Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@08:28:57 GMT

یزد| سهل‌انگاری که سبب مرگ ۲ کودک در شهرستان میبد شد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۲۷۰۷

یزد| سهل‌انگاری که سبب مرگ ۲ کودک در شهرستان میبد شد

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد با بیان اینکه متاسفانه در جریان جاری شدن روان آب در شهرستان میبد شاهد اتفاق ناگواری بودیم گفت: عدم توجه به هشدارها سبب کشته شدن دو کودک در استان یزد شد. ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۹ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، از روز گذشته بارش‌های رحمت الهی در بسیاری از مناطق استان یزد به ویژه در مناطق ییلاقی آغاز شده و در برخی مناطق نیز هم اکنون در حال بارندگی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بارندگی‌ها سبب جاری شدن سیلاب‌ها و روان آب‌هایی در برخی مناطق شده ‌که در این خصوص مدیریت بحران استان یزد نسبت به هر گونه تردد در نزدیکی آنها تذکرات لازم را به خانواده‌ها داده بود اما در این بین یک سهل‌انگاری سبب مرگ دو کودک در شهرستان میبد می‌شود.

برخی مسیل‌های ییلاقات مشهدمقدس سیلابی شدکمک 10 میلیاردتومانی خیران برای بازسازی مدارس سیل‌زده گلستان؛ تعمیر 300 مدرسه تا مهرماهاهواز| اطعام سیل‌زدگان روستای شاکریه توسط گروه جهادی شهید احمدی روشن + تصویر

هادی هادی‌نسب در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم از یزد، در خصوص مرگ دو کودک در شهرستان میبد گفت: شب گذشته در مسیر درین به سمت شهرستان میبد یک خانواده چهار نفره شامل پدر و مادر و دو فرزندشان با روان آب روبه‌رو می‌شوند که متاسفانه در این حادثه فرزند سه ساله و دوازده ساله این خانواده را آب با خود می‌برد و سبب فوت آنها می‌شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد با اشاره به اینکه خانواده‌ها به هیچ عنوان در کنار سیلاب‌ها و روان‌ها حضور پیدا نکنند افزود: متاسفانه از این قبیل اتفاقات در سطح کشور کم شاهد نبودیم که درخواستمان از خانواده‌ها این است که از تماشا و همچنین در زمانی که مدیریت بحران و هواشناسی نسبت به بحرانی بودن شرایط و عدم خروج آنها از منازل تذکر می‌دهند، در راستای جلوگیری از مشکلات بعدی این گونه هشدارها را جدی بگیرند.

انتهای پیام/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۲۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل اخیر سیستان و بلوچستان آزمایش اعتماد مردم به مسوولان بود

 رضا شریفی  در نشست شورای اداری نیکشهر و قصرقند با اشاره به اینکه امورات این شهرستان‌ها را همیشه با افتخار پیگیری کرده ام اظهار کرد: فرمانداران این شهرستان‌ها ارتباط خوبی با مردم گرفته اند همچنین تیم اجرایی هر شهرستانی به نسبت ارتباطی که با مردم می‌گیرد درصد موفقیت آن تضمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب سال‌هاست که شعار سال را به مباحث اقتصادی به خصوص با مشارکت مردم اختصاص داده است، تصریح کرد: امسال با توجه به همین دغدغه رهبر معظم انقلاب و یکی از دغدغه های ویژه حکمرانی پشتوانه مردمی است.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان عنوان کرد: دستگاه‌های سنگین اداری برای مدیریت بحران سیل و مسائلی از این دست کافی نیست بنابراین استفاده از ظرفیت مردمی و بخش خصوصی یک مزیت به شمار می‌رود که در سیل اخیر مشاهده کردیم مردم در شرایط بحرانی کنارمان بودند.

وی ادامه داد: ایران اسلامی با توکل به خداوند، برکت خون شهیدان و پشتوانه مردمی با افتخار و اقتدار به استکبار سیلی زد و هیمنه آن‌ها را در هم شکست بنابراین باید بگوییم مردم قدرت اصلی نظام و انقلاب هستند دشمن نیز از پشتیبانی مردم از نظام آگاه شده به همین دلیل دشمن به دنبال مهندسی معکوس رفته به‌طوری که اکنون اسرائیلی‌ها در عملیات روانی که در فضای مجازی به راه انداخته اند بارها تکرار کرده که به ایران حمله کرده یا قرار است حمله کنند.

شریفی بیان کرد: اگر در سیستان و بلوچستان گروهکی به اسم دفاع از قوم بلوچ یا اهل سنت، یا هر اسم دیگری حرکتی می زند پشت پرده این جریان‌ها سرویس‌های جاسوسی است که انسجام مردم را هدف قرار داده اند.
وی از سال ۱۴۰۲ به عنوان سال پر برکتی در حوزه‌های مختلف برای استان یاد کرد و افزود: با وجود عقب ماندگی هایی که در استان داریم و امکاناتمان متناسب با نیاز مردم بویژه در شهرستان‌های نیک‌شهر، قصر قند و فنوج نیست اما براساس نظرسنجی‌های مردمی سال گذشته شاخص‌های سرمایه سازی استان در حوزه‌های مختلف اجتماعی، فرهنگی، زیرساختی، پروژه های آب، راه، معدن، مرز، گاز و راه آهن رشد کرده در واقع مجموع اعتبارات استان در سالهای گذشته به چیزی حدود ۶ تا ۱۰۰ هزار میلیارد ریال می رسید اما در سال ۱۴۰۲ استان بیش از ۶۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار جذب کرد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: روز اول فروردین ۱۴۰۳ که با وزیر گردشگری ارتباط گرفته بودم اعلام کردم سیستان و بلوچستان به پدیده گردشگری کشور تبدیل خواهد شد که خوشبختانه این اتفاق افتاد اما قضیه چابهار و راسک پیش آمد، اگر دفاع از حق، مطالبه و با پیگیری جریانی است این راه درستی نیست چرا که همه تلاشمان برای شناساندن استان به مردم خارج از این منطقه هدر رفته و بار دیگر تیتر اخبار در حوزه نا امنی شده ایم، خوشبختانه تفاوت این اقدام با دهه ۸۰ این بود که مردم با این جریان همراه نبودند چون مردم به کنشگری، تیم خدمت‌گزار، هیات اجرایی و هیات حاکمه خود در سیستان و بلوچستان اعتماد کرده اند.
وی اظهار کرد: سیل پارسال و امسال مانور مشارکت مردم، انسجام اجتماعی و نخبگانی، مانور اعتماد مردم به مسوولان بود که باید قدر اعتماد مردم را بدانیم چرا که بزرگترین افتخار ما ارتباط با مردم است چون مردم در آن شرایط بارندگی و سخت سیل به کمک‌مان آمدند ودر کمترین زمان ممکن بحران را مدیریت کردند.
شریفی بیان کرد: در برخی از حوزه‌ها به لحاظ مدیریت بحران کمبودهایی وجود دارد در شورای اداری بمپور و ایرانشهر مطرح کردیم که نیاز است چند پایگاه امداد و نجات دیگر به دلیل پهناوری سیستان و بلوچستان در نقاط مختلف استان برپا شود و هلی کوپتر مستقر شود تا در شرایط بحرانی بتوان از آن‌ها استفاده کرد و امکانات تنها در مرکز استان دپو نباشد.

وی در ادامه مطلب بالا با بیان اینکه سال‌ها قبل هلال احمر این تدبیر را انجام داده است خاطرنشان کرد: امکانات امداد و نجات در برخی از شهرستان‌ها مانند چابهار، زابل، سراوان، ایرانشهر به عنوان شهرستان‌های معین تدبیر می‌شود اما این‌ها متناسب با حجم و سطح بحران های استان نیست در حوزه مدیریت بحران باید حمایت سران طوایف، علما و ریش سفیدان را در کنارمان داشته باشیم و باید از تجربه افراد قدیمی‌تر در این شرایط استفاده کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • خانواده نقش قابل‌توجهی در سلامت روان افراد ایفا می‌کند
  • سازماندهی بیش از ۴۰۰ تیم عملیاتی و امدادی برای مقابله با سیل در یزد
  • تمام مدارس شهرستان یزد چهارشنبه غیرحضوری شد
  • لایروبی ۴۲ کیلومتر از رودخانه‌های قزوین
  • بارش‌های رگباری و آب‌گرفتگی در شمال و شرق استان اصفهان + عکس
  • بارش‌ها در میبد و جاده چادرملوی اردکان +فیلم و عکس
  • آماده باش کامل اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد
  • آماده باش اکیپ‌های مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب یزد 
  • سیل اخیر سیستان و بلوچستان آزمایش اعتماد مردم به مسوولان بود
  • احتمال طغیان رودخانه ها و روان آب در مازندران