Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مراسم جشن گلریزان فرشته‌های زمینی" شیر خوارگاه آمنه" با حضور محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وحید قبادی دانا رییس سازمان بهزیستی کشور، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و جمعی از خیران در شیر خوارگاه آمنه برگزار شد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، مراسم جشن گلریزان فرشته‌های زمینی" شیر خوارگاه آمنه" با حضور محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وحید قبادی دانا رییس سازمان بهزیستی کشور، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و جمعی از خیران در شیر خوارگاه آمنه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



دراین مراسم محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه محسنین و نیکوکارانی که همه زندگی خود را وقف مردم و امر خیر می‌کنند همواره از یاران الهی هستند گفت:: زمانی که این مسوولیت بزرگ به بنده محول شد یکی از مهم قترین انگیزه‌های ما برای پذیرفتن این وزراتخانه خدمت به سازمان بهزیستی بود که در ایجاد آن زحمات زیادی کشیده شده است.

وی افزود: امروز افتخار می‌کنیم که ۹۰ درصد از خدمات این سازمان توسط خیرین و مردم انجام می‌شود چرا که معتقدیم سپردن کار مردم به خود مردم یکی از ثروت‌های جمهوری اسلامی است.

وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر سپردن کار مردم به خود مردم بیان داشت: در شروع کارم در مجلس اعلام کردم که یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ما گسترش پایه‌های شرکای اجتماعی در همه عرصه‌ها به ویژه سازمان بهزیستی است که براساس قانون اساسی مسوولیت‌های بزرگی بر عهده آن است تا بتواند با استفاده از کمک خیرین بزرگوار به اهداف خود برسد.

به گفته شریعتمداری، در حال حاضر دو میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار در مجموعه سازمان بهزیستی به نوعی از آن خدمت می‌گیرند. از طرفی بالغ بر ۵۰۰ هزار پرونده مددجویی در این سازمان تعریف شده است.

وی با تشکر ازدولت و شخص رییس جمهور، خطاب به خیرین مدرسه ساز، سلامت و مسکن ساز گفت:: امروز ما در کشور با یک معضل جدی روبرو هستیم و آن وسعت مهارت آموزی و مهارت افزایی است که کافی نیست.

وی خاطر نشان کرد: به همین منظور در سال ۹۸ نهضت مهارت افزایی و گسترش شرکای اجتماعی را در کنار سایر امور در دستور کار داریم که امیدواریم چراغ این کارمهم توسط خیرین روشن شود.

به اعتقاد وزیر تعاون، امروز جوانان فارغ التحصیل ما از مقطع دبیرستان، صاحب مهارت نیستند از طرفی مجموعه سازمان فنی وحرفه‌ای به تنهایی توانایی انجام مهارت آموزی به جوانان را ندارد از این رو لازم است از ظرفیت ها‌ی خیرین وبخش خصوصی در این زمینه استفاده شود.

وی با ابراز تاسف از وضعیت مناسب سازی شهر‌ها تصریح کرد: هنوز بعد سال‌ها موفق نشده ایم شهر‌ها را برای معلولان و افراد کم توان مناسب سازی کنیم وضرورت دارد در این زمینه قدم‌های بزرگی برداشته شود.

وی همچنین به افزایش یارانه مددجویان اشاره کرد وگفت: با وجود افزایش سه تا ۵ برابری مستمری مددجویان باید دید که آیا یک معلول می‌تواند با این مبلغ زندگی خود را اداره کند. قطعا مشکل است و نیاز به کمک خیرین است.

برای نخستین بار کمک‌های شرکت‌های شستا صرف ساخت مسکن مددجویان می‌شود

وحید قبادی دانا رییس سازمان بهزیستی کشور نیز در ادامه این مراسم به استاندار سازی شیر خوارگاه‌ها و مراکز نگهدای از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست اشاره کرد و گفت:: در حال حاضر یکی از مشکلات ما تعداد نیرو‌های انسانی در شیر خوارگاههاست که امیدواریم با رایزنی که با سازمان امور استخدامی صورت گرفته است بتوانیم افراد متخصص و مرتبط برای نگهداری از کودکان و شیر خواران را جذب کنیم تا استاندار‌های لازم در خصوص نگهداری فرزندان در این مراکز ارتقا پیدا کند.

وی همچنین اظهار امیدواری کرد که در دستورالعمل‌ها به بحث کنترل بیماری‌های واگیر پیش از پیش توجه ویژه شود.

رییس سازمان بهزیستی در ادامه یکی از سیاست‌های اصلی سازمان را افزایش و رشد فرزند خواندگی دانست و افزود: بزودی سامانه ملی فرزندخواندگی که در حال حاضر در استان تهران یه صورت پایلوت انجام می‌شود در سطح کشور راه اندازی شود چراکه یکی از سیاست‌های ما، حضور فرزندان بی سرپرست و بد سرپرست به جای حضور در مراکز در حانواده‌ها بصورت امین موقت و دائمی است تا فرزندان در شرایط روحی، روانی، معنوی وسلامت جسمی خوبی تربیت شوند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲۶ هزار نفر فرزندان تحت پوشش سازمان هستند بیان داشت: از این تعداد حدود ۱۰ هزار نفر در مراکز شبه خانواده و ۱۶ هزار نفر هم در خانواده‌های جایگزین نگهداری می‌شوند.

وی در ادامه اظهار امیدواری کرد که روند واگذاری فرزند خواندگی تسهیل پیدا کند تا خانواده‌ها با مشکلات بروکراسی کمتری بتوانند روبروشوند.

به گفته قبادی دانا، امروز خانواده‌هایی هستند که صاحب فرزند هستند، ولی تمایل به نگهداری فرزندان معلول دارند که باید از آن‌ها قدردانی کرد.

وی همچنین گفت: امسال برای اولین بار مجموعه شرکت‌های سازمان تامین اجتماعی شستا به طور متمرکز با تلاش مدیرعامل و سیاست گذاری وزیرتعاون، از قبال مسوولیت اجتماعی شرکت‌ها، مبالغ کمک‌های خود را به حساب سازمان بهزیستی کشور برای ساخت مسکن مددجو‌ها به ویژه مددجویان سیل زده واریز خواهند کرد.

وی در پایان به انعقاد تفاهم نامه با بسیج سازندگی اشاره کرد و بیان داشت: به زودی شاهد افتتاح اولین مسکن مدد جویان آسیب دیده از سیل در استان مازندران خواهیم بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: بهزیستی رفاه اجتماعی شریعمتداری فرزندخواندگی معلول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۰۴۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی گفت: برنامه پیشگیری از تنبلی چشم سال گذشته در بین ۱۶۲ هزار و ۶۸۲ نفر از کودکان ۳ تا ۶ استان اجرا شد.

پروین محمدپوری، با اشاره به برنامه های اجرایی معاونت پیشگیری بهزیستی استان در سال گذشته افزود: در این مدت پنج هزار و ۱۲۳ تماس با دفتر مشاوره و خدمات روانشناختی بهزیستی برای مشاوره تلفنی با خط ۱۴۸۰ انجام و همچنین طرح آگاه‌سازی با تأکید ویژه بر خود مراقبتی برای یکهزار و ۳۳۱ نفر از دختران و زنان استان از سوی دفتر پیشگیری از آسیبهای اجتماعی اجرا شد.

محمدپوری، با بیان اینکه مأموریت اصلی دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی، توانمندسازی افراد در معرض آسیب و آسیب دیده اجتماعی است،گفت: ارائه خدمات تخصصی به موقع به گروههای هدف، مطالعه و تحلیل وضعیت موجود آسیبهای اجتماعی، ارائه راهکار لازم به نهادهای مربوطه و شناسایی مناطق آسیب زا در انجام مداخلات لازم را از اهداف دفتر آسیب دیدگان اجتماعی بهزیستی اعلام کرد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌غربی، با اشاره به فعالیت اورژانس اجتماعی استان در سال گذشته هم گفت: در این مدت 9 هزار و ۶۵۳ تماس شامل اختلالات حاد خانوادگی، کودک آزاری، سالمند آزاری، همسرآزاری و معلول آزاری با اورژانس اجتماعی استان برقرار شده که از این تعداد سه هزار مورد پذیرش مداخله انجام و پنج هزار نفر از خدمات سیار بهره مند شدند.

دیگر خبرها

  • ۵ هزار و ۷۸۰ زن سرپرست خانوار در کرمانشاه تحت پوشش بهزیستی است
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک سال گذشته در آذربایجان‌غربی
  • سنجش بینایی بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • چتر حمایت بهزیستی آذربایجان غربی بر سر بیش از ۹۰۰۰ زن سرپرست خانوار
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • اجرای برنامه پیشگیری از تنبلی چشم بیش از ۱۶۲ هزار کودک در آذربایجان‌غربی
  • یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از سربازی معاف می شوند
  • معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی