Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@04:52:47 GMT

تکمیل سد بش قارداش در اولویت نیست

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۱۸۷۶

تکمیل سد بش قارداش در اولویت نیست

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی گفت: در حال حاضر اولویت وزارت بهداشت برای تکمیل پروژه های سد سازی مربوط به سدهایی است که متعلق به تامین آب شرب هستند.

مرتضوی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با اشاره به اینکه عملیات ساخت این پروژه در سال ۹۲ آغاز شد، افزود: کاربری این سد کشاورزی و گردشگری است به همین علت در حال حاضر جز پروژه‌های اولویت دار وزارت نیرو برای تکمیل نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هدف از اجرای این پروژه ذخیره سازی آب رودخانه فیروزه در پشت سد و پمپاژ آن به باغات پایین دست که حدود ۸۰۰ هکتار می‌شود، در زمان کمبود است. هم اکنون این پروژه ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن به ۳۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

وی با اشاره به اینکه مدت پیمان این پروژه ۱۴ ماهه بوده اما هم اکنون نیمه کاره رها شده است.

پیش از این جواد مشکینی، مدیر پیشین دفتر مطالعات پایه منابع آب شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرده بود: رودخانه فیروزه یکی از یکی از رودخانه‌های موجود در شهرستان بجنورد است که مقدار قابل توجهی از آن در فصل بهار و تابستان به مصرف بخش کشاورزی می‌رسد اما در فصل زمستان با توجه به اینکه امکان ذخیره سازی خاصی وجود ندارد مقداری از آن استفاده نمی‌شود.

وی تاکید کرد: البته بخشی از آب این رودخانه نیز آب آب خوان شهرستان بجنورد را تأمین می‌کند.

به گفته مشکینی، دبی آب رودخانه فیروزه در محل بش قارداش در فصل تابستان ۴۰ تا ۵۰ لیتر بر ثانیه و در زمستان ۲۰۰ لیتر بر ثانیه است.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سد منطقه خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۱۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراکز نوآوری و کارآفرینی دسته بندی می‌شوند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سجاد محمدعلی نژاد، معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در نخستین گردهمایی مدیران مراکز نوآوری دانشگاهی و مراکز نوآوری پارک‌های علم و فناوری کل کشور که امروز صبح در کارخانه نوآوری امیدینو برگزار شد، گفت: مراکز نوآوری پیش از مرحله رشد می‌توانند در کار ترویجی و فرهنگ سازی نقش مهمی ایفا می‌کنند در مراحل بعد نیز در ایجاد شبکه سازی مجموعه مراکز رشد شکل گذاری اثربخشی داشته باشند.

وی افزود: ما در وزارت علوم برای تحقق این مهم آیین نامه‌هایی را آماده کرده ایم تا مراکز نوآوری و کارآفرینی دسته بندی جامعی داشته باشند. یک بخش از رویکرد ما معطوف به مراکز دانشگاهی است که نگاه ترویجی و ساماندهی دارند به آماده سازی دانشجویان و بهره گیری اساتید در اجرای پروژه‌های پژوهشی پارک‌های علم و فناوری به منظور توسعه توانمندی‌ها و مهارت‌های شخصی کمک می‌کنند.

محمدعلی نژاد گفت: ما یک سری سیاست‌های خاصی نیز در وزرات عتف دنبال می‌کنیم تا پارک‌های علم و فناوری از مرحله ایده تا تجاری سازی و دیگر فرایند‌ها به بلوغ برسند. قصد داریم با همکاری وزارت صمت به منظور تکمیل زنجیره افزوده مان به هر پارک‌ها ماموریت خاصی ابلاغ کنیم. به عنوان مثال ۷۰ درصد مواد شوینده در استان قزوین تولید می‌شود. پارک علم و فناوری قزوین  باید در تکمیل این زنجیره کمک کند. ضریب نفوذ این صنعت را ارتقا دهد. 

وی تاکید کرد: هم اکنون در حال تکمیل ۱۰ زنجیره هستیم. قطعا در تکمیل این زنجیره از مسائل اولویت دار حمایت ویژه‌ای می‌کنیم. 

معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم بیان کرد: بسیاری از محصولات حاصل سنتز چند فناوری بهم نزدیک هستند. علوم انسانی هرچند نقش ملموسی ندارند، اما برخی محصولات حاصل سنتز این حوزه هستند. در طرحی مشترک‌ با معاونت علمی و فناوری هر نهادی که از حوزه علوم انسانی برای حل مسائل استفاده کند حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیاده‌روی بزرگ خانوادگی در بجنورد به مقصد «بش‌قارداش»
  • تکمیل پروژه‌های نیمه تمام مدارس تیران در دستور کار قرار گیرد
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • معدوم سازی بیش از یک تن مواد غذایی فاسد در شهرستان فیروزه
  • تکمیل تقاطع امام خمینی (ره) اراک اولویت اقدامات مسؤولان شهری باشد
  • ۱۶۰ کیلومتر از رودخانه های مازندران لایروبی شد
  • لایروبی ۱۲۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اولویت‌دار آذربایجان شرقی
  • اعتبار تکمیل مخزن ۲۰۰۰ متر مکعبی بندر امام حسن تخصیص یافت
  • مراکز نوآوری و کارآفرینی دسته بندی می‌شوند
  • اجرای ۸۰ پروژه فنی و خدماتی در نفت و گاز آغاجاری