Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز - ایرنا - مدیر عامل شرکت بهره برداری نفت و گاز مارون از آغاز ایمن سازی چهار خط مهم از خطوط انتقال نفت و گاز این شرکت در راستای افزایش ضریب ایمنی و پیشگیری از ریسک نشت این خطوط خبر داد.

به گزارش سه شنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، حمید کاویان در این خصوص اظهارداشت : بر اساس گزارش بازرسی فنی و خوردگی فلزات دال بر لزوم ایمن سازی چهار خط از خطوط لوله انتقال نفت و گاز شرکت، تصمیم بر آن شد تا اقدامات پیشگیرانه را اتخاذ و ایمن سازی این خطوط انجام شوند تا هیچ نگرانی از بابت نا ایمن بودن خطوط و تاسیسات باقی نماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: عملیات ایمن سازی 2 هزار و 350 متر از خط هشت اینچ یکی از چاه های مخزن خامی مارون با فشار 120 بار، سه هزار و 400 متر از خط 12 اینچ گازخروجی و خط 6 اینچ انتقال مایعات گازی در ایستگاه تقویت فشار گاز مجتمع صنعتی شماره پنج مارون و همچنین خط 20 اینچ انتقال گاز واحدهای شرق مارون به واحد گاز و گاز مایع 400 در دستور کار قرار دارد.
کاویان به مجموع سه هزار و 555 متر مکعب خاکبرداری از این خطوط اشاره کرد و یادآور شد: به ترتیب برای خطوط هشت، 12، 6 و 20 اینچ مذکور، 675، 1200، 180 و 1500 متر مکعب خاکبرداری انجام شده و عملیات مقاوم سازی، غلاف گذاری و سایر اقدامات لازم در حال انجام است.
به گزارش ایرنا انفجار خط لوله میعانات گازی به علت نشتی مربوط به شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب در صبح روز پنجشنبه 24 اسفندماه سال گذشته باعث کشته شدن چهار نفر در منطقه برومی اهواز شد.
همچنین در حادثه ای دیگر روز دوشنبه 17 اردیبهشت خط لوله 42 اینچ نفت امیدیه هنگام تعمیر در اثر برخورد لودر با این لوله نفتی دچار نشت و آتش سوزی شد و متعاقب آن خط 12 اینچ انتقال گاز مایع مجاور آن نیز آتش گرفت.
در 18 اردیبهشت نیز به دستور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌ خیز جنوب، رئیس خدمات عملیات، رئیس HSE، رئیس بازرسی خطوط لوله و سرگروه آزمایش چاه شرکت بهره برداری نفت و گاز آغاجاری برکنار شدند.
بر اساس این گزارش، در حال حاضر حوزه عملیاتی شرکت خطوط و لوله و مخابرات نفت ایران گستره وسیعی از استان خوزستان را دربر می گیرد به گونه ای که در جنوب استان از آبادان تا ماهشهر و در شمال تا پل زال و محدوده منطقه لرستان واقع شده است این منطقه دارای یک هزار و 300 کیلومتر خطوط لوله 10 تا 30 اینچ و 11مرکز انتقال نفت و تأسیسات به اضافه ناحیه فنی آبادان است که روزانه یک میلیون و 100 هزار بشکه مواد نفتی را انتقال می دهد .
شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب، بزرگ ترین شرکت تابع شرکت ملی نفت ایران است که در گستره ای افزون بر 400 هزار کیلومتر مربع راهبری عملیات تولید نفت، گاز و مایعات گازی را عهده دار است.
9931/6068

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد مناطق نفت خيز جنوب خطوط لوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۹۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن سازی دام‌ها علیه بیماری‌ها

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از خراسان شمالی، حسن قاسمی فرد در این باره در گفت‌وگو با خبرنگار استانی ایسکانیوز در خراسان شمالی اظهار کرد: هر ساله، دام‌های استان علیه بیماری‌ها واکسینه می‌شوند.

وی گفت: واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری‌های اولویت دار دامی به صورت رایگان و توسط شبکه دامپزشکی بخش دولتی و حتی بخشی از آن توسط بخش خصوصی انجام می شود.

رئیس اداره مبارزه با بیماری‌های دامی اداره‌کل دامپزشکی خراسان شمالی افزود: واکسیناسیون دام‌های علیه بیماری‌های تک گیر نیز به تقاضای دامداران به صورت بهادار توسط بخش خصوصی انجام می شود.

وی اعلام کرد: در استان، از ابتدای فروردین جاری واکسیناسیون دام‌های سبک علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک یا همان پی پی آر شروع شده است که البته این واکسیناسیون به صورت سراسری در سطح کشور انجام می‌شود.

قاسمی فرد افزود: واکسیناسیون دام‌ها علیه این بیماری تا ۳۱ شهریور ماه امسال ادامه خواهد داشت.

وی همچنین عنوان کرد: در استان، از یکم فروردین جاری واکسیناسیون دام‌های سبک علیه بیماری آبله و شاربون نیز آغاز شده است که تا پایان شهریور امسال ادامه دارد.

رئیس اداره مبارزه با بیماری های دامی اداره‌کل دامپزشکی خراسان شمالی گفت: در استان واکسیناسیون بره‌های سه تا هشت ماه علیه بیماری برسلوز همچنین واکسیناسیون سگ‌های گله علیه بیماری هاری نیز در حال انجام است.

وی در ادامه اعلام کرد: در استان در نیمه دوم امسال نیز واکسیناسیون دام‌های سبک و سنگین علیه بیماری تب برفکی انجام خواهد شد.

قاسمی فرد افزود: واکسیناسیون دام‌های سنگین علیه بیماری برسلوز نیز در طول سال انجام می‌شود که البته عمده انجام واکسیناسیون در نیمه دوم سال خواهد بود.

وی در بخش دیگری از سخن خود درباره انجام واکسیناسیون دام‌ها توسط شبکه دامپزشکی استان طی سال ۱۴۰۲ نیز اظهار کرد: در استان، طی سال گذشته یک میلیون و ۶۷۱ هزار راس دام سبک و سنگین علیه بیماری‌های شاربون، هاری، برسلوز واکسینه شدند همچنین از آنها تست‌های سل و مشمه و خونگیری انجام شد.

رئیس اداره مبارزه با بیماری‌های دامی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی همچنین گفت: در استان، طی سال گذشته هفت میلیون و ۹۱۷ هزار راس دام سبک و سنگین علیه بیماری‌های اختصاصی دامی از جمله آبله، تب برفکی، طاعون نشخوارکنندگان کوچک واکسینه شدند.

خبرنگار: سمانه قهرمانی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227430 برچسب‌ها دامپزشکی بیماری دام

دیگر خبرها

  • آغاز طرح تکمیلی ایمن‌سازی فلج اطفال در نیشابور
  • رفع مشکل خطوط انتقال آب و برق فرودگاه شهدای جیرفت
  • ایمن سازی دام‌ها علیه بیماری‌ها
  • پایداری آب مصرفی ۴۵ روستا با عملیات جهادی صنعت نفت
  • پیشرفت قابل توجه عملیات خطوط انتقال آب فضای سبز در منطقه ۸ اصفهان
  • اصلاح ۳۲۸ کیلومتر خطوط انتقال شبکه توزیع آب در خراسان شمالی
  • افزایش تولید برق کشور با یاری شرکت انتقال گاز
  • گازسوزی حداقلی در نفت و گاز مارون
  • آغاز ساخت خط انتقال آب به شهرستان بندرخمیر
  • اجراي موفقیت‌آمیز ۲ هزار و ۲۰۰ كیلومتر توپكرانی در نفت و گاز گچساران