Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- چند منبع آگاه در وزارت خارجه آمریکا اعلام کردند واشنگتن به آنکارا ۲ هفته مهلت داده تا از قرارداد خرید اس ۴۰۰ روسیه انصراف دهد با این وجود یک مقام وزارت خارجه ترکیه دستیابی این کشور به سامانه موشکی اس ۴۰۰ را یک ضرورت توصیف کرد. به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، منابع آگاه در وزارت خارجه آمریکا از اعلام فرصت ۲ هفته‌ای واشنگتن به آنکارا برای انصراف از خرید سامانه دفاعی اس ۴۰۰ روسیه خبر دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش سی‌ان‌بی‌سی، چند منبع آگاه نزدیک به موضوع خرید سامانه دفاعی اس ۴۰۰ روسیه توسط ترکیه ضمن هشدار در مورد پیامد‌های منفی این اقدام ترکیه اعلام کردند واشنگتن ۲ هفته به آنکارا فرصت داده با انصراف از قرارداد خرید سامانه اس ۴۰۰ روسیه، قرارداد تسلیحاتی عمده‌ای با آمریکا امضا کند یا مورد مجازات‌های سنگین ناشی از قرارداد اس ۴۰۰ قرار بگیرد.
براساس اظهارات این منابع آگاه وزارت خارجه آمریکا، آنکارا تا پایان هفته اول ماه ژوئن فرصت دارد معامله با روسیه را لغو و سامانه دفاع موشکی پاتریوت آمریکا ساخت شرکت «رایتون» را خریداری کند در غیر اینصورت با لغو قرارداد خرید اف ۳۵ شرکت «لاکهید مارتین» به رغم پرداخت هزینه ۱۰۰ فروند از این نوع جنگنده و نیز تحریم‌های آمریکا و کشور‌های عضو ناتو مواجه خواهد شد.
به گفته منابعی که خواستند نامشان فاش نشود این آخرین پیشنهاد واشنگتن در این مورد بوده و مهلت مطرح شده، تمدید نخواهد شد.
ترکیه براساس قرارداد تسلیحاتی با روسیه ماه آینده سامانه اس ۴۰۰ خود را از مسکو تحویل خواهد گرفت. آمریکا که از ابتدای امضای این قرارداد با خطرناک دانستن این سامانه برای کشور‌های عضو ناتو، اقدام به مانع تراشی کرده بود، سبب بروز تنش‌های جدی میان آنکارا- واشنگتن شده است.

انتظار می‌رود ترکیه در صورت تحویل سامانه اس ۴۰۰ توسط روسیه در ماه آینده، بتواند از اوایل سال ۲۰۲۰ از این سیستم بهره برداری کند.
آنکارا تاکنون سرسختانه بر موضع خود ایستاده و قویا اعلام کرده است که خللی در برنامه تحویل این سامانه وجود ندارد.   معاون وزیر خارجه ترکیه در تازه ترین مواضع مقام‎های این کشور درباره قرارداد نظامی به روسیه گفته است که خرید سامانه موشکی اس ۴۰۰ نه یک گزینه بلکه یک ضرورت است.   وی می‎گوید که ترکیه طی ده سال گذشته مذاکرات بدون فایده‎ای با آمریکا برای خرید سامانه پاتریوت داشته است.   این مقام وزارت خارجه ترکیه تاکید کرده که تصمیم این کشور برای خرید اس ۴۰۰ به معنی تغییر راهبرد آنکارا نیست.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا ترکیه قرارداد سامانه دفاع موشکی مهلت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۰۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ فعلی خرید تضمینی گندم با میزان تورم هم‌خوانی ندارد

رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی بجنورد، گفت: نرخ ۱۷۵۰۰ تومانی خرید گندم با میزان تورم همخوانی نداشته و مورد رضایت کشاورزان نیست. - اخبار استانها -

محمد محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در بجنورد، اظهار داشت: تعیین نرخ 17 هزار و 500 تومانی قیمت خرید تضمینی گندم در  سال 1403 مناسب و معقول نیست. طبق آخرین نرخ تعیین شده شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی قیمت تعیین شده  برای سال زراعی 1402 و 1403 مبلغ 19 هزار و 500 تومان اعلام شد که  متاسفانه این امر مطابق انتظار پیش نرفت و در نهایت به نرخ فعلی رسید.

وی افزود: عدم تعادل قیمت گندم و خرید تضمینی با میزان تورم  همخوانی نداشته و موجبات نارضایتی گندم‌کاران را در پی داشته است، چرا که در فصل کشت و نرخ‌گذاری دولت و مجامع قیمت‌گذاری 19 هزار و 500 تومان  تعیین شده بود که با وضعیت عملا دسترنج این قشر زحمت‌کش مغفول مانده و دیده نشده است.  

محمدی گفت: به همین دلیل وزارت جهاد کشاورزی بایدت روی این امر نظارت ویژه‌ای اعمال و از عدم اختلاف فاحش در نرخ‌گذاری بر اساس  میزان تورم  اقدام می‌کرد.

رئیس کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی بجنورد با بیان اینکه گندم محصول استراتژیک کشور بوده و نرخ آن در میزان تولید موثر است، افزود:  باید در خرید تضمینی گندم به عنوان محصول استراتژیک  و راهبردی  در مسیر  رسیدن به خودکفایی در تولید  مشوق‌های ویژه به گندم‌کاران اعطا و نرخ واقعی در تولید محصول و خرید آن در زمان فصل کشت اعلام و برآورد شود.

انتهای پیام/311/

دیگر خبرها

  • زلزله ۵.۶ ریشتری در ترکیه / آنکارا هم لرزید
  • استقرار موشک‌های آمریکا در فیلیپین، تهدیدی برای امنیت جهانی است
  • روسیه: استقرار موشک‌های آمریکا در فیلیپین، تهدیدی برای امنیت جهانی است
  • ادعای رسانه آمریکایی: روسیه قصد دارد آمریکا را ضعیف کند
  • تعیین سرنوشت دارایی های مسدود شده روسیه در نشست گروه ۷
  • سفر هنیه به آنکارا برای دیدار با اردوغان
  • (ویدئو) کشته شدن ۱۳ غیرنظامی در حمله موشکی روسیه به اوکراین
  • واشنگتن‌تایمز: حمله ایران به اسرائیل، شکست سیاست بایدن را نشان داد
  • تحصن کارمندان گوگل در اعتراض به همکاری این شرکت با رژیم صهیونیستی
  • نرخ فعلی خرید تضمینی گندم با میزان تورم هم‌خوانی ندارد