Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-24@05:20:53 GMT

تحریم‌های آمریکا علیه خط لوله گازی روسیه در راه است

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۳۳۸۴

تحریم‌های آمریکا علیه خط لوله گازی روسیه در راه است

وزیر انرژی آمریکا انتظار دارد آمریکا به زودی تحریم‌هایی علیه شرکت‌هایی که در پروژه خط لوله نورد استریم ۲ روسیه مشارکت دارند تصویب کند.

به گزارش ایسنا، روسیه می‌خواهد پیش از این که قرارداد ترانزیت با اوکراین منقضی شود، این خط لوله که قرار است گاز روسیه را به آلمان برساند تکمیل شود.

هرگونه تحریم‌های آمریکا که پیمانکاران را وادار کند پروژه ساخت خط لوله نورد استریم ۲ را ترک کنند ممکن است آغاز فعالیت این خط لوله را به تأخیر بیاندازد و روسیه را وادار کند به استفاده از مسیر ترانزیتی اوکراین ادامه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آمریکا همواره مخالف خط لوله نورد استریم ۲ و حامی اوکراین در اختلافاتش با روسیه بوده است.

شایلین هاینس، دبیر مطبوعاتی وزارت انرژی آمریکا به "اس اند پی گلوبال پلاتس" گفت: نظر ریک پری، وزیر انرژی این است که کنگره درباره لایحه تحریم خط لوله نورد استریم ۲ عمل خواهد کرد و این لایحه برای قانونی شدن روی میز رئیس جمهور قرار می‌گیرد.

ریک پری که برای شرکت در مراسم تحلیف رئیس جمهور جدید اوکراین به این کشور رفته بود، در کی‌یف به خبرنگاران اظهار کرده بود: سنای آمریکا لایحه تحریم نورد استریم ۲ را تصویب خواهد کرد و مجلس نمایندگان آن را تأیید می‌کند و دونالد ترامپ نیز این لایحه را امضا خواهد کرد.

وی درباره مسائل انرژی با نخست وزیر اوکراین گفت و گو کرد و در این دیدار تاکید کرد آمریکا با ساخت نورد استریم ۲ مخالف بوده است.

این پروژه خط لوله گازی ۱۱ میلیارد دلاری به مسافت ۱۲۲۲ کیلومتر از بستر دریای بالتیک از میادین گازی روسیه تا آلمان امتداد پیدا می‌کند و مسیرهای زمینی در اوکراین، لهستان و بلاروس را دور می‌زند. این پروژه ظرفیت سالانه ۵۵ میلیارد متر مکعب خط لوله "نورد استریم" فعلی را دو برابر خواهد کرد و انتظار می‌رود تا پایان سال جاری عملیاتی شود.

اگرچه ترامپ بابت سیاسی کردن این خط لوله آماج انتقاد قرار گرفته است، اما رؤسای جمهور سابق آمریکا شامل باراک اوباما و جورج دبلیو بوش نیز به دلیل نگرانی‌های امنیتی با این خط لوله مخالف بودند. واشنگتن این خط لوله را یک تهدید امنیتی می‌داند و مدعی است به روسیه این فرصت را می‌دهد تا تجهیزات شنود زیردریایی مانند دستگاه‌های استراق سمع را در دریای بالتیک نصب کند.

اگر آمریکا تهدید خود را عملی کرده و تحریم‌های خود را تصویب کند، شرکت‌هایی که ممکن است هدف این تحریم‌ها قرار بگیرند شامل شل، وینتر شال، یونی پر، او ام وی و انژی هستند که شریک گازپروم در نورد استریم ۲ به شمار می‌روند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تحریم های آمریکا خط لوله نورد استریم 2

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۳۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب تحریم‌های نفتی جدید ایران در کنگره آمریکا

مجلس نمایندگان آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه بخش نفت ایران به تصویب رساند، که قرار است به عنوان بخشی از لایحه‌ی کمک‌های خارجی، طی چند روز آینده در سنا تصویب شود.

به گزارش اکوایران، مجلس نمایندگان آمریکا تحریم‌های جدیدی را علیه بخش نفت ایران به تصویب رساند، که قرار است به عنوان بخشی از لایحه‌ی کمک‌های خارجی، طی چند روز آینده در سنا تصویب شود.

این قانون تحریم‌ها علیه ایران را گسترش می‌دهد تا بنادر، کشتی‌ها و پالایشگاه‌های خارجی را که آگاهانه نفت خام ایران را فرآوری یا ارسال می‌کنند، در بر بگیرد. این قانون تحریم‌های ثانویه را نیز بسط خواهد داد تا تمامی معاملات بین مؤسسات مالی چین و بانک‌های ایرانی تحریم‌شده برای خرید نفت و فرآورده‌های نفتی را پوشش دهد.

این قانون که قرار است در یک بسته ۹۵ میلیارد دلاری برای کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان گنجانده شود، روز شنبه با ۳۶۰ رای موافق در برابر ۵۸ رای مخالف به تصویب رسید

به نوشته بلومبرگ، حدود ۸۰ درصد از حدود ۱.۵ میلیون بشکه صادرات روزانه نفت ایران به پالایشگاه‌های کوچک مستقل چینی موسوم به «قوری» حمل می‌شود.

در حالی که این تحریم‌ها می‌تواند بر حجم صادرات نفت ایران تأثیر بگذارد و تا ۸.۴۰ دلار به قیمت هر بشکه نفت خام بیافزاید، این قانون همچنین شامل حق اعمال معافیت توسط رئیس جمهور است.

جو بایدن ممکن است تصمیم بگیرد که از این اختیار استفاده کند و تاثیر این تحریم‌ها بر قیمت‌ها را خنثی کند. دولت ترامپ دوم ممکن است این کار را نکند.

جانت یلن، وزیر خزانه داری ایالات متحده در ماه اکتبر این تصور رایج را رد کرد که ایالات متحده به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای نزدیکی دیپلماتیک با تهران، به تدریج اعمال تحریم‌ها را بر فروش نفت ایران کاهش داده است.

دیگر خبرها

  • اروپا درصدد اعمال تحریم علیه ۱۰ شرکت مرتبط با روسیه
  • تحریم های جدید آمریکا علیه ایران؛ ۴ شخص و ۲ شرکت تحریم شدند
  • تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران
  • اعمال تحریم های جدید آمریکا علیه ایران
  • اقدام قانونی علیه طرح گازی آلمان در دستورکار کمیسیون اروپا
  • درخواست سوئد برای تحریم جدید علیه انرژی روسیه
  • تحریم‌های آمریکا تحریم شد/ روند افزایشی تولید نفت خام در ۱۴۰۲
  • تصویب تحریم‌های نفتی جدید ایران در کنگره آمریکا
  • اذعان صندوق بین المللی پول به مقاومت اقتصاد روسیه در برابر تحریم‌
  • ادامه صادرات گاز روسیه به اروپا با با وجود تحریم‌ها