Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@17:36:00 GMT

مذاکره با آمریکا در شرایط فعلی سم است

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۱۶۵۹

مذاکره با آمریکا در شرایط فعلی سم است

گودرزی با بیان اینکه مذاکره با آمریکا در شرایط فعلی سم است، گفت: نمی توان به آمریکایی اعتمادکرد وبه همین دلیل بحث از مذاکره در شرایط فعلی بی مبناست.

«مسعود گودرزی» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان با اشاره به سخنان رئیس جمهوری مبنی بر اینکه شرایط  امروز شرایط مذاکره با آمریکا نیست، گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند که مذاکره در شرایط فعلی با دولت آمریکا سم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی رهبری در مورد سیاست خارجی نظری بدهند و اصولی را مشخص کنند باید در همین چارچوب عمل شود.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: بنا به دلایلی مذاکره با آمریکا در شرایط فعلی سم است. حتما آمریکا به حق خودش قانع نیست و می خواهد امتیازات بیشتری بگیرد وحق مردم ایران را تضییع کند و این خودش سم است. وقتی ما در شرایطی با 6 کشور در مورد برجام مذاکره می کنیم و بعد آمریکا از تعهد بین المللی اش خارج می شود یعنی اینکه خواهان امتیازات بیشتری است و این هم سم است.

 

وی بابیان اینکه به آمریکا اعتمادی نیست، گفت: ما با حضور چندین کشور برای موضوع هسته ای مذاکره کردیم ولی آمریکا یکجانبه بیرون رفت و چه اعتمادی است که مجدد با این کشور مذاکره کرد و بر تعهداتش بماند.

 

نماینده مردم ممسنی در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بحث از مذاکره اساسا در حال حاضر بی مبناست. اگر بحث مذاکره درمورد موضوعات کلی باشد که آمریکا باید در ابتدا برادری اش در همان حوزه تعهدات برجامی را ثابت کند و بعد ما به سایر حوزه ها آن را تعمیم دهیم. اینکه ما در حوزه تخصصی خاص که به زعم آنها مشکل و معضل بود مذاکره کردیم و به توافق رسیدیم و در همین حوزه مسئله دار که همه آن را تایید کردند آنها پایبند نبودند نشان از بدعهدی آنهاست و از کجا معلوم که آنها فردا به حوزه گسترده تر پایبند باشند.

 

وی در مورد احتمال جنگ میان آمریکا و ایران نیز گفت: برای آمریکا شرایط جنگ وجود ندارد چرا که آمریکا در جنگ افروزی های که قبلا در منطقه انجام داده است مانده و شرایط ایران نیز با کل منطقه فرق می کند آنها امیدشان به یکسری مسائلی است که بین مردم نارضایتی باشد که باید بگوییم مردم در برابر دشمن خارجی سریع متحد می شوند که نمونه آن اخیرا دربحث تحریم سپاه اتفاق افتاد دیدیم.

 

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: در مورد یک مداخله خارجی قطعا همه مردم و گروهها با هم متحد می شوند و آنچه که آمریکایی ها در ذهن دارند محاسبات اشتباهی است./

 

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان جشن روزه اولی ها مجلس کانون های فرهنگی هنری مساجد دختران روزه اولی خراسان جنوبي مسجد کانون های مساجد خبرگزاری شبستان روزه اولی ها مذاکره آمریکا مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۱۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران

روزنامه کیهان تاکید کرده که نیازی به مذاکره ایران و آمریکا نیست.

بخش‌هایی از این مطلب را در ادامه می‌خوانید:

اکنون تحولات به گونه‌ای رقم خورده است که ایران و محور مقاومت، در مقابل آمریکا و متحدانش، دست برتر را دارند. در این شرایط آمریکا به شدت نیازمند روکردن یک برگ برنده برای خود است و «مذاکره با ایران» دقیقا همان چیزی است که برای واشنگتن حکم «امتیاز ویژه و طلایی» را دارد.

یک سؤال؛ آیا مذاکره با آمریکا، برای ایران نیز حکم «امتیاز» و «برگ برنده» را دارد؟ پاسخ قطعا منفی است. تجربه ثابت کرده است که آمریکا در مذاکره، به دنبال نتیجه‌ای است که از طریق «جنگ» یا «تحریم» به دنبال آن بوده و، چون نتوانسته از آن طرق، به نتیجه مطلوب خود دست یابد، راه سوم که همان مذاکره است را انتخاب کرده است.

نشان به آن نشان که در دولت قبل، به واسطه مذاکرات هسته‌ای و امضای برجام، همزمان هم در قلب رآکتور هسته‌ای بتن ریخته شد و هم تحریم‌ها دو برابر شد.

افراطیون مدعی اصلاحات در حالی پالس مذاکره مستقیم با آمریکا را ارسال می‌کنند که حتی متحدان آمریکا نیز به خسارت بار بودن نزدیکی با آمریکا اعتراف کرده‌اند. به عنوان نمونه چندی پیش «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در مصاحبه با خبرنگاران گفته بود: «اروپا باید در برابر فشار برای تبدیل شدن به «دنباله‌رو‌های آمریکا» مقاومت کند... اروپا باید وابستگی خود به آمریکا را کاهش دهد... اروپا باید وابستگی خود به «فراسرزمینی بودن دلار آمریکا» را نیز کاهش دهد.»

حال سؤال اینجاست که چرا افراطیون مدعی اصلاحات، اصرار دارند که نقش «بلندگو‌های دشمن در ایران» را ایفا کنند و برای بهره‌مندی آمریکا از امتیازات بیشتر، از یکدیگر سبقت می‌گیرند؟!

ما در قریب به سه سال اخیر شاهد هستیم که «دیپلماسی پویا و فعال منطقه‌ای و جهانی» جای «دیپلماسی انفعالی» را گرفته و این تغییر ریل گذاری، دستاورد‌های بزرگی را در پی داشته است.

دیگر خبرها

  • هشدار درباره آینده اقتصاد ایران
  • پیام سفر رئیس جمهور به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی
  • رئیسی: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • رئیسی: این سفر در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • رئیس‌جمهور: سفر به پاکستان و سریلانکا در مقطع فعلی پیام مهمی داشت
  • پاسخ مهم رهبری به توصیه‌ها برای مذاکره با آمریکا در برنامه هسته‌ای را ببینید | فیلم
  • طعنه سردار سلیمانی به کشورهای منطقه /هیچ پرنده خارجی نمی‌تواند از آسمان ایران عبور کند
  • کیهان: مذاکره با آمریکا به نفع آمریکا است نه ایران
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم