Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، دبیر بسیج ملی کنترل فشارخون استان بوشهر گفت: هدف ما در بسیج ملی کنترل فشارخون این است که ۵۰ درصد افراد بالای ۳۰ سال استان که بیش از ۲۵۰ هزار نفر هستند غربالگری شوند.

دکتر عبدالمحمد خواجه‌ئیان افزود: گروه هدف این طرح همه افراد بالای ۳۰ سال، بیماران کلیوی و زنان باردار در هر سنی که باشند تعریف شده که چنانچه سایر افراد نیز مراجعه کنند به آنان هم خدمات ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در این طرح، افراد به مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی و خانه‌های بهداشت مراجعه کرده، فشارخون آنان گرفته‌ و در سامانه سیب به ثبت رسانده می‌شود.

دبیر بسیج ملی کنترل فشارخون استان بوشهر بیان کرد: همچنین افراد می‌توانند با مراجعه به پایگاه‌های ثابت و سیار در بیمارستان‌های غیردانشگاهی، مطب‌های خصوصی، درمانگاه‌ها و از طریق دسترسی به سامانه‌ای که به آن مراکز داده می‌شود فشارخون خود را ثبت کنند.

خواجه‌ئیان افزود: افراد می‌توانند با مراجعه به ۶۷ گروه سیار در جا‌هایی که پرجمعیت است، فشارخون خود را ثبت کنند.

وی از دیگر راه‌های ثبت فشارخون را مراجعه به سامانه خوداظهاری عنوان کرد و گفت: افراد چنانچه در منزل دسترسی به دستگاه سنجش فشارخون دارند می‌توانند به سامانه مراجعه کرده، با وارد کردن کد ملی و تاریخ تولد به سوالات پاسخ داده و فشار خود را ثبت کنند.

عمده‌ترین علت مرگ بیماران قلبی فشارخون بالاست

دبیر بسیج ملی کنترل فشارخون استان بوشهر بیان کرد: پارسال در این استان چهار هزار مرگ به ثبت رسید که بیش از هزار و ۷۰۰ نفر بر اثر بیماری‌های قلبی و عروقی جان خود را از دست داده‌اند و عمده‌ترین علت مرگ آنان فشارخون بالا بوده است.

دکتر خواجه‌ئیان افزود: پارسال، ۹۷ هزار نفر در ایران بر اثر ابتلا به فشارخون جان خود را از دست دادند که میزان پرفشاری خون در خانم‌ها بالاتر از آقایان است.

وی تصریح کرد: پیش‌بینی شده یک‌سوم جمعیت بالای ۳۰ سال ایران مبتلا به فشارخون بالا هستند و بیش از نیمی از آنان از بیماری خود اطلاع ندارند و هدف از اجرای طرح بسیج ملی کنترل فشارخون هم شناسایی همین افراد و شروع درمان برای آنان است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: استان بوشهر جزو استان‌های با شیوع بالای این بیماری نیست، اما این به معنی اینکه خطری ما را تهدید نمی‌کند نیست، زیرا خطر برای افرادی که تحرک کافی ندارند وجود دارد و از این‌رو برای ساکنان استان بوشهر نیز این خطر وجود دارد، زیرا از استان‌های کم‌تحرک کشور هستیم.

۲۴ درصد بوشهری‌ها فشارخون بالا دارند

خواجه‌ئیان گفت: در سال ۹۷ با بررسی‌های دقیق و دومرحله‌ای، وضعیت ابتلا به پرفشاری خون هم استانی‌ها ارزیابی شد که نشان از فشارخون بالای ۲۴ درصد از ساکنان استان داشت و شهرستان‌های دشتی بالاترین و دیّر کمترین میزان ابتلا به فشارخون را دارا بودند.

وی مهم‌ترین عامل افزایش فشارخون را مصرف نمک دانست و افزود: نمک می‌تواند هم نقش افزایش‌دهنده فشارخون و هم کنترل‌کننده را داشته باشد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: ۹۵ درصد بوشهری‌ها بیشتر از میزان استاندارد جهانی نمک مصرف می‌کنند که استاندارد آن ۵ گرم است.

انتهای پیام/ک

۹۵ درصد بوشهری‌ها بیشتر از میزان استاندارد جهانی نمک مصرف می‌کنند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی اخبار پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۰۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل به ۱۰ واحد مسکونی در سوادکوه خسارت وارد کرد

فرماندار سوادکوه، گفت: ۱۰ واحد مسکونی دچار خسارت شد و با توجه به گستردگی خسارت سیل برآورد خسارت هنوز مشخص نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، رمضان غلامی اواتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مورد آخرین وضعیت خسارت ناشی از سیل در این شهرستان، اظهار داشت: بازدیدهای میدانی در حال انجام است و خسارت بسیار سنگینی در بحث سردهنه‌ها، دیواره‌ها، جاده‌ها و بخش مسکن وارد شده و فعلا حدود 10 واحد مسکونی اعلام خسارت شده که 4 واحد در منطقه " بالازیراب" و بقیه در بخش مرکزی بوده است.

وی افزود: سردهنه‌ها آسیب جدی دیده‌اند از جمله در منطقه "کسلیان" در بخش زیراب، بخش مرکزی، راستوپی و ولوپی در واقع می‌توان گفت کل شهرستان درگیر سیل بوده است.

فرماندار سوادکوه گفت: برآورد مالی هنوز مشخص نشده، چرا که هر لحظه خسارت‌ها اعلام می‌شود و در حال جمع‌بندی خسارت‌ها در بحث مسکن و سردهنه‌ها هستیم؛ در بخش زیراب و بخش مرکزی مسدود شدن راه را داشتیم و حوزه‌های شهری و روستایی شهرستان درگیر شد.

غلامی اواتی با بیان اینکه باتوجه به پیش‌بینی‌‌ها تمهیدات لازم در نظر گرفته شده بود، تصریح کرد: اگر تمهیدات در نظر گرفته نمی‌شد یک ساختمان 4 طبقه در منطقه بالازیراب از بین می‌رفت، اما آمادگی که از قبل وجود داشت باعث حفظ این ساختمان شد.

وی یادآور شد: آماده‌ باش دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان شهرستان با توجه به پیش‌بینی‌ها وجود داشت و مواردی از جمله پاکسازی معابر، جوی‌ها و کانال‌ها باعث شد از آسیب‌های بیشتر از حالت فعلی جلوگیری شود.

فرماندار سوادکوه با بیان اینکه با توجه به وجود خسارت در سطح بالا و مراجعه افراد میزان مالی خسارت هنوز کاملا مشخص نشده است، بیان کرد: خسارت‌ها با توجه به مراجعات در زمینه مسکونی، کشاورزی، سردهنه‌ها باعث شده افراد در حال مراجعه و اعلام خسارت باشند و در حال مستندسازی هستیم و افراد خسارت دیده جدیدی مراجعه می‌کنند، برخی افراد در محلات نبودند و پایان هفته مراجعه می‌کنند و خسارت جدید اعلام خواهد شد، از این رو جمع‌بندی مالی کامل نشده و همچنان در حال بازدید میدانی هستیم‌.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای مهلت تسهیلات مراجعه کنند
  • سیل به ۱۰ واحد مسکونی در سوادکوه خسارت وارد کرد
  • ۹۸ درصد جمعیت روستاهای بوشهر از راه آسفالته بهره مند شدند
  • کشاورزان خسارت دیده استان بوشهر برای امهال تسهیلات مراجعه کنند
  • ۹۸ درصد روستاهای بوشهر راه آسفالت دارند
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان در طرح راه‌های روستایی بوشهر
  • غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد انجام می‌شود
  • غربالگری ۳ سرطان شایع در خراسان رضوی
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در هفته سلامت در مشهد