Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید نقدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: مدتی است به دلیل احتمال وقوع بارش‌ها و تشدید سیلاب‌ها به دلیل ذوب شدن ذخایر برفی ارتفاعات بالادست سد کرج، میزان رهاسازی آب از این سد افزایش‌یافته است تا در پایین‌دست مشکلی حادث نشود.

وی در ادامه گفت: ظرفیت سد کرج ۱۸۳ میلیون مترمکعب است و در حال حاضر ۹۳ درصد سد کرج برابر با ۱۷۰ میلیون مترمکعب پر است که در قیاس سال قبل در همین تاریخ که ۸۸ درصد ظرفیت این سد پر بود، ۶ درصد افزایش حجم داریم، این در حالی است که بارندگی‌های سال آبی جاری تقریباً دو برابر سال قبل است و به‌رغم این افزایش چشم‌گیر بارش‌ها، برای سد ظرفیت خالی نگه‌داشته شده است تا حوادث ناشی از سیلاب‌ها به حداقل برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر دفتر مطالعات آب منطقه‌ای استان البرز در ادامه افزود: با توجه به گرم شدن هوا و ذوب شدن برف در نقاط بالادست سد کرج، میزان ورودی سد بالا می‌رود و در این زمینه برای کنترل میزان ذخیره‌سازی آب در پشت سد، مقدار آب خروجی از سد که به سمت پایین‌دست روانه می‌شود را افزایش می‌دهیم.

نقدی توضیح داد: با توجه به اینکه میزان ارتفاع آب در پایین‌دست سد کمی افزایش می‌باید شرکت آب منطقه‌ای بااطلاع رسانی به‌موقع هشدارهای لازم را اعلام می‌کند تا مردم در حاشیه شاخه اصلی رودخانه اطراق نکنند یا آن‌هایی که در حال اجرای سازه‌ای در حاشیه رودخانه هستند یا ماشین‌آلاتی در آن نقاط دارند مراقبت‌های لازم را داشته باشند.

وی با تأکید بر اینکه ذخیره برفی در بالادست سد آن‌قدری نیست که حتی تمام این برف ذوب شود خطری در پایین‌دست سد ایجاد کند، افزود: مدیریت فرمان سد همیشه با توجه به ذخیره ورودی و خروجی آب از دریچه‌های سد را کنترل می‌کند.

مدیر دفتر مطالعات آب منطقه‌ای استان البرز عنوان کرد: ظرفیت سد طالقان نیز ۱۰۰ درصدی پر است و در حال حاضر سرریز دارد که میزان این سرریز کنترل‌شده است.

کد خبر 4623514

منبع: مهر

کلیدواژه: سد کرج سد طالقان شرکت آب منطقه ای البرز سعید نقدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۳۲۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه‌های نظامی در جهان به بالاترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید

موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم (SIPRI) روز دوشنبه اعلام کرد که هزینه‌های نظامی جهانی در سال ۲۰۲۳ برای نهمین بار متوالی به بالاترین میزان خود رسیده است و این رقم از هزینه‌های سال قبل بیشتر شده است.

براساس گزارش القدس العری، گزارش جدید منتشر شده توسط سیپری، هزینه‌های نظامی تعدیل شده بر اساس تورم در سال ۲۰۲۳ با ۶.۸ درصد افزایش به ۲.۴۴ تریلیون دلار در مقایسه با ۲.۲۴ تریلیون دلار در سال ۲۰۲۲ رسیده است. این موسسه گفت این بزرگترین افزایش سالانه از سال ۲۰۰۹ است

این گزارش نشان داد که ده کشور اول هزینه‌های نظامی خود را به میزان قابل توجهی افزایش دادند. جنگ روسیه و اوکراین نیز عامل این افزایش بی سابقه است. لورنزو اسکارازاتو، محقق موسسه سیپری گفت: تمام مناطقی که ما بررسی کردیم افزایش هزینه نظامی داشته اند. این به ما چشم اندازی از جهانی می‌دهد که احساس امنیت کمتری می‌کند و ممکن است به جای ابزار‌های دیپلماتیک به امنیت سخت متوسل شود.

اسکارازاتو ادامه داد: کشور‌ها تنش و بی‌ثباتی را احساس می‌کنند و بنابراین به جای پیروی از روش‌های دیپلماتیک، به امنیت شدید متوسل می‌شوند، بنابراین بیشتر در هزینه‌های نظامی سرمایه‌گذاری می‌کنند.

آمریکا با ۹۱۶ میلیارد دلار همچنان در صدر فهرست هزینه‌های نظامی قرار دارد. این کشور به تنهایی بیش از یک سوم یا ۳۷ درصد از هزینه‌های نظامی جهان را تشکیل می‌دهد، تقریباً سه برابر هزینه‌های چین که در رتبه دوم قرار دارد.

چین حدود ۲۹۶ میلیارد دلار برای ارتش هزینه کرد که نشان دهنده ۱۲ درصد هزینه‌های جهانی است که نسبت به سال قبل ۶ درصد افزایش داشته است. هر دو کشور با هم حدود نیمی از هزینه‌های جهانی را در سال ۲۰۲۳ به خود اختصاص داده اند

بر اساس این گزارش، در مجموع کشور‌هایی که در هفت رتبه اول قرار دارند مانند روسیه که از سال ۲۰۲۲ در جایگاه سوم قرار دارد و پس از آن هند و عربستان سعودی قرار گرفتند، ثابت هستند.

آلمان بار دیگر در رتبه هفتم در میان کشور‌هایی که بیشترین هزینه را به خرج می‌دهند، پس از انگلیس قرار گرفت. اسکارازاتو در همین راستا گفت که آلمان اغلب به دلیل نرسیدن به هدف تولید ناخالص داخلی ۲ درصدی ناتو مورد انتقاد قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی
  • افزایش تورم خوراکی‌ها در آغاز سال
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • گشت ارشاد تنها راه مقابله با بی‌حجابی عامدانه/ امر به معروف با نگاه از بالا به پایین منجر به بی‌نظمی اجتماعی می‌شود
  • افزایش ۱۳ درصدی میزان حمل کالا در زنجان
  • تصاویر جادویی از رعد و برق در ارتفاع بالا از نمای کابین خلبان هواپیما (فیلم)
  • افتتاح نخستین طرح پیشران اقتصادی کشور با سرمایه‌گذاری «ومعادن»
  • افزایش ۲۴ درصدی صادرات از خراسان رضوی به پاکستان
  • هزینه‌های نظامی در جهان به بالاترین میزان خود در ۱۵ سال گذشته رسید