Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-04-19@14:05:23 GMT

بمباران شیمیایی سردشت انیمیشن شد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۵۳۵۳

بمباران شیمیایی سردشت انیمیشن شد

به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، انیمیشن «بادها کجا می‌میرند» از تولیدات جدید مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی به کارگردانی پژمان علی‌پور که به موضوع بمباران شیمیایی سردشت در جریان جنگ تحمیلی می‌پردازد، به مرحله انیمیت رسید.


پژمان علی‌پور با تاکید بر این که این انیمیشن، تجربی، فرمالیستی، نمادین و تکنیکال است، اظهار کرد: تمام فیلم تراولینگی از روایتی اپیزودیک و نگاهی شاعرانه به زندگی در سردشت سه ماه قبل از بمباران شیمیایی، لحظه‌ی بمباران (هفتم تیرماه 1366) وسال‌ها بعد از حادثه‌ی بمباران(31 سال بعد) است که تصاویر و اتفاقات به شکل انعکاس در آبی ساکن نشان داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: انتخاب این سوژه به 15 سال پیش باز می‌گردد که از آن زمان همواره این دغدغه را داشتم؛ واقعیت امر این بود که بمباران شیمیایی سردشت کمتر مورد توجه فیلمسازان قرار گرفته و بیشتر به بمباران حلبچه توجه شده است؛ همین امر در ذهنم مانده بود و همیشه به آن فکر می‌کردم تا سوژه‌ی درخوری پیدا کنم. سرانجام سال 95 طرح این فیلمنامه را نوشتم و برای مرکز گسترش ارسال کردم که خوشبختانه تصویب شد.


انیمیشن «بادها کجا می‌میرند» به مدت زمان 6 دقیقه، در مرحله انیمیت است و آبان‌ماه آماده نمایش خواهد شد.
در خلاصه داستان این انیمیشن آمده است: «موضوع فیلم درباره‌ی بمباران شیمیایی سردشت یکی از شهرهای استان آذربایجان غربی است که در واقع نخستین شهر شیمیایی شده‌ی جهان محسوب می‌شود که درآن از گاز خردل استفاده شده است.»


عوامل تولید انیمیشن «بادها کجا می‌میرند» عبارتند از: نویسنده، کارگردان، انیماتور و تهیه‌کننده : پژمان علی‌پور، مدیر فیلمبرداری: قادر طه‌زاده، بازیگران رفرنس جهت بلوکینگ انیمیت: فواد چالاک، سرور داوودی، شادی محمدیان، آزاد آذرنیا، فرامرز نصرالهی، شادی پاکزاد، فرزاد جوانمردی، فریبا جوانمردی، مسعود نصوری، امید دادور، سروش ابراهیمی، تهیه شده در: مرکز گسترش سینمای مستند و تجربی.

ایسنا

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: سردشت بمباران انیمیشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۵۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای نخل طلای افتخاری کن به استودیو انیمیشن سازی جیبلی ژاپن

جشنواره فیلم کن از اعطای جایزه نخل طلای افتخاری دوره آتی خود به استودیو انیمیشن سازی جیبلی ژاپن خبر داد.

به گزارش ایسنا، این نخستین بار خواهد بود که جایزه نخل طلای افتخاری کن به یک استودیو فیلمسازی اعطا می‌شود و پیش از این جایزه تنها به افراد داده می‌شد. 

استودیو Ghibli در سال ۱۹۸۵ توسط هایائو میازاکی انیماتور نامدار و برنده اسکار ژاپنی و با همکاری ایسائو تاکاهاتا و توشیو سوزوکی بنیان نهاده شد. 

از انیمه های درخشان این استودیو می‌توان به «قلعه در آسمان» (هایائو میازاکی، ۱۹۸۶)، «همسایه من توتورو» (هایائو میازاکی، ۱۹۸۸)، «گورستان کرم های شب تاب» (ایسائو تاکاهاتا، ۱۹۸۸)، «سرویس تحویل کی کی» (میازاکی، ۱۹۸۹)، «همین دیروز» (تاکاهاتا، ۱۹۹۱)، «پورکو روسو» (میازاکی، ۱۹۸۲)، «پوم‌ پوکو» (تاکاهاتا، ۱۹۹۴)، «شاهزاده مونونوکه» (میازاکی، ۱۹۹۷)، «یاماداها، همسایه های من» (تاکاهاتا، ۱۹۹۹)،،«شهر اشباح» (میازاکی، ۲۰۰۱)، «قلعه متحرک هاول» (میازاکی، ۲۰۰۴)، «پونیو» (میازاکی، ۲۰۰۸)، «باد بر می خیزد» (میازاکی، ۲۰۱۳)، «قصه شاهزاده کاگویا» (تاکاهاتا، ۲۰۱۳)، «لاک پشت دریایی سرخ» (میشائیل دودوک دو ویت، ۲۰۱۶) و «پسرک و مرغ ماهیخوار» (میازاکی، ۲۰۲۳) اشاره کرد. 

انیمیشن «پسر و مرغ ماهیخوار» ساخته میازاکی امسال جایزه اسکار بهترین انیمیشن بلند را به خود اختصاص داد. 

پیش از این جورج لوکاس به عنوان دیگر دریافت کننده جایزه نخل طلای افتخاری امسال جشنواره کن معرفی شده بود. 

هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن از ۱۴ تا ۲۵ می ۲۰۲۴ (۲۵ اردیبهشت‌ماه تا ۵ خردادماه) برگزار می‌شود. امسال «گرتا گرویگ» کارگردان آمریکایی ریاست هیات داوران را بر عهده دارد. 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: فیلم وسترن «کوین کاستنر» به جشنواره کن می‌رود اعلام فیلم‌های حاضر در جشنواره کن ۲۰۲۴ ؛ ایران هیچ نماینده‌ای ندارد اعلام فیلم‌های دوهفته کارگردانان جشنواره کن

دیگر خبرها

  • انیمیشن فان عمر مومنی از پنالتی برناردو سیلوا مقابل رئال مادرید / فیلم
  • تصادف موتورسیکلت ۲ جوان را در سردشت به کام مرگ کشاند
  • شناسایی ۳ تن کود شیمیایی قاچاق در رودسر
  • پایداری آب مصرفی ۴۵ روستا با عملیات جهادی صنعت نفت
  • اعطای نخل طلای افتخاری کن به استودیو انیمیشن سازی جیبلی ژاپن
  • وضعیت کارلو آنچلوتی پس از سوت پایان بازی منچسترسیتی و رئال مادرید / انیمیشن فان
  • مصدومیت دو تن در سانحه رانندگی محور مهاباد- سردشت
  • واکنش عثمان دمبله به حذف تیم سابقش توسط پاری سن ژرمن / انیمیشن عمر مومنی
  • ورنر هرتسوگ صداپیشه انیمیشن بونگ جون‌هو می‌شود
  • محکومیت قاچاقچی ماینر در سردشت