستان و استان بايد نسخه هاي توسعه متناسب با آن منطقه تدوين شود و نمي توان يک نسخه واحد را براي تمام مناطق تجويز کرد.
وي در پاسخ به گلايه نماينده عشاير شهرستان در خصوص انتقال دام گفت: انتقال دام در استان تحت شرايط خاصي است که با پيگيري هاي انجام شده جابه جايي دام در مناطق عشايري سهولت بيشتري دارد.
فرماندار خوسف هم در اين نشست گفت: بيش از 11 درصد جمعيت اين شهرستان در مناطق عشايري ساکن هستند و بيشتر راه هاي دسترسي اين مناطق به صورت خاکي است که با پيگيري هاي انجام شده 2 برابر مقدار مصوب يعني يکهزار و 500 کيلومتر راه عشايري در سال 97 تيغ زني شده است.
وي با بيان اينکه عشاير قشر مولد و پوياي جامعه هستند که نقش اساسي در اقتصاد شهرستان ايفا مي کنند افزود: تامين زيرساخت ها در جهت رفع مشکلات اين قشر در اولويت است.
فرماندار خوسف گفت: با توجه به اينکه فقط 15 درصد اعتبارات در کميته هاي برنامه ريزي شهرستان هاي توزيع مي شود لازم است مديران کل پيگيري هاي لازم را براي دريافت اعتبارات ملي داشته باشند.
وي با اشاره به شروع پرداخت تسهيلات مراحل سوم و چهارم تسهيلات اشتغال روستايي و عشايري افزود: پرونده هايي به مبلغ يک هزار و 500 ميليارد ريال در بانک هاي عامل تکميل شده است و اميدواريم در اين مراحل تسهيلات اين واحدهاي توليدي نيز پرداخت شود.
شفيعي بيان کرد: تنها کشتارگاه صنعتي استان خراسان جنوبي در شهرستان خوسف يکي از مهمترين پرونده هايي است که در بانک هاي عامل تکميل شده و طي چند روز آينده تسهيلات آن پرداخت خواهد شد.
وي گفت: راه اندازي کشتارگاه در راستاي تکميل چرخه توليد در شهرستان است که مي تواند در افزايش دامداران شهرستان بخصوص دامداران عشاير نقش مهمي ايفا کند.
فرماندار خوسف اظهار داشت: در راستاي تامين علوفه دام و همچنين کاهش خسارت هاي ناشي از بروز روان آب طي سال گذشته بيش از 120 بند و پشته خاکي احداث شده است.
وي گفت: در زمينه بذرکاري از ابتداي تاسيس شهرستان خوسف تا 2 سال قبل يکهزار و 600 هکتار بذرکاري شده و طي سال گذشته با همکاري اهالي روستاها، دهياران و همچنين اداره منابع طبيعي و آبخيزداري بيش از 2 هزار هکتار بذرکاري شده است.
شفيعي ميزان پرداخت تسهيلات به عشاير شهرستان خوسف در سال 97 را 50 ميليارد ريال عنوان کرد و افزود: اين تسهيلات از محل صندوق توسعه ملي و به صورت قرض الحسنه بوده است.
نماينده عشاير دهستان خور هم در اين جلسه با اشاره به مشکلات فراروي دامداران در مناطق عشايري گفت: جابه جايي دام در استان با مشکلات زيادي روبرو است به طوريکه براي عشاير که از مراکز شهرستان فاصله بيشتري دارند اين مشکلات دوچندان مي شود.
محمد رضايي بيان کرد: عمليات گازرساني به دهستان خور شهرستان خوسف آغاز شده است که اميدواريم اين پروژه هرچه سريعتر به بهره برداري برسد.
نماينده عشاير گارجگان نيز گفت: با توجه به اينکه شغل اکثر عشاير شهرستان دامداري است لازم است با صدور کارت هاي شناسايي دامداري براي اين قشر جابه جايي دام آنها سهل تر باشد.
مهدي حيدري با انتقاد از نحوه پرداخت غرامت دام توسط بيمه گذارها افزود: غرامت ها بسيار دير پرداخت مي شود و همچنين قيمت بيمه گذارها با قمت هاي واقعي دام تفاوت فاحش دارد.
محمد يوسفي نمانيده عشاير سرچاه عماري هم گفت: عشاير در دريافت تسهيلات و تهيه تضامين با مشکلاتي مواجه هستند که بهتر است در اين خصوص روش هاي جايگزين در نظر گرفته شود.
خوسف 120 منطقه ييلاقي و عشايري دارد و جمعيت عشاير اين شهرستان بالغ بر سه هزار نفر است.
شهرستان خوسف در فاصله 36 کيلومتري بيرحند مرکز استان خراسان جنوبي است.
9866*3028
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۹۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت نام نویسی مادران روستایی و عشایر برای بیمه رایگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان گفت: از زمان اجرای طرح توسط دولت مردمی و انقلابی سیزدهم و بویژه درهفته گذشته که اطلاع رسانی گسترده‌ای در حوزه اجرای ماده ۲۱ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سطح ملی و استانی صورت گرفت، خوشبختانه تا کنون ۹ هزار و ۳۳۸ نفر از مشمولین استان دراین طرح نام نویسی کرده اند.


علیرضا اسدی افزود: مهلت ثبت نام مرحله اول پوشش بیمه رایگان مادران خانه دار داری ۳ فرزند و بیشتر ساکن در مناطق روستایی و عشایری توسط دولت تا ۳۱ فروردین امسال تعیین شده بود که به دلیل تعداد زیاد مراجعات، نام نویسی به مدت یکماه یعنی تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری تمدید شد.


وی از تمامی مادران خانه دار و غیر مزد بگیر مشمول ماده ۲۱- ساکن در مناطق روستایی و عشایری استان که تا کنون موفق به نام نویسی نشده اند درخواست کرد برای بهره مندی از مزایای رایگان بیمه‌های اجتماعی توسط دولت (بازنشستگی – ازکارافتادگی – مستمری بازماندگان و نقل و انتقال سوابق) به سایت صندوق به نشانی: www.roostaa.ir یا ۳۲ کارگزار این بیمه در استانف برای نام نویسی خود اقدام کنند.


بر اساس ماده ۲۱- قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت. دولت مکلف است با تقویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر نسبت به پوشش بیمه اجتماعی رایگان مادران خانه دار (غیرشاغل) دارای ۳ فرزند و بیشترِ ساکن در مناطق روستایی و عشایری اقدام کند.


همچنین اگر در مدت بیمه پردازی، فرزند چهارم و پنجم به جمعیت خانواده اضافه شود به ازای هر فرزند ۲ سال به تعهدات دولت اضافه می‌شود.

دیگر خبرها

  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • اعلام آمادگی دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان شهرستان میاندوآب برای برگزاری امن کنکور سراسری
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • زمین‌های واگذارشده به دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف می‌شوند
  • ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت
  • عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند
  • آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد
  • نیروگاه خورشیدی برای مناطق عشایری ۵۰ خانواری استان نصب می شود
  • تمدید مهلت نام نویسی مادران روستایی و عشایر برای بیمه رایگان