Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - خرم آباد -ايرنا- معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري لرستان گفت: علاوه بر 37 واحد توليدي احيا شده در سال گذشته، اکنون نيز 6 واحد توليدي ديگر نيز در استان احيا شده است.

به گزارش ايرنا، گودرز اميري روز چهارشنبه در جلسه ستاد تسهيل و رفع موانع توليد درسالن جلسات معاونت امور اقتصادي استانداري افزود: مجوز بهره برداري از شهرک پتروشمي استان صادر شده که در اين راستا همکاري شرکت شهرک هاي صنعتي و تعامل بانک هاي استان نقش قابل توجهي در اين امر داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اميري با بيان اينکه اکنون پتروشيمي استان در حال فعاليت است و چند طرح نيز در دست اجرا است ادامه داد: 400 نيروي در راستاي ساخت و ساز اين طرح ها مشغول به کار هستند که با بهره برداري اين طرح ها حدود 500 نفر اشتغال مستقيم و دائم در سطح استان ايجاد مي شود.
اميري اظهار داشت: کارخانه پرس از واحدهاي تعطيل استان بود که به بخش خصوصي واگذار شد و اکنون در حال پيگيري بهره برداري است که در راستاي توسعه و اشتغال استان نقش موثري دارد.
وي با اشاره به اينکه کارخانه يخچالسازي از واحدهاي تعطيل استان بود ادامه داد:با حمايت ستاد اجرايي فرمان امام اين واحد توليدي تا 20 روز آينده اولين سري توليد را وارد بازار مي کند.
معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري لرستان به احياء شرکت صدر فولاد اشاره کرد و گفت: اين واحد توليدي در مرحله نقل و انتقالات است و با حضور سرمايه گذار جديد به زودي وارد چرخه توليد استان مي شود.
وي افزود: کارخانه الکل فجر به سرماهي گذار جديد واگذار شده و مشکل بانکي آن برطرف و به سرمايه گذار داراي اهليت واگذار شده و بدهي بانک ها در حال تصفيه است.
وي با تاکيد بر عزم اراده حمايت از توليد و سرمايه گذاري در لرستان وجود دارد، اظهار داشت: سرمايه گذاران بايد پاي کار باشند و صرفه عملي براي شروع کار داشته باشند.
اميري گفت: بانک ها در راستاي احيا و رونق واحدهاي توليدي استان تعامل بسيار خوبي دارند و تاکنون سرمايه گذاري را به دلايل غير منطقي پاسخ رد نداده اند.
وي افزود: همه بانک هاي استان آمادگي تعامل و همکاري با سرمايه گذاران براي تصفيه حساب و بخشش جريمه بانک ها را با اخذ مصوبه کشوري دارند و اصل وام ها و سود را وصول مي کنند.
اميري اظهار داشت: اگر فردي نيز آمادگي پرداخت بدهي ندارند هيچگونه موردي مبني بر فرافکني در راستاي عدم همکاري بانک ها نبايد ايجاد شود.
معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري لرستان بر لزوم حمايت از توليدگنندگان استان تاکيد کرد و گفت: با رعايت ماده 19 قانون کسب و کار اولويت خريد در شرايط برابر با توليدکنندگان استان است.
7274/6060
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۳۳۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت

احمد بنافی در نشست با مسئولان صنعت و معدن و تجارت شهرستان دشتستان اظهار داشت: سرمایه گذاران حوزه تولیدی و صنعتی، انتظار دارند که امکانات زیربنایی سرمایه گذاری از قبیل آب، برق و گاز برای آنها تامین شود.

وی افزود: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) باید دستگاه‌های اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری با تولید کنندگان و سرمایه گذاران بخش خصوصی داشته باشند و ملزومات و بستر‌های لازم در سطح شهرستان را مد نظر قرار دهند.

 فرماندار دشتستان اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحد‌های صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و ... در حال پیگیری و اقدام است.

بنافی با اشاره به تکمیل و راه اندازی واحد‌های صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحد‌های تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگر اولویت‌های مهم حوزه تولیدی و صنعتی دشتستان است.

وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و ۲ ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم کند.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان نیز با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت.

علی کشتکار با اشاره به احیا یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری هفت هزار و ۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر به دلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجدد فعال سازی شد.

کشتکار خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • معارفه استاندار جدید لرستان | استاندار جدید کیست؟
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • سیر تا پیاز بند بورسی
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • بررسی مشکلات یک هزار و ۱۶۳ واحد تولیدی استان همدان
  • احیای واحدهای تولیدی در مازندران اولویت است
  • بازدید معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی از چند واحد تولیدی در ارومیه
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به مناطق نیمه برخوردار لرستان