Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا؛ این نمایشگاه در مصلای حضرت امام خمینی(ره) به روزهای پایانی خود رسیده است، درحالی که در گوشه و کنار این نمایشگاه، فعالیت‌های فرهنگی متنوعی تعریف شده که توانسته نظر مخاطبان و بازدیدکنندگان را متوجه خود کند. در این چند روز، گروه‌های سنی و قشرهای گوناگون اعم از خردسالان، کودکان، دانش‌آموزان، دانشجویان و غیره از نمایشگاه بیست و هفتم بازدید کرده‌اند که به نظر می‌رسد در روزهای دیگر، استقبال دوچندان شود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین حال و هوا به سراغ محمدمهدی‌ عزیززاده مشاور برنامه‌ریزی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم رفتیم تا از سایر فعالیت‌ها و اهداف این دوره نمایشگاه آگاه شویم.

وی در ابتدا با بیان اینکه این دوره از نمایشگاه قرآن دو کارکرد دارد، گفت: یک کارکرد این دوره در حوزه معرفتی و کارکرد دیگر در حوزه فعالیت‌های قرآنی و معرفی آن به جامعه است. ‌کارکرد حوزه فعالیت‌های قرآنی یعنی، آن چیزی که از دستاورد، محصول و اثر حوزه قرآنی در کشور وجود دارد، در یک‌جا جمع شود و مردم بتوانند آنها را مشاهده کنند؛ به این معنی که موسسات، نهاد‌ها و ناشرین چه فعالیت‌ها و خدماتی را انجام می‌دهند در این بخش به نمایش عموم مردم گذشته می‌شود.

عزیززاده ادامه داد: کارکرد دیگر نمایشگاه این است که فضایی را فراهم کند تا اگر افراد در این فضا آمدند و سی‌وهشت‌هزارمتر مربع را بازدید کردند و برای آن وقت گذاشتند، این وقت و هزینه به‌گونه‌ای باشد که اگر زمانی از نمایشگاه خارج شدند، انگیزه، اشتیاق، انس با قرآن، بهره‌‌مندی، ارتباط گرفتن با قرآن و نزدیک شدن با قرآن در آنها افزایش پیدا کرده باشد هر چند به مقدار کم.

مشاور برنامه‌ریزی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم اضافه کرد: به‌عنوان مثال اگر ما دوربین‌هایی را داشتیم که می‌توانست حالات‌ روحی و روانی افراد را ثبت می‌کرد و نمایش می‌داد، باید این تغییرات را به ما نمایش می‌داد. به این معنی که اگر شاخص‌های علاقه‌مندی به قرآن، انس با قرآن و اشتیاق قرآنی شدن در بازدید‌کنندگان افزایش پیدا کرد و این اتفاق رخ داد، نمایشگاه موفق است و اگر این اتفاق نیفتد نمایشگاه قرآن با سایر نمایشگاه‌های تجاری و فرهنگی تفاوتی ندارد و این کارکرد معرفتی نمایشگاه قرآن است.

وی به شعار نمایشگاه هم اشاره کرد و گفت: اینکه در طی چند دوره گذشته شعارهایی که برای نمایشگاه انتخاب شد، مفهومی و مبتنی بر سبک زندگی قرآنی بود به‌خاطر این است که این جهت‌را به نمایشگاه بدهد. لذا باید هرچه در این نمایشگاه ارائه می‌شود، مخاطبان را جهت‌دی کند برای اینکه نشان دهد قرآن حرف، نگاه تازه و دستورالعملی را برای یک زندگی سالم دارد.

عزیززاده تصریح کرد: قرآن معنای زندگی یعنی باید تمام ارکان و اجزای نمایشگاه این شعار را به مخاطبان منتقل کنند، که قرآن می‌تواند یک برنامه جامع و کامل برای شکل‌دهی به زندگی امروز باشد. اما اینکه چقدر در این موضوع موفق بوده را باید از مخاطبان نمایشگاه و آن هم در روزهای آخر و بعد از اتمام آن پرسید، تا مشخص شود این حس و نگاه تا چه اندازه منتقل شده و چقدر موثر بوده است؛ لذا فکر می‌کنم امسال نمایشگاه به لحاظ محتوایی از پنج سال گذشته عمیق‌تر و جدی‌تر شده است .

وی با بیان اینکه نقطه عطف این دوره نمایشگاه را جدی‌تر شدن مشارکت دستگاه‌ها می‌دانم، گفت: فعالیت اجرایی این دوره نمایشگاه ملی‌تر شده است. لذا باید بدانیم که این نمایشگاه متعلق به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و یا معاونت قرآن نیست، بلکه نمایشگاه ملی جمهوری اسلامی ایران است و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تنها مجری آن است. به خاطر اینکه حجم مشارکت‌ها در نمایشگاه بیشتر شده بنابراین شاخص ملی شدن نمایشگاه هم بالا رفته است. همچنین به جهت اینکه تعداد کشورهایی که به صورت واقعی در نمایشگاه شرکت‌کرده‌اند، شاخص بین المللی آن هم تغییر کرده است.

عزیز‌زاده اضافه کرد: از آنجایی که هشت کشور نمایندگی رسمی در این دوره از نمایشگاه را دارند یعنی خود سفارت‌هایشان در نمایشگاه غرفه ایجاد کرده‌اند و سایر کشورها هم خودشان برای حضور در نمایشگاه به ایران آمده‌اند، به این معنی‌است که شاخص بین‌المللی نمایشگاه افزایش پیدا کرده است. اما درمجموع فاصله با آنچیزی که نمایشگاه تراز انقلاب اسلامی می‌دانیم وجود دارد، اما امسال نسبت به چند سال گذشته حرکت جدی‌تر بوده است.

مشاور برنامه‌ریزی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم راجع به هزینه‌های این دوره نمایشگاه هم گفت: باید گفت که مدیریت هزینه‌ها در نمایشگاه بیست و هفتم موفق بود و علت آن هم این است که گروه برنامه‌ریزی و بودجه‌ریزی نمایشگاه با هم تلفیق شدند و تنها یک شورا وجود داشت و آن هم برنامه و بودجه بود. این یعنی طرح در یک جا بسته می‌شد و با همان ابعاد هم برای آن بودجه تصویب می‌شد.

وی افزود: از دی ماه گذشته تصویب طرح‌ها شروع شد و باعث شد تا هزینه‌ها مدیریت شود. این درحالی بود که امسال نسبت به سال گذشته قیمت تمام شده هزینه‌ها دو تا سه برابر افزایش پیدا کرده است اما هزینه تمام شده نمایشگاه از سال قبل کمتر خواهد شد. یکی از وجوه ممیز این دوره نمایشگاه با سایر دور‌های آن و سایر نمایشگاه‌های دیگر ازجمله کتاب و نمایشگا‌های فرهنگی و اقتصادی کشور این بود که هزینه تمام شده نمایشگاه قرآن در سال جاری از سال گذشته کمتر است.

وی در پایان گفت: یکی از ویژگی نمایشگاه بیست‌ و هفتم این است که به دستور رئیس نمایشگاه، گروهی مشغول تدوین مدل نمایشگاه بیست‌وهشتم است، که تنها در حال رصد و شناسایی نقاط قوت و ضعف برای طراحی دوره بعدی نمایشگاه است.

بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم با شعار «قرآن معنای زندگی» همزمان با ماه مبارک رمضان از 21 اردیبهشت تا 4 خرداد در مصلای حضرت امام خمینی (ره) در حال برپایی است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن نمایشگاه قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۹۳۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم تکریم و معارفه رؤسای قدیم و جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان و واحد رشت با حضور حجت الاسلام سیدمحمد حسین صفوی، مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی گیلان و جمعی از معاونین، مدیران و رؤسای دانشکده‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

در این مراسم حجت الاسلام سیدمحمد حسین صفوی در این مراسم با تشکر از تلاش‌های محمد دوستار در زمان تصدی پست ریاست دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، اظهار کرد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان افتخار دارد که خیلی پرقدرت روی پای خود ایستاده و نگاهی روشن‌تر از گذشته با توجه به استراتژی از پیش تعیین شده توسط رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به آینده دارد.

وی ادامه داد: باید بدانیم وقتی مسئولیتی را قبول می‌کنیم و قدرتی را به امانت و موقت داریم باید این قدرت خدایی باشد، انتظار می‌رود که از این قدرت در مسیر خودش و بهینه استفاده شود این امانتداری و پیمانی را که خواهیم داشت باید به آن عمل کنیم، عمل به این مسئولیت دارای پیروزی است؛ چراکه پیروزی آن بوده که به ماموریتی که برعهده ماست به خوبی عمل کنیم. همه اعضای این تیم وظیفه همراهی با سرپرست تیم و فرمانده را دارند تا این استراتژی به خوبی و سرعت بالاتری به جلو سوق داده شود.

مسئول دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی گیلان با آرزوی موفقیت برای مجتبی ملکی‌چوبری به‌عنوان سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی گیلان، افزود: وی مدیری جوان، مؤمن، کارآمد و انقلابی بوده که امیدواریم با حضور وی در این مسیری که دوستار ریل گذاری کرد با سرعت بیشتری حرکت کنند و هدفی که شایسته دانشگاه آزاد اسلامی است به آن برسیم.

افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان نیز گفت: در طول مدت تصدی دوستار افتخارات زیادی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، آموزشی و پژوهشی مانند کسب مقام در جشنواره امامت و مهدویت، رویدار صدرا و ... داشتیم که به همت و تلاش و درایت دوستار اتفاق افتاد.

مجتبی ملکی‌چوبری عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه تحول آفرین و مأموریت گراست که این مأموریت‌ها و رخداد‌هایی که قرار است در سال ۱۴۰۳ اتفاق بیافتد و سکوی مبدل دانایی به توانایی بوده که باید در عرصه عمل هم نشان داده شود.

وی با اشاره به نام گذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از سال گذشته با داشتن زیرساخت‌های لازم در زمینه‌های علمی، فرهنگی و. آغاز به اقدامات مختلفی در راستای افزایش تولیدات علمی و فرهنگی کرده که با توجه به فرمایشات حضرت آقا و شعار دانشگاه آزاد اسلامی به سمتی حرکت کنیم که همه حوزه‌ها دارای جهش خوبی باشند.

سرپرست جدید دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی مرکز علمی مولود انقلاب بوده، توجه به مقوله حجاب و عفاف اولویت کار در دانشگاه است و در این باره استادان، کارکنان و دانشجویان باید در مقوله حجاب و عفاف کوشا بوده و برای اینکه فضای دانشگاه حال و هوای اسلامی و انقلابی داشته باشد باید از استاندارد‌های مناسبی استفاده کرد که این مهم همت و همدلی همگان را در راستای ارتقای جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان طلب خواهد کرد.

به گزارش آنا، در پایان جلسه با اهدای لوح سپاس از تلاش‌های محمد دوستار در سمت رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان قدردانی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش تولیدات علمی و فرهنگی دانشگاه در راستای تحقق شعار سال
  • قرآن همه چیز ماست
  • برنامه جامع مشارکت مردم در اقتصاد امروز نهایی می‌شود
  • برگزاری مرحله مقدماتی پانزدهمین و بیست و پنجمین دوره مسابقات قرآن کریم، نهج‌البلاغه و اذان ویژه مجموعه منطقه دو عملیات انتقال گاز ایران
  • دکتر جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • نشست خبری بیست ویکمین جشنواره بین‌المللی فرهنگی هنری امام رضا (ع)
  • جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • بیست‌وچهارمین دوره حفظ تخصصی مؤسسه جامعه القرآن‌ برگزار می‌شود
  • تصویر ایران در جهان اسلام درباره اهتمام به قرآن اصلاح شد
  • دبیر پانزدهمین دوره جشنواره شعر کودک و نوجوان رضوی:بزرگداشت استاد جواد محقق در همدان برگزار می‌شود