Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ترویج فرهنگ انس با قرآن یک وظیفه الهی، اسلامی، انقلابی، ملی و سازمانی برای نیرو‌های مسلح است. ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۱ سیاسی نظامی | دفاعی | امنیتی نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دفاعی خبرگزاری تسنیم، سردار سرلشکر پاسدار «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در نشست با مسئولان و دست‌اندرکاران امور قرآنی این ستاد، با تأکید بر اینکه هدف از بعثت انبیا و پیامبران الهی، آشنا کردن مردم با عبودیت و شناخت خداوند و طریق و سبک زندگی مطلوب فردی و اجتماعی و حیات طیبه است، اظهار داشت: قرآن کریم صادق‌ترین گفتار، رساترین موعظه و برنامه کامل برای هدایت بشر به سوی سعادت و درمان هر دردی است و عمل به قرآن رشته ارتباط انسان با خداوند را محکم و از همه ناگسستنی می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرلشکر باقری: دشمن از تجاوز نظامی مأیوس است

وی افزود: در واقع قرآن «حبل‌المتین» و ریسمان محکم الهی است که تمسک به آن، هدایت انسان‌ها و دوری گزیدن آن‌ها از گمراهی و ضلالت را تضمین می‌کند.

سرلشکر باقری تمسک به قرآن و عترت را ضامن سعادتمندی انسان قلمداد و خاطرنشان کرد: بر اساس روایات محکم موجود، «ثقل اکبر» یعنی همان قرآن کریم و «ثقل اصغر» یعنی عترت و اهل بیت پیامبر (علیهم‌السلام) از هم جداناپذیر هستند تا در حوض کوثر بر پیامبر عظیم‌الشأن اسلام وارد شوند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح گفت: فهم این قرآن شریف که نور هدایت و صراط مستقیم الهی و جداکننده بین حق و باطل است، بدون اهل بیت (علیهم‌السلام) ممکن نمی‌شود و بر اساس آنچه از روایات و احادیث فهمیده می‌شود، قرآن در هنگام سختی‌ها یاری‌بخش انسان و راه خلاصی و نجات او از فتنه‌های زمانه است.

وی تصریح کرد: در عرصه مقابله با جنگ اقتصادی دشمن و مشکلات ناشی از آن که مردم و کشور عزیزمان امروز با آن مواجه هستند، باید از تعالیم دینی و قرآنی مدد جوییم و الگوی صبر و مقاومت قرآنی را برای عبور از سختی‌ها در دستور کار خود قرار دهیم.

سرلشکر باقری قرآن را دروازه علم‌آموزی و هدایتگر بشریت برای عبور از موانع، چالش‌ها و سختی‌های فراروی سعادت و رستگاری جوامع توصیف کرد و با تأکید بر ضرورت تعمق در قرآن و مذموم بودن تفسیر به رأی آیات آن یادآور شد: مشکلات امروز جوامع و کشور‌های اسلامی عدم عمل به قرآن است و شکل‌گیری فتنه گروه‌های تکفیری و پدید آمدن داعش در حقیقت ناشی از قشری‌نگری و تفسیر به رأی قرآن کریم توسط دشمنان اسلام ناب و انسان‌های شقی و منحرف است.

وی توجه به قرآن و معارف قرآنی در نیرو‌های مسلح را امری مهم و در زمره اولویت‌های دائمی و مستمر مجموعه سازمان‌ها و نیرو‌های مدافع انقلاب و کشور محسوب و تأکید کرد: فراگیری و ارتباط ظاهری با قرآن، دریچه‌ای به سوی عمل به قرآن و تدبر در قرآن است؛ لذا انس با قرآن و حرکت در مدار و مسیر آن و تلاش در ترویج و عینیت بخشیدن به معارف قرآنی در نیرو‌های مسلح بایستی روز به روز توسعه یابد تا نسل جدید نیرو‌های مسلح مطابق با معیار‌های قرآن تربیت شوند.

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با قدردانی از همت و تلاش مربیان و اساتید قرآنی ستاد کل نیرو‌های مسلح و تأکید بر اینکه عزیزان باید خود نمونه و الگوی کارکنان در انس با قرآن و عمل به آن باشند، گفت: خدای بزرگ را شاکریم که در سایه‌سار یک نظام اسلامی زندگی می‌کنیم و در چنین فضا و محیطی با مدیریت و برنامه‌ریزی هوشمندانه و عالمانه و اخلاص و توکل به خدا و آموزه‌های قرآنی باید راه‌ها و روش‌های جذب به قرآن در نیرو‌های مسلح، توسعه یابد و ترغیب به صوت خوش، داستان‌های قرآنی، فهم عمیق قرآن و پیوند دادن تاریخ و جغرافیای امروز جهان اسلام و ایران اسلامی و بلکه جامعه بشریت با حقایق و درس‌های قرآنی، حرکت به سمت رفتار قرآنی را تعمیق بخشید.

سرلشکر باقری در پایان ترویج فرهنگ انس با قرآن را یک وظیفه الهی، اسلامی، انقلابی، ملی و سازمانی برای نیرو‌های مسلح توصیف و تأکید کرد: تعالیم و آموزه‌های قرآنی پشتوانه سلامت، پیشرفت و اقتدار و اوج‌گیری نیرو‌های مسلح در عرصه‌های مأموریتی است؛ لذا فرماندهان و سازمان‌های نیرو‌های مسلح باید تولید نسل قرآنی و ولایی را با فراهم‌سازی ظرفیت‌ها و بستر‌های لازم مورد اهتمام مضاعف قرار داده و توصیه‌های مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا در این راستا را نصب‌العین خود قرار دهند.

انتهای پیام/

R1536/P/S1,11/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سردار باقری

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سردار باقری سردار باقری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۲۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آتش نشانی هم سرباز می‌گیرد

مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور گفت: مجوز استفاده از ظرفیت نیرو‌های وظیفه برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح صادر شد.

به گزارش فارس؛ مجوز استفاده از ظرفیت نیرو‌های وظیفه برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح صادر شد.

اشکان جعفرکریمی مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور ضمن اعلام خبر فوق اظهار کرد: این مجوز با پیگیری‌های این دفتر و با توجه به مشکلات دهیاری‌ها جهت تأمین نیروی انسانی مورد نیاز پایگاه‌های آتش نشانی روستایی، توسط ستاد کل نیرو‌های مسلح، صادر شده که بر اساس آن، به مدت ۲ سال استفاده از تعداد محدودی نیرو‌های وظیفه در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای غیرپزشکی برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی با اولویت مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور امکان‌پذیر شده است.

وی خاطرنشان کرد: تا کنون تعداد ۹۳۸ پایگاه آتش نشانی در مناطق روستایی کشور ایجاد شده که با برنامه‌ریزی صورت گرفته به‌منظور دسترسی به حداقل استاندارد‌های لازم برای ارائه خدمات آتش‌نشانی و ایمنی به جوامع روستایی کشور، تعداد پایگاه‌های مذکور به‌مرور در حال افزایش است.

وی افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات این پایگاه‌ها، تأمین نیروی انسانی موردنیازاست که به دلیل محدودیت منابع اعتباری دهیاری‌ها، استفاده از ظرفیت نیرو‌های وظیفه می‌تواند در رفع این مشکل، موثر واقع شود.

کریمی همچنین در خصوص اثربخشی موضوع نیز اظهار نمود: در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بر اساس مجوز اخذ شده از ستاد کل نیرو‌های مسلح بالغ بر ۳۵۰ نیروی امریه در پایگاه‌های آتش نشانی روستایی جذب و بکارگیری شدند که موجب فعال‌سازی این پایگاه‌ها و ارائه خدمات شبانه‌روزی در بسیاری از آن‌هاشد.

وی در ادامه افزود: در تعدادی از پایگاه‌ها با برنامه‌ریزی صورت گرفته، نیرو‌های امریه علاوه بر انجام خدمات اطفای حریق، نسبت به ارائه آموزش‌های ایمنی به اهالی روستا‌ها نیز اقدام می‌کردند که در بهبود وضعیت ایمنی روستاها، بسیار اثرگذار بود.

مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی در پایان یادآورشد: با توجه به صدور مجوز جدید توسط ستادکل نیرو‌های مسلح، به منظور هماهنگی برای بهره‌گیری مناسب از این ظرفیت، جلسه‌ای در دفتر سیاستگذاری و نظارت راهبردی حفاظت اطلاعات نیرو‌های مسلح با حضور نماینده دولت در امور کارکنان وظیفه و نمایندگان سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار شد.

وی افزود: در این جلسه در خصوص چالش‌های مربوط به این موضوع و راهکار‌های رفع آن‌ها بحث و تبادل نظر گردید و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.

دیگر خبرها

  • خبر خوش برای سربازان
  • آتش نشانی هم سرباز می‌گیرد
  • حضور نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی
  • استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی
  • تغییر وضعیت منطقه قبل و بعد از حمله تنبیهی ایران به صهیونیست‌ها
  • شرایط منطقه بعد از حمله سپاه به اسرائیل به روایت رئیس ستاد کل نیروهای مسلح 
  • وضعیت منطقه بعد از تنبیه رژیم صهیونیستی تغییر کرده است
  • سرلشکر باقری: عملیات وعده صادق تاثیرات راهبردی درسطح منطقه و جهان داشت/ همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقا بررسی می‌کنیم
  • سرلشکر باقری: همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقا بررسی می‌کنیم
  • همه سناریوها را در سطح عملیاتی دقیقا بررسی می‌کنیم