Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ دوره های پیشین مدیریت شهری کمتر شاهد حضور معترضین مقابل صحن شورای شهر تهران بودیم این در صورتی است که این روزها کمتر زمانی است که شاهد حضور معترضین در مقابل شورای شهر نباشیم. بخش عظیمی از این اعتراضات به مطالبات مالی باز می گردد و برخی دیگر به اعتراضات شهروندی! با این حال برخی گمانه ها از هدایت این اعتراضات خبر می دهد؛ افشین حبیب‌زاده، عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران، هدایت آن را از سوی افراد و ارگان های خاص رد می کند و بر لزوم وجود این اعتراضات تاکید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیته نظارت شورا شورای شهر تهران در این رابطه به خبرنگار برنا گفت: نمی توانم اظهار نظری در خصوص غیر واقعی بودن تحصن ها انجام بدهم. به نظر من هر گروهی که در شهر تهران ذینفع است و احساس می کند حرفی برای گفتن دارد و می خواهد بدین ترتیب صدایش را به گوش مسئولان مدیریت شهری برساند می تواند خواسته های خودش را در چارچوب ضوابط و مقررات مطرح کند ما هم شنوای حرف های آنان هستیم.

حبیب‌زاده در رابطه با راستی آزمایی تجمع پیمانکاران تصریح کرد: تصور می کنم بخش عمده کسانی که تجمع می کنند افرادی هستند که بدهی شان قطعی شده و بر اساس صورت وضعیت هایی که داده اند مورد تایید عناصری که در قرار داد ذکر شده رسیده و در حال حاضر به دنبال مطالبات معوقه خود هستند.

رئیس کمیته نظارت شورا شورای شهر تهران در خصوص جزئیات مطالبه معترضین اظهار کرد: عمده این اعتراضات مربوط به مطالبات سنواتی سال ها گذشته است که قطعا شهرداری تهران باید پاسخگو باشد؛ البته شهرداری تهران به جهت مشکلات مالی که دارد باید از روش های دیگری استفاده کند تا با این افراد تسویه حساب شود.

حبیب‌زاده در توضیح روش های تسویه حساب با طلبکاران شهرداری گفت: این روش‌ها می تواند تهاتر و غیر نقد و... باشد که معتقدم شدنی است اما طی برنامه ای و به مرور در حال انجام است.

وی در رابطه با اعتراضات و تحصنی که شهروندان در پشت درهای شورای شهر انجام می‌دهند، گفت: ما نمی‌توانیم این را بهانه ای قرار بدهیم و بگوییم این افراد نمی توانند صدای خود را به گوش مدیران شهری برسانند ولی چارچوبی دارد و نباید مخل آسایش شهروندان باشند.

عضو شورای شهر تهران در رابطه با ساماندهی اعتراضات شهروندی اظهار کرد: به عنوان پارلمان شهری لازم است مکانی را تصویب کنیم تا افراد و گروه های مختلف بتوانند برای بیان خواسته های خود در آن جا حضور داشته باشند.

عضو هیات رئیسه شورای شهر تهران اضافه کرد: همیشه خواسته های شهروندان در قالب بدهکاری و پیمانکاری نیست و گاهی خواسته‌ها عمومی دارند و معتقدم شهروندان باید صدای خود را به گوش مدیران شهری برسانند.

حبیب زاده در پایان بیان کرد: شاید بهتر باشد این افراد برای اینکه مخل تردد وسایط نقلیه نباشد مکانی در پارک شهر پیش بینی شود که مورد رویت مدیران شهری بوده نه اینکه جای دور دست ببریم تا خواسته های خود را به گوش مدیران برسانند.

خبرنگار: سیمین برادران

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شورای شهر تهران شهر تهران شهرداری گروه های مختلف مشکلات مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۴۹۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحصن حامیان فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا؛ دانشجویان چه می‌خواهند؟

آفتاب‌‌نیوز :

اعتراضات دانشجویی در ایالات متحده نسبت به جنگ در غزه طی هفته گذشته به نحوی تشدید شده و گسترش یافته است که گزارش‌ها از برپایی تحصن‌هایی در همین ارتباط در چندین دانشگاه از جمله کلمبیا، ییل و نیویورک حکایت دارد.

رویترز در گزارشی تفصیلی که به این موضوع اختصاص یافته همچین آورده است که پلیس برای دستگیری و بازداشت معترضان به محوطه چندین دانشگاه فراخوانده شده است.

معترضان چه خواسته‌هایی دارند؟

دانشجویان در سراسر دانشگاه‌هایی که اعتراضات در آن‌ها روی داده است، خواستار آتش‌بس دائمی در غزه، قطع کمک نظامی آمریکا به اسرائیل، پایان همکاری تحقیقاتی دانشگاه‌ها با تامین‌کنندگان سلاح و سایر شرکت‌هایی که از جنگ سود می‌برند، و عفو دانشجویان و اعضای هیئت علمی که به دلیل اعتراض به حمایت‌ها از اسرائیل، تنبیه یا اخراج شده‌اند.

معترضان چه کسانی هستند؟

این اعتراضات شماری از دانشجویان و اعضای هیئت علمی حامی فلسطین با پیشینه و سوابق مذهبی مختلف، از جمله یهودیان و مسلمانان را به سوی خود جلب کرده است. از جمله گروه‌های سازمان‌دهنده این اعتراضات می‌توان به «دانشجویان هوادار عدالت در فلسطین» و «صدای یهودی برای صلح» اشاره کرد.

در این تجمع‌ها و گردهم‌آیی‌های اعتراضی طیف وسیعی از آموزش‌های کوتاه‌مدت، دعا‌های بین مذهبی و اجرا‌های موسیقی از سوی شرکت کنندگان ارائه و عرضه می‌شودد.

با وجود اینکه برخی از دانشجویان یهودی در دانشگاه احساس ناامنی می‌کنند و می‌گویند از برخی شعار‌هایی با مضمون ضدیهودی عصبانی هستند، برگزارکنندگان به‌طور گسترده خشونت علیه گروهی دیگر از معترضان طرفدار اسرائیل را رد کرده‌اند.

واکنش مسئولان دانشگاه‌ها چه بوده است؟

مسئولان دانشگاه و نیرو‌های مامور برقراری نظم به شدت با این اعتراض‌ها برخورد کرده‌اند؛ به نحوی که تاکنون ده‌ها دانشجو در دانشگاه کلمبیا و کالج وابسته به آن تاکنون به دلیل شرکت در چنین تجمع‌هایی تعلیق شده‌اند.

بیش از ۱۰۰ معترض در کلمبیا دستگیر شده‌اند، جایی که مینوش شفیق، رئیس این دانشگاه، پس از شرح وقایع در یکی از کمیته‌های مجلس نمایندگان ایالات متحده، پلیس نیویورک را برای پاکسازی این موسسه آموزشی از حضور معترضان فراخواند.

رئیس دانشگاه کلمبیا در همین ارتباط مدعی شد که شرکت کنندگان در تجمع اعتراضی این دانشگاه قوانین وضع شده علیه تظاهرات غیرمجاز را نقض کرده اند.

طبق گفته مسئولان دانشگاه ییل، پلیس روز ۲۲ آوریل پس از آنکه به شرکت کنندگان در اجتماع اعتراضیِ این دانشگاه چندین بار فرصت داد تا محل را ترک کنند سرانجام بیش از ۶۰ معترض را دستگیر کرد.

اداره پلیس نیویورک اعلام کرد که ماموران در اواخر روز ۲۲ آوریل، ۱۲۰ نفر را در دانشگاه نیویورک دستگیر کردند.

مقامات دانشگاه گفتند که آن‌ها درخواست مداخله به پلیس دادند، زیرا معترضان پراکنده نشده و این شرایط مخل امنیت و آرامش بود.

تأثیر این اعتراضات بر امور جاری دانشگاه‌ها چه بوده است؟

دانشگاه کلمبیا پس از برگزاری مجازی تمام کلاس‌ها در ۲۲ آوریل اعلام کرد که اکثر دوره‌ها در بقیه ترم به صورت ترکیبی، با امکان حضور مجازی و حضوری ارائه خواهند شد.

مینوش شفیق، رئیس این دانشگاه در اظهاراتی تاکید کرد که به هیچ گروهی اجازه نخواهد داد مراسم فارغ‌التحصیلی را مختل کند.

دانشگاه ایالتی پلی تکنیک کالیفرنیا پس از تحصن دانشجویان در یک ساختمان اداری و درخواست افشای تمام روابط و مراودات مالی با اسرائیل و قطع روابط با دانشگاه‌های اسرائیلی، کلاس‌های حضوری را تا ۲۴ آوریل لغو کرد.

دانشگاه میشیگان اعلام کرد که آزادی بیان و اعتراض مسالمت آمیز را در مراسم فارغ التحصیلی اوایل ماه مه مجاز می‌داند، اما از ایجاد اخلال اساسی در این مراسم جلوگیری خواهد کرد.

رهبران سیاسی چه واکنشی نشان داده‌اند؟

جو بایدن، رئیس جمهوری دموکرات ایالات متحده که از سوی معترضان به دلیل تامین مالی و تسلیحاتی اسرائیل به شدت مورد انتقاد قرار گرفته روز دوشنبه ۲۲ آوریل به خبرنگاران گفت که او هم «اعتراضات ضد یهودی» و هم «اعتراض آن‌هایی که نمیدانند چه بر سر فلسطینیان آمده» را محکوم می‌کند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۴، در حالی که وارد دادگاه دومین روز محاکمه کیفری خود در نیویورک می‌شد، اعتراضات دانشجویی را «وضعیتی آشفتگی» توصیف کرد.

منبع: یورونیوز

دیگر خبرها

  • از تولید مسکن تا آخرین وضعیت ابر پروژه باغ راه حضرت فاطمه
  • تحصن حامیان فلسطینی‌ها در دانشگاه‌های آمریکا؛ دانشجویان چه می‌خواهند؟
  • سرکوب اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه های آمریکا  (+عکس)
  • کیفیت هوای تهران در ششمین روز از اردیبهشت
  • دانشگاه‌های آمریکا در تسخیر معترضان
  • آخرین وضعیت کیفیت هوای تهران
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • نبود آموزش‌های شهروندی در حوزه فرهنگی و اجتماعی/ فعالیت‌های پردوام و فاخر محدود است
  • اعتراضات ضداسرائیلی دانشگاه‌های برجسته آمریکا را فرا گرفت
  • وضعیت کیفیت هوای تهران چگونه است؟