Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - رئيس بنياد مسکن انقلاب اسلامي گفت: بانک مرکزي2500ميليارد تومان وام قرض‌الحسنه به ساخت و تعمير مسکن سيل‌زدگان لرستان،گلستان،مازندران و خوزستان اختصاص داد.
به گزارش خبرگزاري آريا، عليرضا تابش در برنامه پيگيري «عملکردها و مشکلات در مناطق سيل‌زده»، با اشاره به آغاز بازسازي مناطق اسيب ديده بلافاصله پس از اتمام سيلاب‌ها گفت: اولويت بازسازي در حوزه واحدهاي تعميري بود که گام نخست اجراي آن بحث تامين اعتبار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او ادامه داد: براي هر واحد مسکوني يا تجاري روستايي يا شهري که آب وارد آن شده براي تعميرات 150 ميليون ريال وام و 50 ميليون ريال کمک بلاعوض در نظر گرفته شده است که اگر اين مبالغ اعطا و بر تخصيص آن نظارت شود، کار با سرعت پيش مي‌رود.
تابش با بيان اين که 11 هزار و 229 واحد در خوزستان نيازمند تعمير هستند خاطرنشان کرد: در مصوبه اخير در مرحله اول اعتبار 7 هزار واحد تامين و کار بازسازي آنها نيز آغاز شده است.
او گفت: دو هزار و 500 ميليارد تومان وام قرض‌الحسنه براي ساخت و تعمير مسکن سيل‌زدگان از سوي بانک مرکزي اختصاص داده شدکه با توجه به روستاهايي که نياز و آسيب بيشتري ديده اند، اختصاص اين رقم متغير است که البته اين کار نيز تا زمستان بايد به اتمام برسد، اما به ترتيب به 4 استان لرستان، گلستان، مازندران، خوزستان توجه بيشتري شده است.
رئيس بنياد مسکن انقلاب اسلامي خاطرنشان کرد: اين اعتبار براي 30 هزار واحد احداثي شامل 4 هزار واحد شهري و 26 هزار واحد روستايي، 40 هزار واحد تعميري و 42 هزار واحد معيشتي کافي است.
تابش با تاکيد بر اينکه سقف تسهيلات براي احداث مسکن در شهرها 50 ميليون تومان و در روستا 40 ميليون تومان است، افزود: اعتبار اختصاص يافته را در 21 استان، 260 شهر و 5 هزار روستا تقسيم کرده‌ و اولويت را براي مناطق مرکز سيل گذاشته‌ايم و در لرستان و خوزستان تمام واحدهاي آسيب ديده را تحت پوشش قرار مي‌دهيم.
تابش درباره ارائه تسهيلات بلاعوض اظهار داشت: سقف وام بلاعوض احداث واحدهاي مسکوني در شهر 12 ميليون تومان و در روستا 10 ميليون تومان است. همچنين سقف وام بلاعوض ساختمان‌هاي تعميري در شهر و روستا 5 ميليون تومان در نظر گرفته شده و سقف وام بلاعوض معيشتي هم 5 ميليون تومان است.
رئيس بنياد مسکن انقلاب اسلامي گفت: سقف وام براي جبران هزينه اسکان موقت در شهرها 12 ميليون تومان و در روستاها هم 6 ميليون تومان در نظر گرفته شده است.
فاضل عبيات معاون عمراني استانداري خوزستان ديگر ميهمان اين برنامه در ارتباط اينترنتي با اشاره به اينکه در شرايط کنوني به دنبال ايمن سازي روستاها هستيم، تاکيد کرد: در صورتي که روش ايمن سازي جواب ندهد، جابه جايي را پي خواهيم گرفت.
وي افزود: 32 روستا اکنون وضعيت بحراني دارند، اما اولويت ما ايمن سازي است. در زمان وقوع سيلاب ها، 103 روستا در خوزستان زير آب رفت و حدود 140 روستا هم در محاصره سيلاب بودند.
عبيات گفت: دو روستا همچنان گرفتار سيلاب و ساکنان اين مناطق خواستار جابه جايي هستند.
معاون عمراني استانداري خوزستان گفت: به دليل وسعت زياد مناطق متاثر از سيلاب، دنبال بازگشايي راه هاي بين روستايي هستيم.
عبيات افزود: تا پايان ماه مبارک رمضان، بازگشايي راه هاي روستايي پايان مي يابد.
مهدي رازجويان معاون عمراني استانداري مازندران نيز با اعلام اينکه منازل مسکوني شهر زير آب و اطراف پل سفيد در محدوده شيرگاه از 12 فروردين دچار مشکل شده که مشکلات هنوز باقي مانده اند، از بانک ها براي روستاهايي که متاثر از آسيب هاي سيل هستند، کمک درخواست کرده ايم.
او تصريح کرد: تاکنون 15 ميليون تومان وام معيشتي و بلاعوض به ساکنان اين روستاها اعطا شده و 7 ميليون نيز براي تعمير منازل آنان اختصاص يافته است.
وي ادامه داد: مشکلات بسياري از مناطق اين استان رفع شده اما احتمال جابجايي دو روستا همچنان باقي است.
به گزارش فارس ، رازجويان در مورد بازگشايي مسيرهاي مواصلاتي گفت: در حال حاضر راه هاي ارتباطي همه روستاها حتي به طور موقت باز است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۴۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نجات ۲۱ روستای در معرض خطر رانش سنگ و سیلاب شهرستان کلات در گرو احداث دیوار ساحلی

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کلات با بیان اینکه شهرستان کلات دارای ۱۰ هزار و ۷۰۸ خانوار و ۳۶ هزار و ۲۳۷ نفر جمعیت است،گفت: تعداد ۱۸ هزار و ۳۳۶ نفر معادل ۵۱ درصد جمعیت روستایی و تعداد ۱۷ هزار و ۹۰۱ نفر معادل ۴۹ درصد جمعیت شهری هستند.

یدالله افروزی با اشاره به اینکه طبق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، شهرستان کلات دارای ۸۴ پارچه آبادی است، افزود: از این تعداد ۳ روستا فاقد جمعیت و جمعیت باقی روستا‌ها از ۴ خانوار تا ۵۱۰ خانوار متغیر است.

رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کلات همچنین در خصوص وضعیت بازنگری طرح‌های هادی شهرستان گفت: شهرستان کلات دارای ۴۸ روستای بالای ۲۰ خانوار است که تمامی آنها دارای طرح هادی روستایی هستند.

وی افزود: بازنگری طرح هادی برای ۲۴ روستا یعنی ۵۰ درصد انجام و باقی روستا‌ها در سال ۱۴۰۳ از محل اعتبارات ۱۴۰۲ بازنگری خواهد شد و شاخص بازنگری طرح هادی ۱۰۰ درصد می‌شود.

افروزی تعداد واحد‌های مسکونی شهرستان را طبق سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، ۷۱۳۱ واحد اعلام کرد و گفت: تاکنون ۳۴۶۲ واحد معادل ۴۹ درصد مقاوم‌سازی شده که این آمار در سال ۱۴۰۱ حدود ۴۲ درصد بوده است.

وی با بیان اینکه ۳۶۶۹ واحد حدود ۵۱ درصد هنوز غیر مقاوم هستند، هم افزود: این آمار در سال ۱۴۰۱ بالغ‌بر ۵۸ درصد بوده است، متأسفانه اکثر واحد‌های غیر مقاوم روستایی شهرستان گلی و فرسوده هستند که نیاز به مقاوم‌سازی از تسهیلات ارزان قیمت دارند.

رئیس اداره بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کلات، رتبه مقاوم‌سازی شهرستان را بعد از درگز، گناباد، تربت‌حیدریه، سبزوار و زاوه رتبه ششم خراسان رضوی اعلام کردو گفت: تاکنون در دو شهر کلات و زاوین ۳۰ واحد مسکونی برای محرومین و ۲۵۳ فقره در سطح روستا‌های شهرستان احداث شده است.

وی افزود: برای اینکه روستا‌ها از خطر سیل مصون و در امان باشند نیاز به تأمین اعتبار و اجرای فوری ۲۵ هزار متر طول دیوار ساحلی داریم.

افروزی با بیان اینکه تاکنون حدود ۲۰۰۰ تا ۲۲۰۰ متر دیوار ساحلی اجرا شده است هم گفت: این ۲۱ روستا در معرض خطر رانش سنگ و سیلاب هستند. می‌طلبد هر چه زودتر اعتبارات لازم برای اجرای دیوار ساحلی تخصیص یابد؛ چراکه همه ساله براثر سیلاب خسارت‌هایی به واحد‌های مسکونی وارد می‌شود.

 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • حفظ اصالت و هویت روستاهای هدف گردشگری در قوچان
  • ۴۰۰ روستایی در چناران تسهیلات ساخت مسکن دریافت کردند
  • دریافت تسهیلات ساخت مسکن ۴۰۰ روستا در چناران
  • اجرای طرح هادی در ۶۰ درصد روستا‌های ایجرود
  • ساخت هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در دست اجرا در استان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۲هزار مسکن فرسوده روستایی قم نوسازی می‌شود
  • سیلاب به بیش از ۲ هزار واحد مسکونی سیستان و بلوچستان خسارت زد
  • پرداخت ۲۷ میلیارد تومان کمک بلاعوض به مسکن روستایی در استان بوشهر
  • نجات ۲۱ روستای در معرض خطر رانش سنگ و سیلاب شهرستان کلات در گرو احداث دیوار ساحلی
  • مشارکت بنیاد مسکن اردبیل در ساخت ۵۸۰۰ واحد نهضت ملی مسکن