Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی بر ضرورت استفاده بهینه از ظرفیت مراکز علمی و آموزش در ماموریت‌های اجتماعی و فرهنگی استان تاکید کرد.

‌به گزارش ایسنا، بدر شکوهی در دیدار معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان با وی، بر نقش مؤثر مراکز علمی و آموزشی در ابعاد توسعه اجتماعی و فرهنگی تاکید کرد و گفت: جهاددانشگاهی از جمله مراکز مؤثر در حوزه مباحث فرهنگی است و ظرفیت‌های بسیار ارزنده‌ای در این نهاد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تشریح کرد: معتقدم اگر بخواهیم شاهد نتایج مثبت در فرآیند تحقق توسعه باشیم، باید به نقش مراکز علمی و آموزشی در این رابطه توجه جدی داشته باشیم، چرا که نقش آفرینی مراکز علمی و آموزشی به ویژه مراکزی که در حوزه فرهنگی و اجتماعی فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی دارند در فرآیند توسعه از اولویت بیشتری برخوردار بوده و باید فضا برای نقش آفرینی این مراکز فراهم شود.

وی با تاکید بر این‌که جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی ظرفیت‌های بسیاری در حوزه فرهنگی و اجتماعی دارد، افزود: در حقیقت جهاددانشگاهی، پل ارتباطی بین دانشگاه و جامعه است.

شکوهی ضمن اعلام آمادگی بیشتر برای همکاری با سازمان جهاددانشگاهی استان در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، بیان کرد: اگر نتوانیم آنگونه که باید از ظرفیت‌های مراکز علمی و آموزشی چون جهاددانشگاهی و سایر مراکز پژوهشی و تحقیقاتی خصوصاً در حوزه مباحت اجتماعی در راستای انجام ماموریت‌هایمان استفاده بهینه داشته باشیم، قطعاً ضرر خواهیم کرد و باید در این رابطه دیدفرا سازمانی داشته باشیم.

وی با بیان این‌که باید تعامل و ارتباطات خود را در حوزه‌های مأموریتی موردنظر ارتقا دهیم تا روند انجام مأموریت‌ها به صورت علمی و بر مبنای انجام کارهای مطالعاتی انجام شود.

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به اولویت‌های فرهنگی و اجتماعی جامعه، تشریح کرد: به تناسب حیطه کاری، در تلاشیم برای به نحو احسن انجام شدن مأموریت‌ها، کارها را به مراکز تحقیقاتی ومطالعاتی که به ویژه در مراکز علمی مستقر هستند، محول کنیم.

وی با بیان این‌که سعی کرده ایم عمدتاً کارهای حوزه فرهنگی و اجتماعی به واسطه مؤسسات پژوهشی و تحقیقاتی صورت بگیرد که در مراکز علمی مستقر هستند، گفت: در سال‌های اخیر علی رغم محدودیت منابع مالی، با عنایت به سیاست کاری و خط مش‌های ابلاغی وزارت محترم کشور در پیرو مصوبات شورای اجتماعی کشور خصوصاً در بخش کنترل، پیشگیری و کاهش آسیب‌های و ارائه آموزش و توانمندسازی جامعه هدف در حوزه مباحث اجتماعی کارهایی که در این حوزه انجام می‌شود نسبت به سنوات گذشته چندین برابر شده است.

دفاتر تسهیل‌گری استان در سال‌جاری آغاز به کار می‌کنند

وی با بیان اینکه بحث ایجاد دفاتر تسهیل گری در استان از سال ۹۷ کلید خورده و در سال‌جاری آغاز به کار می‌کند، گفت: این دفاتر تجهیز و در مناطق مورد نظر مستقر شده‌اند و طی روزهای آتی فعالیت‌های خود را در حوزه‌های مربوطه شروع خواهند کرد.

شکوهی با بیان این‌که این دفاتر فعالیت‌های خود را در چهارمنطقه مورد لزوم شهر تبریز در راستای احصاء نیازمندی‌ها، اقدام به توانمندسازی، آموزش و ایجاد زمینه اشتغال برای شهروندان و همچنین اولویت بندی برای توسعه کالبدی پیگیری می‌کنند، افزود: در این رابطه نیز جهاددانشگاهی پیشنهادات و نظرات خود را جهت هرچه بهتر انجام دادن مأموریت‌ها ارائه دهد.

وی با تاکید بر این‌که تلاش ما واگذاری مأموریت‌ها و همکاری با مراکز و موسساتی است که دارای اهلیت لازم به ویژه در مباحث علمی، آموزشی و کارهای مطالعاتی و پژوهشی هستند، افزود: تعامل و همکاری خود را با جهاددانشگاهی استان نیز افزایش خواهیم داد، چرا که معتقدیم در راستای انجام مأموریت‌های خطیر خود آنگونه که باید نتوانسته‌ایم از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی استفاده کنیم.

وی با بیان این‌که در حوزه رصد مباحث فرهنگی و اجتماعی و همچنین تعیین اولویت‌های فرهنگی نیز خواستار همکاری جهاددانشگاهی هستیم تا در این رابطه همراهی پیشنهادات و راهکارهای خود را ارائه دهد، بیان کرد: موضوع "سمن‌ها" و به ویژه کیفی‌سازی سمن‌ها از جمله مأموریت‌های مهم اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری بوده و در این رابطه نیز خواستاریم جهاددانشگاهی با پیشنهادها و راهکارهای خود همکاری کند.

برگزاری همایش علمی و آموزشی در راستای کیفی سازی سمن‌ها در تبریز

مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری آذربایجان شرقی در ادامه از برگزاری همایش علمی و آموزشی در راستای کیفی سازی سمن‌ها در تبریز اشاره کرد و گفت: این همایش با حضور مسئولان کشوری و استانی بعد از ماه مبارک رمضان برگزار می‌شود.

وی در ادامه افزود: معتقدم مباحث اجتماعی اصولاً باید با رویکرد فرهنگی و اجتماعی در جامعه مدیریت بشود تا نتیجه مطلوب‌تری گرفته شود.

آمادگی جهاددانشگاهی جهت همکاری در توسعه هرچه بیشتر فرهنگی و اجتماعی استان آذربایجان شرقی

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان نیز در این دیدار به فعالیت‌های جهاددانشگاهی استان در حوزه فرهنگی و اجتماعی اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی در حوزه فرهنگی و اجتماعی فعالیت‌های مختلفی داشته و در قالب خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی دانشجویان (ایسپا)، مرکز مطالعات و نیازسنجی فرهنگی و مرکز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان ایران و سایر فعالیت‌های ادبی، هنری و فوق برنامه در دانشگاه‌ها فعالیت می‌کند.

احد حاجی بلند با تاکید بر این‌که بدنه استانداری به ویژه اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی در سال‌های اخیر چابک‌تر شده است، افزود: همکاری استانداری با جهاددانشگاهی استان نیز افزایش یافته و تعامل خوبی برقرار شده که نمونه آن، برگزاری ۳۰ هزار ساعت کارگاه آموزشی تاب آوری اجتماعی و همچنین در حوزه آسیب‌های اجتماعی نیز طرح "نگاه شهروندان به پارتی‌های شبانه" و… است.

وی در بخش دیگری از سخنانش به فعالیت‌های مرکز افکارسنجی دانشجویان استان اشاره کرد و گفت: ایسپا، پای ثابت قضایای انتخاباتی بوده و با توجه به پیش رو بودن انتخابات مجلس، اعلام آمادگی کرده ایم تا فعالیت‌های نظر سنجی خود را در رابطه با انتخابات شروع کنیم.

برگزاری سمینار نوانگار در تبریز بعد از ماه مبارک رمضان

وی در ادامه از برگزاری سمینار نوانگار در تبریز بعد از ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این سمینار ویژه مدیران و کارشناسان روابط عمومی‌های دستگاه‌های دولتی و خصوصی استان و با هدف معرفی ارتباط صنعت افکارسنجی و روابط عمومی است.

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان با بیان این‌که طی چند سال اخیر پیگیر بودیم تا دفاتر تسهیل گری اجتماعی در استان نیز مطرح شده و پا بگیرد، چرا که در سایر استان‌ها فعالیت‌های خود را شروع کرده بود، یادآورد شد: در این حوزه نیز توانستیم مثمر ثمر واقع شویم و اکنون این موضوع در استان عملیاتی شده است.

وی با تاکید بر نقش مؤثر جهاد دانشگاهی در برجسته کردن جایگاه مسائل فرهنگی و اجتماعی در اسناد بالادستی توسعه گفت: متأسفانه موضوعات فرهنگی- اجتماعی در استان جایگاه ضعیفی داشته و چندان برجسته نبوده اند، در حالی که معتقدیم جنس غالب مشکلات و چالش‌های استان، فرهنگی و اجتماعی است.

وی با بیان این‌که طی سال‌های گذشته نیز طرح‌ها و پیشنهادات بسیاری به استانداری آذربایجان شرقی و دستگاه‌های فرهنگی - اجتماعی ارائه کرده‌ایم، افزود: برگزاری همایش توسعه فرهنگی اجتماعی استان از جمله آن بود که استانداری بصورت ملی برگزار کرد، در حالی که همایش مدنظر ما متناسب با استان و ریزتر بود.

حاجی بلند با بیان این‌که برگزاری سلسله نشست‌های نخصصی نخبگان و شخصیت‌های فرهنگی اجتماعی استان جهت هم‌افزایی و تبادل اندیشه از دیگر پیشنهادهای جهاددانشگاهی به مدیریت ارشد استان بود، در راستای برگزاری این سلسله نشست‌ها اعلام آمادگی کرد.

وی افزود: اخیراً برای ایفای نقش مضاعف در حوزه فرهنگی استان، پیشنهاد داده‌ایم که در شورای فرهنگ عمومی استان نیز مطرح شود تا نظرات و راهکارهای اندیشمندان و صاحب نظران حوزه و دانشگاه در خصوص موانع و چالش‌های توسعه فرهنگی استان مطرح شده و مورد استفاده قرار گیرد.

وی در ادامه به نشست اخیر سمن‌ها با دستگاه‌های فرهنگی استان اشاره کرد و گفت: علی‌رغم برخورد منطقی و تیم خوبی که در جلسه حضور داشتند، جای خالی کار علمی در این رابطه احساس می‌شود؛ جهاددانشگاهی در این خصوص نیز آماده نیازسنجی مباحث است.

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان در خاتمه گفت: در بحث تحلیل محتوا و بررسی اثر بخشی برنامه‌های کارگروه فرهنگی و اجتماعی استانداری و هیأت اندیشه ورز استان نیز اعلام آمادگی می‌کنیم.

جعفری، رئیس مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران (ایسپا) منطقه آذربایجان‌شرقی نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت‌های این مرکز، آمادگی ایسپا را برای همکاری در راستای پیشبرد مأموریت‌های فرهنگی و اجتماعی استان اعلام کرد.

در این جلسه تفاهم شد تحلیل و ارزیابی حادثه آتش سوزی بخشی از بازار تبریز توسط مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی استان بررسی و انجام شود.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: علمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۳۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کم‌کاری و اهمال دستگاه‌ها در خصوص ناهنجاری‌های اجتماعی قابل پذیرش نیست

علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران در نشست با سردار عباسعلی محمدیان فرمانده انتظامی تهران بزرگ و جمعی از فرماندهان انتظامی تهران بزرگ ضمن تقدیر از مجموعه انتظامی تهران بزرگ در کسب توفیقات قابل توجه در حوزه‌های مختلف از جمله کاهش سرقت اظهار کرد: بدون شک موفقیت‌های مجموعه انتظامی تهران بزرگ مرهون مجاهدت‌های نیرو‌های خدوم و تدابیر و برنامه‌ریزی‌های فرماندهی بوده و هست.

دستگاه قضا قدردان و در عین حال پشتیبان فراجا در انجام ماموریت‌های قانونی خود خواهد بود

رئیس کل دادگستری استان تهران ضمن اشاره به مجاهدت‌های فراجا برای محافظت از امنیت شهروندان در حوزه‌های گوناگون عنوان کرد: نیرو‌های فراجا به‌واسطه از خودگذشتگی‌ها و ایستادگی خود در مقابل مخلان نظم و امنیت، قانون‌شکنان و متجاسرین همواره مورد احترام آحاد مردم بوده و هستند و دستگاه قضا نیز قدردان و در عین حال پشتیبان فراجا در انجام ماموریت‌های قانونی، خواهد بود.

گستردگی و تنوع ماموریت‌های فراجا

وی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به گستردگی و تنوع ماموریت‌های فراجا خاطرنشان کرد: بدون شک هیچ دستگاهی در ساز و کاری اداری کشور وجود ندارد که به اندازه فراجا دارای تنوع ماموریتی و وظیفه در مناسبت‌ها و حوزه‌های گوناگون باشد و همین امر دلالت بر سختی کار این مجموعه دارد که وجود شهدای گران‌قدر و والامقام در این مجموعه خود گواهی بر این ادعا است.

القاصی در ادامه نقش مهم و اثرگذار فراجا در تامین امنیت جامعه در ساحت‌های مختلف را مورد اشاره قرار داد و در عین حال امنیت را نعمتی دانست که نبود آن جامعه را به هرج و مرج می‌کشاند.

فراجا با توجه به نوع و جنس ماموریت‌های خود بیشترین ارتباط را با دستگاه قضا دارد

رئیس کل دادگستری استان تهران با اشاره به اینکه فراجا با توجه به نوع و جنس ماموریت‌های خود بیشترین ارتباط را با دستگاه قضا دارد، عنوان کرد: بدون شک یکی از پایه‌های اساسی و بنیادین بسیاری از پرونده‌های قضایی پلیس است و اگر همراهی و تعامل فراجا با دستگاه قضا نباشد چه بسا کشف حقیقت و اجرای عدالت در بسیاری از پرونده‌ها مقدور نباشد.

پلیس نظام مقدس جمهوری اسلامی هم مقتدر و هم در عین حال مظلوم است

وی حضور سردار رادان در راس فراجا را، نقطه قوت این مجموعه دانست و گفت: پلیس نظام مقدس جمهوری اسلامی هم مقتدر و هم در عین حال مظلوم است؛ مقتدر است چرا که با صلابت و اقتدار به وظایف قانونی خود عمل می‌کند و مظلوم است از این جهت که به نوعی با کمترین امکانات و نیازمندی ها، کم‌کاری سایر دستگاه‌ها را در برخی از حوزه‌ها به دوش می‌کشد.

به‌دلیل کم‌کاری یا اهمال احتمالی دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی نباید از فراجا انتظار ترک فعل داشت

القاصی در بخش دیگری از سخنان خود به نقش‌آفرینی فراجا در امر آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد و عنوان کرد: در حوزه ساماندهی آسیب‌های اجتماعی دستگاه‌های مختلفی دارای نقش و ماموریت هستند و یکی از این دستگاه‌ها فراجا است؛ اما باید توجه داشت که کم‌کاری یا اهمال احتمالی دستگاه‌ها و سازمان‌ها در هر حوزه‌ای دلیلی بر ترک فعل سایر دستگاه‌ها نمی‌شود؛ بنابراین در خصوص مقوله آسیب‌های اجتماعی اگر چنانچه کم‌کاری و یا اهمالی از سوی سایر دستگاه‌ها صورت گرفت نمی‌توان گفت که فراجا نیز نباید به وظایف قانونی خود عمل کند.

واکاوی در برخی از هجمه‌ها علیه اقدامات فراجا در حوزه ناهنجاری‌های اجتماعی

رئیس کل دادگستری استان تهران عنوان کرد: بعضا اشخاصی فراجا را در عمل به وظایف خود در حوزه آسیب‌های اجتماعی مورد هجمه قرار می‌دهند که پیش‌تر خود در حوزه فرهنگ جامعه و کاهش آسیب‌های اجتماعی دارای مسئولیت و ماموریت بودند و افزایش ناهنجاری‌ها در برخی از حوزه‌ها محصول عملکرد ضعیف آنها می‌باشد.

کم‌کاری و اهمال دستگاه‌های مسئول در خصوص ناهنجاری‌های اجتماعی قابل پذیرش نیست

وی با تاکید بر این گزاره که کم‌کاری و اهمال دستگاه‌های مسئول در خصوص ناهنجاری‌ها و آسیب‌های اجتماعی به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست، گفت: همان‌طور که ریاست محترم قوه قضاییه در نشست اخیر شورای‌عالی قوه قضاییه اشاره داشتند، دبیرخانه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی بررسی کرده که کدام یک از دستگاه‌ها در این حوزه به وظایف خود عمل کرده‌اند و کدامیک از دستگاه‌ها به وظایف خود عمل نکرده و یا کم عمل کرده‌اند؛ لذا این آمادگی وجود دارد که علل کم‌کاری یا ترک وظایف دستگاه‌ها در این حوزه بررسی شود و اقدامات مقتضی صورت گیرد.

هیچ دستگاهی نمی‌تواند ادعا کند که در انجام وظایف خود بدون اشکال و عیب است

القاصی در ادامه عنوان کرد: بدون شک هیچ دستگاهی نمی‌تواند ادعا کند که در انجام وظایف خود بدون اشکال و عیب است و طبیعی است که با توجه به گستردگی ماموریت‌های فراجا بعضا در انجام وظایف خود در تشخیص مصادیق دچار اشکال و یا خطا شود، اما باید توجه داشت که به‌دلیل احتمال بروز اشکال در انجام وظایف، نباید انتظار داشت که دستگاه و سازمان دارای مسئولیت و وظیفه، ترک مسئولیت نماید؛ بلکه باید به آن دستگاه در جهت اصلاح و بهبود عملکردش مساعدت شود.

فرماندهی فراجا همواره قانون‌مداری را ملاک عمل و اقدامات خود عمل می‌دهد

رئیس کل دادگستری استان تهران با تاکید بر اینکه فرماندهی فراجا همواره قانون‌مداری را ملاک عمل و اقدامات خود قرار می‌دهد، اظهار کرد: اگر چنانچه خدای ناکرده ماموری در صحنه دچار خطا گردید، بدون شک اولین مدعی برای پیگیری و برخورد با شخص خاطی مجموعه فراجا است.

وی در بخش پایانی سخنان خود تاکید کرد: دادستان‌های استان تهران موظف هستند در این حوزه بر اساس قوانین و مقررات به وظایف خود عمل نمایند و این موضوع قطعا در نشست آتی فصلی شورای برنامه ریزی مدیران دادگستری کل استان تهران مورد تاکید قرار خواهد گرفت.

کاهش ۱۸ درصدی سرقت در سال ۱۴۰۳

سردار عباسعلی محمدیان، فرمانده انتظامی تهران بزرگ نیز در این نشست با ارائه گزارشی از عملکرد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ گفت: خوشبختانه با اقدامات و تلاش‌های صورت‌گرفته در سال گذشته سرقت ۱۲ درصد کاهش داشته و در سال جاری نیز تا این لحظه سرقت ۱۸ درصد کاهش داشته است و در حال حاضر این موضوع در جامعه و میان مردم مشهود است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ ضمن اشاره به کاهش ۲۲ درصدی سرقت خودرو و کاهش ۲۰ درصدی سرقت موتورسیکلت عنوان کرد: در حوزه تماس‌هایی که با ۱۱۰ گرفته می‌شود، ۲۲ درصد کاهش رخ داده است.

افزایش ۲۰ درصدی کشف مواد مخدر در سال گذشته

وی ضمن اشاره به افزایش ۲۰ درصدی کشف مواد مخدر در سال گذشته بیان کرد: در سال جاری و صرفا در فروردین ماه کشفیات مواد مخدر نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۴۹ درصد افزایش داشته که این توفیق بدون شک با همراهی دستگاه قضایی استان و دادسرای عمومی و انقلاب و دادستان تهران حاصل شده است.

سردار محمدیان در پایان گفت: اگر توفیقی حاصل شده بدون شک بخش اعظمی از آن مدیون سیاست گذاری و تدابیر ابلاغی توسط مدیریت و مسئولان دستگاه قضایی در استان تهران است که به‌رغم تحمل تمامی فشارها، سارقان را در زندان نگهداشته و در مراقبت‌های بعد از خروج زندانیان نیز در زمینه پیشگیری از وقوع جرم مساعدت و همکاری صورت گرفت که از همین جهت از مجموعه قضایی تهران تشکر میکنم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • حمایت سرلشگر سپاه از طرح حجاب و تذکر رهبری: اصل ماموریت که زیر سوال نمی‌رود | صوت
  • ضرورت حمایت از هم‌افزایی مراکز نوآوری برای ایجاد «مراکز هم‌آفرینی»
  • کم‌کاری و اهمال دستگاه‌ها در خصوص ناهنجاری‌های اجتماعی قابل پذیرش نیست
  • ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه برای حل مسائل
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گرو مسیر تکنولوژی است 
  • «مراکز نوآوری» اولین حلقه زنجیره زیست بوم و فناوری/ رشد اقتصاد در گروی مسیر فناوری است 
  • ظرفیت ۱۵ همتی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه در خدمت حل مسائل کشور
  • تقسیم صحیح و اصولی مسائل اساسی کشور یک ضرورت است
  • فعالیت 490 مرکز نوآوری در کشور/ ضرورت رفع مسائل اساسی با ظرفیت‌های قانون جهش تولید