Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@07:49:12 GMT

پاناسونیک، تولیدکننده دستگاه‌های الکترونیکی

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۱۷۰۵

پاناسونیک، تولیدکننده دستگاه‌های الکترونیکی

شاید شما هم از جمله کسانی باشید که از محصولات ساخت ژاپن استفاده کرده و از کیفیت آن رضایت کامل دارید. پاناسونیک یکی از کمپانی‌های ژاپنی است که تولیدکننده دستگاه‌های الکترونیکی است.

به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام ایده‌آل گستر، با توجه به کیفیت فوق‌العاده بالای محصولات پاناسونیک تولیدات این برند به سراسر دنیا صادر می‌شود و ایران نیز یکی از کشورهایی است که اکثر محصولات ساخت پاناسونیک به آن صادر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کمپانی آن‌قدر شناخته شده که اگر از محصولات آن استفاده نکرده باشید حتماً آن‌ها را در منازل یا ادارات دیگر دیده‌اید. پاناسونیک کالا، نمایندگی مجاز محصولات مخابراتی - امنیتی برند پاناسونیک در ایران است.

عبارت ساخت کشور ژاپن می‌تواند تضمین‌کننده کیفیت محصولات مختلف باشد. ژاپن یکی از کشورهایی است که با همکاری دولت در سرمایه‌گذاری گسترده در فناوری‌های پیشرفته، به‌عنوان یکی از پیشگامان عمده در صنعت و تکنولوژی دنیا شناخته شده است. صادرات بخش عمده‌ای از درآمدهای اقتصادی ژاپن را تشکیل می‌دهد و آمریکا، چین و کره جنوبی عمده‌ترین شرکای تجاری این کشور هستند. در صنایع، ژاپن به‌عنوان یکی از پیشرفته‌ترین کشورها در زمینه تولید تجهیزات الکترونیکی به‌شمار می‌آید.

مقر کمپانی پاناسونیک در اوساکای ژاپن است، اما تمامی محصولات پاناسونیک ساخت کشور ژاپن نیستند. مالزی، ویتنام و چین ازجمله کشورهایی هستند که کالای پاناسونیک در آن‌ها تولید می‌شوند؛ اما آیا کیفیت محصولات ساخت ژاپن این برند با محصولات ساخت کشورهای دیگر متفاوت است؟ ولی سوالی که قبل از آن باید پرسید این است که هدف پاناسونیک از احداث کارخانه‌های خود در کشورهای دیگر چیست؟

مهم‌ترین دلیل برای این کار، پایین آوردن هزینه تولید است. در بسیاری از کشورها نیروی کار و مواد اولیه ارزان‌تر هستند. مثلاً در کشورهایی مانند چین، ویتنام، کره یا هند، کارگران در مقایسه با نیروی کار ژاپنی در ازای انجام کار مشابه، دستمزد کمتری می‌گیرند. دسترسی به مواد اولیه کمیاب که در بسیاری از دستگاه‌های الکترونیکی استفاده می‌شوند، نیز دلیل دیگری است که بسیاری از کمپانی‌ها را ناگزیر به احداث شعبات کارخانه در سایر کشورها کرده است. اگر هر شرکت بزرگی بخواهد محصولات خود را در کشور مادر تولید کند هزینه‌های تولید بسیار زیاد شده و اصلاً رقابتی و به صرفه نخواهد بود.

برای پاسخ به سوال دوم باید گفت محصولات کمپانی پاناسونیک در هر جای دنیا که تولید شوند تحت لیسانس پاناسونیک ژاپن هستند. در دنیای تجارت امروز کنترل کیفیت موضوعی مهم و انکارنشدنی از خط تولید و مونتاژ است.

کمپانی‌های معتبر بسیار بر مقوله‌ی کنترل کیفیت نظارت دارند. شرکت بزرگی مانند پاناسونیک با شهرت جهانی که دارد به‌اندازه‌ای نگران این محبوبیت هست که اجازه ندهد محصولی با کیفیت نازل‌تر از تولیدات ساخت ژاپن بیرون بیاید. به همین دلیل می‌توان گفت تفاوتی میان یک تلفن ساخت ژاپن یا چین نباید وجود داشته باشد؛ بنابراین قیمت پایین‌تر اجناس ساخت چین برندهای مختلف دلیلی برای افت کیفیت محصولات نیست.

البته این مقوله نباید با تولیدات دستگاه‌های چینی فیک اشتباه گرفته شود. حتماً اجناس تقلبی چینی در بازار را دیده‌اید که قیمت آن‌ها به طور فاحش از اجناس اصلی کمتر است و کیفیت بسیار پایینی دارند. این روزها آن‌قدر دستگاه‌های تقلبی زیاد شده که تشخیص آن‌ها نسبت به جنس اصلی سخت است. بهترین راه برای خرید محصولات اصلی مراجعه به نمایندگی‌های مجاز است. شما می‌توانید تمامی محصولات اصلی برند پاناسونیک را از نمایندگی رسمی برند پاناسونیک شرکت ایده‌آل گستر، تهیه کنید. تمامی اجناس عرضه شده در این شرکت به صورت اورجینال همراه با یکسال گارانتی معتبر و ۱۰ سال خدمات پس از فروش عرضه می‌شود. علاوه بر خدمات فروش محصول، تعمیرات مربوط به محصولات مخابراتی-امنیتی نیز در این واحد انجام می‌شود.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن ۸۱۰۱۰-۰۲۱ تماس و یا به آدرس تهران- خیابان مطهری – خیابان فجر – کوچه ماگنولیا – پلاک ۱۱ – واحد ۳ و یا وب‌سایت idehal.org مراجعه کنند.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پاناسونیک دستگاه های الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۱۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلاهبردار آیفون در آمریکا به ۵۱ ماه حبس محکوم شد!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، کلاهبردار گوشی آیفون و تبلت اپل که طبق تخمین‌ها بیش‌ از ۶ میلیون‌ دلار دستگاه تقلبی را با روشی زیرکانه به دستگاه‌های اصل تبدیل کرده بود، به ۵۱ ماه زندان محکوم شد. دو متهم دیگر که با این کلاهبردار همکاری داشتند، هرکدام به ۴۱ ماه زندان محکوم شدند. همچنین دارایی و پول نقد تیم کلاهبردار به‌ ارزش بیش‌ از چهار میلیون‌ دلار ضبط شد.

کلاهبرداران، آیفون و آیپدهای تقلبی خراب را که از نظر ظاهری بسیار شبیه مدل‌های اصلی بودند از بازار چین خریداری و شماره‌سریال محصولات اصلی فروخته‌شده توسط اپل در ایالات‌متحده را روی آن‌ها ثبت کردند.

کلاهبرداران آیفون و آیپد صدها نفر را استخدام کردند تا محصولات جعلی را به فروشگاه‌های اپل ببرند و بگویند دستگاه آن‌ها روشن نمی‌شود. هنگامی‌ که تکنیسین‌های اپل شماره‌سریال آن‌ها را بررسی می‌کردند، طبق قوانین گارانتی، مدل‌های جایگزین اصلی را به این افراد ارائه می‌دادند. کلاهبرداران در مرحله‌ی بعد دستگاه‌های اصلی را به چین انتقال می‌دادند و آن‌ها را می‌فروختند.

تیم سه‌ نفره‌ی کلاهبرداران با یکدیگر برادر بودند؛ دو نفر آن‌ها از قبل دستگیر و به ۴۱ ماه زندان محکوم شدند. طبق اعلام Patently Apple، ژیوی آلن لیائو امروز در دادگاه فدرال به‌دلیل نقش خود به‌عنوان سازمان‌دهنده و رهبر کلاهبرداری بین‌المللی برای قاچاق محصولات تقلبی اپل به ۵۱ ماه زندان محکوم شد.

سینتیا آن باشانت، قاضی پرونده، می‌گوید حکم زندان با توجه‌ به جرم مناسب است؛ زیرا لیائو سازمان‌دهنده و رهبر گروه جنایی بین‌المللی گسترده‌ای بوده که برای چندسال کالاهای تقلبی را در سرتاسر آمریکای شمالی قاچاق می‌کرد.

طرح کلاهبرداران، پیچیده و شامل دستگاه‌های تقلبی وارداتی از چین بود که شباهت بسیار زیادی به دستگاه‌های اصلی اپل داشتند. بدین‌ترتیب لیائو با مدیریت عملیات و هدایت محصولات تقلبی اپل درآمدهای مجرمانه به‌دست آورده است.

طرح کلاهبرداران آیفون و آیپد تا چند سال بدون شناسایی‌شدن کار کرد و سرانجام با مشارکت FBI و ادراه‌ی پلیس سن‌دیگو فاش شد. استیسی موی، مأمور ویژه‌ی FBI در سن‌دیگو، می‌گوید: «حکم لیائو، فصل مهمی از تحقیقات چندساله‌ را می‌بندد. این پرونده‌ طرحی بین‌المللی و پیچیده را برای فروش کالاهای تقلبی در سرتاسر جهان فاش کرد.»

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888862

دیگر خبرها

  • راهنمای خرید پسته از فروشگاه اینترنتی
  • قبل از سفارش چاپ کاتالوگ این نکات رو بدون!
  • کلاهبردار آیفون در آمریکا به ۵۱ ماه حبس محکوم شد!
  • افزایش تولید در صنعت فولاد کشور
  • مشارکت زنان روستایی در تولید کشور با سهم ۱۲ درصدی
  • شکست انحصار تولید پرینتر سه‌بعدی فلزی با قابلیت ساخت قطعات پیچیده
  • تولید قطعات پیچیده صنعتی با پرینتر سه بُعدی فلزی ایران ساخت
  • محدودیت سرعت دوچرخه‌ها در آمستردام با دستگاه‌های هوشمند
  • کنترل کیفیت محصولات خط تولید با سامانه هوش مصنوعی
  • نظارت بر کیفیت محصولات با سامانه هوش مصنوعی