Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رشت - ايرنا - رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي گيلان گفت: محيط زيست استان هنوز مقاوم و پابرجاست و هزينه در اين بخش را سرمايه گذاري مي دانيم.

گزارش روز چهارشنبه روابط‌عمومي سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان گيلان به ايرنا حاکيست، کيوان محمدي در جلسه بررسي کليات روند تدوين برنامه هاي آمايش سرزمين در سطوح ملي و استاني اظهار داشت: طرح آمايش سرزمين استان گيلان در 16 جلد و حدود پنج هزار صفحه تهيه و تدوين شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي به کليدي بودن بحث محيط‌زيست در اين طرح اشاره کرد و ادامه داد: خيلي‌ها بزرگترين مشکل و معضل در گيلان را اشتغال مي‌دانند در حالي که در سفر اول رئيس جمهورس به استان گيلان، بر مسئله محيط‌زيست به عنوان مهم‌ترين موضوع تأکيد شد.
رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان گيلان با تأکيد براينکه هزينه کردن براي محيط‌زيست را سرمايه‌گذاري مي‌دانيم افزود: انتخاب نام سبز-آبي توسط مجري طرح آمايش سرزمين استان نيز به همين دليل بود که آنها معتقدند گيلان از معدود نقاطيست که مي‌شود محيط‌زيست آن را نجات داد و احياء کرد.
وي اضافه کرد: علت اينکه با بارش‌هاي فراوان طي يک ماه در استان گيلان سيل رخ نمي‌دهد اما با بارش تنها 17 ميلي‌متر در شيراز سيل به راه مي‌افتد، نشان از آن دارد که محيط‌زيست گيلان هنوز مقاوم و پابرجاست.
محمدي تصريح کرد: بايد به اين مهم واقف باشيم که هيچ مجموعه‌اي بدون تکيه بر دانش نمي‌تواند مشکل خود را حل کند لذا از دانشگاهيان تقاضا دارم ارتباط خود را با سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان گيلان گسترش داده و تقويت کنند.
وي با دعوت از دانشگاهيان براي جلسات ماهانه توسعه و صاحب‌نظران در سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان گيلان خاطرنشان کرد: در اين جلسات فرصت تبادل نظر بيشتري با دانشگاهيان وجود دارد و تاکنون حدود پنج جلسه از جلسات ماهانه صرفاً به موضوع محيط‌زيست اختصاص داشته است.
رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان گيلان با بيان اينکه حلقه وصل سازمان با دانشگاه، معاونت پژوهشي دانشگاه مي‌باشد اضافه کرد: اگر دانشگاهيان در خصوص آمايش سرزمين نظراتي دارند آمادگي برنامه‌ريزي جهت اعمال نظرات کارشناسانه وجود دارد.
وي ادامه داد: در سناريو‌هاي آمايش سزمين استان هم شرايط ايده آل و هم شرايط واقعي طراحي شده است که هريک داراي شاخص‌هاي مختلف از جمله در زمينه محيط‌زيست و گردشگري مي‌باشند.
محمدي با اشاره به محبث گردشگري در طرح آمايش سرزمين استان افزود: مي‌بايست زيرساخت‌هاي لازم براي افزايش درآمد اقتصادي در بحث گردشگري استان فراهم شود.
وي در خصوص بحث مهاجرت نيز گفت: بايد به بحث مهاجرت از زواياي مختلف از جله پدافند غيرعامل پرداخته شود و هماهنگي‌هاي لازم صورت گيرد تا شاهد ورود بي‌رويه مهاجرين به گيلان نباشيم؛ افزايش بي‌رويه مهاجران منجر به تغيير ساختار فرهنگي-جمعيتي استان شده و درغايت بذر تنش‌هاي بالقوه را مي‌کارد.
رئيس سازمان مديريت و برنامه‌ريزي استان گيلان با تأکيد براينکه اگر قرار است اتفاق مثبتي رخ دهد، همه بايد عزمشان را جزم کنند گفت: رسيدن به موفقيت تنها کار يک سازمان نيست بلکه همه اعم از نمايندگان، مديران و آحاد مردم بايد پاي کار باشند و در همين راستا همه راه‌ها را در أخذ نظرات نمايندگان، مديران و دانشگاهيان در تدوين طرح آمايش استان طي کرديم.
وي در پايان خاطرنشان کرد: براي بهبود وضعيت منطقه و کشور نيازمند برگزاري جلسات بيشتري در حوزه آمايش سرزمين هستيم لذا آماده همکاري لازم در خصوص پروژه‌هايي که مربوط به اين سازمان باشد با دانشگاه هستيم.
7296/2007/
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۱۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری

تین نیوز

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست از اجرای برنامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده با اولویت حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت در سال جاری خبر داد.

 

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، ایرج حشمتی در همایش مدیران محیط زیست کشور با اشاره به مسئولیت محیط زیست در حوزه های پایش آب، هوا و خاک گفت: به روزرسانی سیاهه انتشار آلاینده های هوا و تدوین برنامه عملیاتی کاهش آلودگی هوای کلان شهرها در دستور کار سال ۱۴۰۳ سازمان قرار گرفته است، همچنین با همکاری وزارت صمت، وزارت کشور، پلیس راهور و راه و شهرسازی برنامه از رده خارج کردن خودروهای فرسوده با اولویت حمل و نقل عمومی و موتورسیکلت در سال جدید اجرا خواهد شد.

حشمتی ادامه داد: در اجرای ماده الحاقی قانون برنامه هفتم توسعه، با هدف تقویت سازگاری و کاهش آسیب پذیری کشور در مقابل تغییر اقلیم، برنامه مدیریت تغییر اقلیم کشور توسط سازمان و با همکاری سازمان های ذیربط تهیه خواهد شد.

وی با تشریح اقدامات سیاست گذاری و نظارتی در بخش آب و خاک، یادآور شد: قانون حفاظت از خاک قانون تخصصی است که بعد از انقلاب اسلامی ایران تصویب و ابلاغ شده است و در همین راستا آئین نامه اجرایی قانون حفاظت از خاک در سال گذشته در هیات وزیران و نیز خط مشی های مدیریت، حفاظت و بهره برداری پایدار از خاک کشور تصویب و ابلاغ شد که مطابق خط مشی های مذکور، بهینه سازی روش های استفاده از آب های نامتعارف در خاک در تطابق با شاخص های کمی و کیفی و استانداردهای مرتبط باید صورت گیرد.

حشمتی ادامه داد: در همین راستا و نیز کمک به حل بحران فعلی آب کشور تدوین و ابلاغ معیار مشمولیت واحدها در اجرای طرح پایش خوداظهاری برای بخش پساب و پارامترهای مشمولیت واحدها به تفکیک کد آیسیک دراجرای قانون حفاظت از خاک و آئین نامه جلوگیری از آلودگی آب تدوین و ابلاغ شده است.

معاون محیط زیست استانی سازمان حفاظت محیط زیست کشور تصریح کرد: در سال گذشته، ۱۴۳ رودخانه با ۶۸۴ ایستگاه به صورت فصلی پارامترهای عمومی و سمی مورد پایش قرار گرفته که نتایج ۱۸۷۶ پایش نشان از این دارد که در ۷۰ درصد پایش های انجام شده کیفیت رودخانه متوسط تا بسیار خوب بوده است، همچنین ۵ گزارش ملی در راستای نظارت بر مدیریت زیست محیطی تنظیم و به نهادهای متولی قانونی آن جهت اقدام وفق تکالیف قانونی ابلاغ شده است.

حشمتی در ادامه با بیان اینکه وضعیت کیفیت آب زیر زمینی نیز با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت نیرو در کارگروه های برنامه ایمنی آب کشور در حال پایش است، افزود: رفع آلودگی با شناسایی انواع ریسک های آلودگی اولویت بندی و تدوین پایش آب زیرزمینی کشور صورت می گیرد.

معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه نظارت بر اجرای قانون مدیریت پسماند و تغییر اقلیم از اولویت های پیش رو در سال جاری است که با جدیت دنبال می شود، گفت: رسیدگی به ١٠ هزار درخواست و تایید بیش از سه هزار نقل و انتقال پسماند در کشور بیانگر جدیت کار در این حوزه است، نظارت های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هدفمند و هوشمند می شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پسماند‌ها به معضل محیط زیستی کشور تبدیل شده است
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت
  • ایجاد ۴۰ هزار فرصت شغلی در استان کرمانشاه
  • ۸۰۰ روستای کردستان دارای جایگاه دفن پسماند مجوزدار است
  • تورم سالانه قم پس از ۱۹ ماه به زیر ۴۰ درصد رسید
  • اجرای طرح از رده خارج کردن خودروهای فرسوده در سال جاری
  • پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماندها تهیه شد
  • پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماند‌ها تهیه شد
  • نظارت‌های محیط زیست در حوزه مدیریت پسماند هوشمند می‌شود
  •  اجرای طرح از رده خارج کردن خودرو‌های فرسوده در سال جاری