Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو سابق تیم ملی تکواندو با بیان اینکه فدراسیون تکواندو باید از قهرمانان بزرگ این رشته برای پیشرفت تکواندو استفاده کند، گفت: پولادگر هم در ناکامی مسابقات جهانی مقصر است.

یوسف کرمی در گفتگو با ایسنا، درباره عملکرد تیم ملی تکواندو ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان ۲۰۱۹، اظهار کرد: از صحبت‌های مطرح شده می‌توان به این موضوع پی برد که همه حتی خود مسئولان و کادر فنی تیم نیز از نتایج بدست آمده ناراضی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فکر نمی‌کنم این نتیجه دیگر برای تکواندوی ایران تکرار شود و همه باید از این تجربه تلخ برای رفع ایرادات و پیشرفت استفاده کنیم.

دارنده مدال برنز المپیک و ۲ طلای جهان افزود: ایراد اصلی تیم مباحث فنی و بدنسازی بود. بچه‌های تیم را در هنگام مبارزه چه در زمانی که پیش بودند یا از حریف عقب می‌افتادند بی‌برنامه دیدم، شاید هم برنامه داشتند اما نتوانستند آن را پیاده کنند. مبارزه سروش احمدی و دیگر بچه‌ها را مشاهده کردم و آن‌ها زمانی که عقب بودند برنامه خاصی برای جبران نداشتند. معتقدم عملکرد کادر فنی تیم ملی خوب نبود.

وی با بیان اینکه همه از مسئولان فدراسیون تا کادر فنی در کسب این نتیجه و ناکامی مقصر هستند، گفت: قطعاً پولادگر رییس فدراسیون نیز منطق‌هایی برای خود دارد که باید آن‌ها را بشنویم. او هم اشتباهاتی دارد و در این نتایج مقصر است. اما همه باید دست به دست هم بدهیم تا بار دیگر تکواندو در مسیر سختی که قرار گرفته به موفقیت برسد.

کرمی در ادامه درباره پیشنهاد خود برای بهبود شرایط تکواندو و کسب موفقیت خاطرنشان کرد: همیشه گفته‌ام ما منابع انسانی بی‌نظیری داریم که باید با برنامه‌ریزی درست از آن‌ها استفاده کنیم. شاید این حرف به نفع من هم نباشد اما ذوالقدر با این همه تجربه نباید بیرون از تیم ملی باشد. خیلی از بزرگان این رشته از تکواندو دور شده‌اند و قهرمانان جهان و المپیک ما سالی یکبار هم پا به فدراسیون تکواندو نمی‌گذارند، در حالی‌که مسئولان فدراسیون باید از این چهره‌های افتخارآفرین به بهترین شکل استفاده کند.

تکواندوکار سابق تیم ملی افزود: به پولادگر هم گفته‌ام و می‌داند که من برای خودم این صحبت‌ها را مطرح نمی‌کنم و دنبال مربیگری نیستم اما چرا باید حتی در تیم ملی نونهالان هم از مرتضی کریمی که در تیم ملی بزرگسالان هم بوده باز هم استفاده شود؟ نمی‌شود حداقل از همین قهرمانان بزرگی که داریم در تیم ملی نونهالان استفاده کنیم؟ چرا باید فردی مثل کریمی که سال‌ها مربیگری کرده و فکر نکنم دیگر انگیزه‌ای هم داشته باشد در تیم ملی نونهالان استفاده کنیم و به جوانترها میدان ندهیم؟ خیلی از این قهرمانان بزرگ انگیزه زیادی برای کار کردن دارند و می‌توانند کمک زیادی به تکواندو داشته باشند. درست است برای رده بزرگسالان باید فردی سمت سرمربیگری را بر عهده بگیرد که از هر نظر کامل باشد اما در نونهالان که دو سال یکبار مسابقات دارند، باید به این قهرمانان میدان بدهند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا رییس فدراسیون تاکنون با او تماس گرفته تا خواهان همکاری باشد، گفت: در این چند سال هیچ تماسی با من نداشتند و حتی سراغی هم از من نگرفتند.

کرمی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا در صورت ارائه پیشنهاد حاضر به همکاری با فدراسیون خواهد بود یا خیر، خاطرنشان کرد: از وضعیت تکواندو ناراحتم و دلم می‌سوزد. من اصلاً نمی‌خواهم و وقتش را هم ندارم اما آن‌ها هم هیچوقت از من نخواستند که به تکواندو کمک کنم. در صورتی که بخواهند، برای کمک به تکواندو آماده‌ام تحت یکسری شرایط کار کنم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تکواندو قهرمانی جهان 2019 فدراسیون تکواندو يوسف كرمي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۴۰۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه اصلاح اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی در دستورکار قرار گرفته است، گفت: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد.

به گزارش ایسنا، کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان در برنامه قهرمان ایران که با حضور جامعه ورزش کشور و جمعی از ورزشکاران و قهرمانان کشور در سالن‌ همایش‌های صدا و سیما برگزار شد با اشاره به اینکه آرزوی دیرینه کشور یعنی خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با حمایت دولت به ثمر نشست، اظهار کرد: از ظرفیت قهرمانان باید در راستای اشاعه ورزش در سطح کشور استفاده کنیم.  

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ در ۷۰ رشته ورزشی ۹۵۴ مدال آور توانستند در رشته‌های مختلف ورزشی برای کشور افتخار آفرینی کنند و پرچم ایران را به اهتزار آورند و به زودی مراسم تجلیل از این قهرمانان با حضور رییس جمهور برگزار می‌شود و پاداش آن‌ها را تقدیم خواهیم کرد.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه مجموعه ورزش کشور در یک حرکت هماهنگ این افتخارات را کسب کردند، گفت: نه تنها قصد داریم وضعیت فعلی را حفظ کنیم بلکه برخی اقدامات تحولی را در دستورکار قرار داده‌ایم و در چند محور فعالیت‌ها را آغاز کرده‌ایم و جلسه شورای عالی کشور را در وزارت ورزش برگزار کردیم و یکی از مشکلات ما در بخش زیرساخت‌ها نیمه تمام ماندن برخی پروژه‌های ورزشی است که از دهه ۸۰ روی دست ورزش کشور باقی مانده و ۳۴۲۸ پروژه شناسایی شده و قرار است پروژه جدیدی آغاز نشود تا این پروژها به بهره‌برداری برسد و بالغ بر ۷۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه‌ها در نظر گرفته شده است.

هاشمی با اشاره به ازسازی مجموعه ورزشگاه آزادی، سالن ۱۲ هزار نفری، مجموعه سالن‌ها و استخر قهرمانی ورزشگاه آزادی، اعلام کرد:  ۱۲۰۰ میلیارد تومان برای بازسازی ورزشگاه بزرگ آزادی منظور شد تا مشکلات آن برطرف شود. همچنین مجموعه بین‌المللی ورزشی در تهران مدنظر قرار گرفت و به موقع این موضوع اطلاع‌رسانی می‌شود و با فعالیت پیمانکاران داخلی و خارجی مجموعه ورزشی درخور کشور را خواهیم داشت تا بتوانیم به خوبی در بخش رویدادهای ورزشی میزبانی، کنیم.

وی افزود: طرح آمایش ورزش سرزمین کشور ابلاغ و قرار شد ظرف مدت ۴ ماه آماده شود و عدالت ورزشی با اجرای این طرح آمایش را شاهد خواهیم بود.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه یکی از موضوعات مهمی که مقام معظم رهبری و رییس جمهوری بر آن تاکید دارند، حل مشکل ورزشکاران و قهرمانان است که در دستورکار قرار گرفته، عنوان کرد: تمام مطالبات قهرمانان در سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ را پرداخت کردیم و طی دو هفته آینده نیز پاداش ورزشکاران پرداخت می‌شود. علاوه بر این طرح سرباز قهرمان در قانون پیش بینی شده و تمامی مراحل خود را طی کرده است،

هاشمی با اشاره به اینکه احداث شهرک مدال‌آوران در دستورکار دولت قرار گرفته است، گفت: دیگر اقدام خوب مجلس، اصلاح ساختار و اساسنامه صندوق قهرمانان و پیشکسوتان بود و مستمری‌ها افزایش یافت. همچنین اصلاح حکمرانی و حرکت به سوی حکمرانی مطلوب در بخش ورزش کشور مدنظر قرار گرفته است و ناوگان تجهیزاتی فدراسیون‌ها را بعد از ۲۰ سال مدنظر قرار خواهیم داد.

وی با بیان اینکه تمرکززدایی از مرکز و انتقال میزبانی‌های ورزشی به سایر شهرهای کشور در دستورکار قرار دارد، اظهار کرد: اصلاح اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی دیگر مورد مهم و باید هر فدراسیون اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد و این مسئله دستورکار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته است تا بتوانیم اختیارات بیشتری به فدراسیون‌های ورزشی بدهیم.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در برنامه هفتم تدوین آیین نامه حق پخش تلویزیونی مدنظر قرار گرفته است، گفت: این آیین نامه به تصویب هیات وزیران خواهد رسید تا مشکل ورزش کشور حل شود.

هاشمی ادامه داد: موضوع دیگر فیرپلی مالی است در دستورکار وزارت ورزش و جوانان قرار گرفته تا فدراسیون‌هایی نظیر فوتبال، والیبال، بسکتبال و ... که لیگ حرفه‌ای دارند بر اساس فیرپلی مالی فعالیت کنند.

وی با اشاره به برنامه ملی پیشرفت، خاطرنشان کرد: محور اصلی این برنامه توسعه ورزش همگانی است و به عنوان موضوع اصلی دنبال می‌شود و امیدواریم بیش از ۵۰ درصد جامعه از طریق ورزش به سلامت خود کمک کنند.

وزیر ورزش و جوانان با اشاره به اینکه در بخش ورزش حرفه‌ای نیز نظام جامع باشگاه‌داری به اتمام رسیده و در دستور صحن مجلس قرار گرفته است، گفت: خیلی از مشکلات و مسائل ورزش کشور از این طریق حل می‌شود و باید بدانیم ۳۴ هزار باشگاه ورزشی در سطح کشور داریم که می‌تواند در تولید شغل به ورزش کشور کمک کند. همچنین امیدواریم نظام تخصصی مشاغل ورزشی را نهادینه کنیم و این دسته از اقدامات را در دستورکار قرار داده‌ایم و امیدواریم شاهد رشد ورزش کشور در مناطق مختلف کشور باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • توضیح وزیر ورزش در مورد معافیت و قانون استخدامی ورزشکاران
  • هاشمی: ۵٠٠ میلیارد برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها در نظر گرفته‌ایم/ تشکر رهبری از ورزشکران بی سابقه بود
  • هاشمی: نیم همت برای نوسازی تجهیزات فدراسیون‌ها درنظر گرفتیم
  • وزیر ورزش: هر فدراسیون باید اساسنامه تخصصی خود را داشته باشد/ ۱۲۰۰ میلیارد برای بازسازی آزادی
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع تکواندوی آسیا
  • جلسه فنی تیم‌های ملی تکواندو برگزار شد
  • تائید ۶ کاندیدا برای حضور در انتخابات فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • دعوت از پولادگر برای حضور در مجمع عمومی اتحادیه تکواندو آسیا
  • سرمربی الهلال ناکامی برابر العین را توجیه کرد
  • استقلال به لیگ قهرمانان نزدیک شد/ معرفی مالک جدید به کنفدراسیون فوتبال آسیا