Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، بهروز اکرمی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی، امروز، اول خرداد در نشست مشترک روابط عمومی‌های دستگاه‌های اجرایی با اصحاب رسانه که در سالن غدیر استانداری برگزار شد، خطاب به خبرنگاران گفت: اخبار منتشر شده حاوی صحت، دقت و سرعت باشد و قطعا روابط عمومی‌ها هم همین انتظار را از خبرنگاران دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: روابط عمومی‌ها با اصحاب رسانه همکاری خوبی داشته باشند و آنان را با الفاظی همچون وقت ندارم، بعدا تماس می‌گیرم و با دفتر من هماهنگ کنید از سر خود باز نکنند، روابط عمومی‌ها با رسانه راحت‌تر ارتباط برقرار کنند. روابط عمومی‌ها تسهیل‌گر دسترسی خبرنگاران با اداره مربوطه هستند، اگر این اتفاق رخ نمی‌دهد یعنی کار روابط عمومی اشکال دارد و از دوستان روابط عمومی خواستارم اشکال را رفع کنند.
اکرمی با اشاره به نظر خبرنگاران که اذعان می‌دارند ما روابط عمومی اداره نیستیم که هرچه روابط عمومی آن اداره در نظر دارد مرقوم شود، اظهار کرد: این نظر کاملا پذیرفتنی است، خبرنگاران باید آزاد باشند اما اخلاق حرفه‌ای خبرنگاری حکم می‌کند که واقعیت‌ها را نشر دهند، نه آنچه ما می‌گوییم، اگر خبرنگار آنچه را که ما می‌گوییم بنویسد یعنی خبرنگار کارمند ما است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی اضافه کرد: بنده با منشور جامع اطلاع‌رسانی موافق هستم، اگر روابط عمومی استانداری، خبرنگاران و دیگر روابط عمومی‌ها منشوری را تدوین کنند این منشور به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ می‌شود.
وی بابیان این نکته که روابط عمومی‌ها اگر خبرنگاران را جهت اطلاع‌رسانی صرفا به سایت اداره ارجاع می‌دهند پذیرفتنی نیست، گفت: اگر قرار بود خبرنگاران به سایت مراجعه کنند نیازی ندارد به شما و ادارات مراجعه کنند، لذا باید خبرنگاری که به روابط عمومی مراجعه می‌کند مورد احترام واقع شود.
اکرمی تصریح کرد: خبرنگاران در نظر داشته باشند تصویری که از استان مرکزی ارائه می‌دهید تصویری مناسب باشد، خواهش بنده از خبرنگاران این است که دیدی مناسب از استان در افکار عمومی ترسیم کنید. اگر تصویر افکار عمومی از استان نامناسب باشد همه متفرق می‌شوند.
این مقام مسئول تبدیل رسانه به پایگاه لجستیک برای احزاب و خبرفروشی و .. را ناشی از دور بودن رسانه با دستگاه‌ها بیان کرد و افزود: اگر بستر گفت‌و‌گوهای لازم صورت پذیرد بسیاری از این سوءتفاهم‌ها رفع می‌شود، امروز بیش از هر زمان دیگری به گفت‌و‌گوهای سازنده و در قالب چارچوب نیاز داریم، گفت‌و‌گو باید دارای خروجی مناسب باشد. بین خبرنگاران و روابط عمومی‌ها نیاز به گفت‌و‌گوهای منتج به نتیجه مطلوب وجود دارد.
وی ادامه داد: گفت‌و‌گوهای سازنده بین روابط عمومی‌ها و اصحاب رسانه در طول سال در قالب برنامه منظم ارائه شود نشست‌ها تنها به هفته روابط عمومی و روز خبرنگار خلاصه نشود نشست‌ها می‌شود به صورت موضوعی، منظم و دسته‌بندی شده ارائه شود.
اکرمی به گرانی کاغذ و وضعیت مطبوعات نیز اشاره کرد و افزود: حمایت از رسانه‌های مکتوب ضروری است، حتی کشورهای توسعه‌یافته با اینکه دارای فضای مجازی بسیار فعال هستند اما روزنامه‌ها همچنان چاپ شده و مورد مطالعه عموم مردم قرار می‌دهند. همه از مشکلات مالی خبر داریم اما حمایت از روزنامه‌ها را مهم تلقی کنید، روابط عمومی‌ها مدافع خرید روزنامه‌ها باشند، روابط عمومی استانداری رصد کنند تا اولین قربانیان بی‌پولی نشریات مکتوب نباشند، خبرنگاران به سمتی حرکت کنند تا نشریات جذاب‌تر با محتویات حرفه‌ای‌تر در اختیار دستگاه‌ها قرار گیرند.
وی به جابه‌جایی و رفت و آمد بین خبرنگاران نیز اشاره کرد و افزود: مطمئن باشید اگر خبرنگاری از لحاظ مالی تأمین باشد به هیچ عنوان جابه‌جا نمی‌شود، فراموش نکنید خبرنگاران واقعاً در سخت‌ترین شرایط به فعالیت خود ادامه می‌دهند، وظیفه بنده و شما روابط عمومی‌ها حمایت از خبرنگاران است؛ چراکه دریافتی آنان کرایه تاکسی آنان را تأمین نمی‌کند.
اکرمی از برگزاری جلسه‌ای با حضور مدیران کل، روابط عمومی‌ها و اصحاب رسانه خبرداد و گفت: باید نحوه تعامل روابط عمومی‌ها با خبرنگاران رتبه‌بندی شود، روابط عمومی‌ای که تعامل مناسب با خبرنگار ندارد نمی‌توان نام او را روابط عمومی گذارد. تشکیل کمیته رسانه‌ای را نیز توسط روابط عمومی استانداری پیگیری شود.
وی اظهار کرد: فراموش نکنید روابط عمومی‌ها و خبرنگاران در دو گروه مقابل هم نیستند بلکه آنان در کنار هم بوده و کار مشترک انجام می‌دهند؛ لذا هم‌پوشانی از ضروریات محسوب می‌شود. همچنین دولت در استان شما روابط عمومی‌ها هستید لذا خیلی دنبال مسائل کلان نباشید.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با اشاره به اینکه اخبار محرمانه و پنهان از مردم بسیار کم و انگشت شمار است، اضافه کرد: جز اخبار شورای تأمین حتی اخبار امنیتی را پس از عادی شدن شرایط می‌توان در اختیار عموم گذارد؛ لذا از دوستان روابط عمومی تقاضا دارم با موضوع فعال‌تر برخورد کنند، اخبار دقیق در کوتاه‌ترین زمان ممکن در اختیار اصحاب رسانه گذارده شود.
به گزارش ایکنا، مرتضی سورانه، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر اراک نیز در این جلسه گفت: شهر اراک به دلیل مهاجر‌پذیر بودن دچار گسست‌های اجتماعی و قومی یا تخریب‌گرایی در برخی لای‌ها شده است که این مهم در جنبه فرهنگی آثار و تبعات سوء و مخربی دارد.
وی یکی از راهکارهای جلوگیری از خودزنی‌ها و خود‌حقیربینی را تقویت عُلقه‌های فرهنگی، معرفی مفاخر و وجود مواریث فرهنگی مهم شهر دانست و اظهار کرد: 28 مهر روز به صدارت رسیدن امیرکبیر به عنوان روز فرهنگ اراک نامگذاری شده است.
سورانه به تولید سرودی فاخر هم‌وزن سرود جمهوری اسلامی تحت عنوان سرود اراک اشاره کرد و افزود: این سرود می‌تواند به مردم تکرار فضیلت‌های انسانی و فرهنگی را یادآوری کند، همچنین از روابط عمومی‌ها و خبرنگاران به عنوان انسجام‌دهندگان فرهنگی شهر هستند که با وجود این دو گروه می‌توان روی داشته‌ها و مفاخر اراک و فضیلت‌های انسانی و فرهنگی اقدامات بیشتری صورت داد.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا ایکنا مرکزی ایکنای مرکزی ایکنا استان مرکزی استانداری مرکزی استان مرکزی اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۵۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع مدل خاصی از قلیان تحت نظارت وزارت بهداشت | دسترسی به قلیان اکسیژن در این ۱۰ استان

به گزارش همشهری آنلاین، مهندس بهزاد ولی‌زاده رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت در واکنش به خبر تسنیم درباره عرضه قلیان اکسیژن در کافی‌شاپ‌ها و قهوه‌خانه‌های تهران اظهار کرد: طرح مطالعاتی دستگاه "پاکدم" یا "قلیان اکسیژن" در زمان حاضر به‌صورت آزمایشی، تحت نظارت وزارت بهداشت حدود ۲ سال است که در ۱۰ استان‌ کشور در حال اجراست.

وی ادامه داد: این وسیله ثبت اختراع شده است و بعد از اینکه تأییدیه آن از سازمان غذا و دارو گرفته شد به‌عنوان تجهیزات پزشکی ثبت شده و در سازمان غذا و دارو استانداردهایی برای آن در نظر گرفته شده است. در این وسیله از ترکیب گازهای اکسیژن و N۲O با رعایت حدود تعیین‌شده در سازمان غذا و دارو برای اطمینان از اینکه ضرری برای سلامتی افراد نداشته باشد استفاده می‌شود.

ولی‌زاده گفت: به‌دلیل نگرانی وزارت بهداشت از افزایش مصرف قلیان که نسبت به سال ۹۵ بیش از ۵۰ درصد افزایش داشته است، گسترش بی‌رویه مراکز عرضه قلیان بعد از همه‌گیری بیماری کرونا و ضعف در اجرای قانون ممنوعیت استعمال دخانیات در مراکز عرضه قلیان که مستلزم همکاری تنگاتنگ ارگان‌های برون‌بخشی است، اجازه داده شد که طرح بررسی دستگاه پاکدم در ۱۰ استان کشور شامل تهران، آذربایجان شرقی، البرز، فارس، خوزستان، گیلان، مازندران، کرمان، بوشهر و سیستان و بلوچستان آغاز شود و در ادامه با درخواست دانشگاه‌های دیگر، هماهنگی برای توسعه مرحله آزمایشی طرح در استان‌های خراسان شمالی، اصفهان و زنجان انجام شد.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت افزود: این طرح در مرحله آزمایشی قرار دارد و بعد از مشخص شدن نتایج مطالعه که تحت نظارت دانشگاه‌های علوم پزشکی مرتبط انجام می‌شود؛ در صورت اثبات اثربخشی و تأثیر آن بر کاهش مصرف قلیان دخانی، به‌صورت سراسری اجرا خواهد شد. وزارت کشور نیز به استان‌های مجری طرح، این موضوع را ابلاغ کرده است و نمونه‌برداری‌ها از استانهای تحت پوشش این طرح در حال انجام است.

ولی‌زاده تصریح کرد: در مرحله اولیه مطالعه، شاخص‌های سلامتی هنگام استفاده از این دستگاه مورد بررسی قرار گرفت که نتایج نشان داد براساس شاخص‌های مدنظر، استفاده از دستگاه پاکدم یا قلیان اکسیژن ضرری را از نظر سلامتی افراد ندارد.

وی با ابراز این که متأسفانه قلیان به‌عنوان یک وسیله تفریحی در جمع‌های خانوادگی و دوستانه استفاده می‌شود؛ یادآور شد: این موضوع در حال بررسی است که این دستگاه تا چه‌میزان می‌تواند جایگزین قلیان و مواد دخانی باشد.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان این که نتایج طرح مذکور در امکان جایگزینی با قلیان دخانی حاوی تنباکو تا پایان سال مشخص می‌شود؛ خاطرنشان کرد: پس از آن تصمیم گرفته می‌شود که این طرح به‌چه‌صورت در کشور اجرا شود.

وی درباره ترکیب موجود در این قلیان به ارائه توضیحات بیشتر پرداخت و گفت: در این دستگاه گاز N۲O به‌عنوان گاز خنده و شادی‌آور در ترکیب با اکسیژن مورد استفاده قرار گرفته است و احتمال می‌رود که این ترکیب بتواند جایگزین اعتیاد به نیکوتین و تنباکو باشد. شواهد تاکنون نشان داده است افرادی که این وسیله را مصرف کرده‌اند پس از مصرف قلیان اکسیژن تمایل چندانی به مصرف مواد دخانی ندارند؛ البته باز هم باید نتایج آزمایش به‌طور قطعی مشخص شود. انتظار داریم که با پایان یافتن مرحله آزمایشی این طرح، علاوه بر مشخص شدن اثرات مرتبط با سلامتی، درباره بحث جایگزینی آن با مواد اعتیادآوری مانند نیکوتین و تنباکو نیز به نتیجه برسیم.

ولی‌زاده در پاسخ به این سؤال که "آیا ممکن است تخلفاتی در مراکز عرضه قلیان اکسیژن رخ بدهد و از گازهای غیرمجاز در این وسیله استفاده شود؟" تشریح کرد: باید توجه داشت؛ اولاً‌ نیکوتین حاوی بسیاری از مواد سمی و تنباکوی معطر حاوی فلزات سنگین و مواد شیمیایی بسیار مضر است، ثانیاً در تنباکوهایی که در برخی از مراکز عرضه قلیان استفاده می‌شود، مواد و ترکیبات دیگری اضافه می‌شود که برای افزایش وابستگی و حفظ مشتری انجام می‌شود بنابراین آنچه الآن بیشتر مورد نگرانی ماست؛ توزیع تنباکوهای معطر و مواد دخانی حاوی نیکوتین است نه تخلفاتی که ممکن است در توزیع قلیان اکسیژن رخ دهد. از سوی دیگر قلیان‌های اکسیژن تحت نظارت دانشگاه‌های علوم پزشکی عرضه می‌شود و استفاده از گازهای دیگر در این قلیان مجاز نیست و دانشگاه‌ها از مجریان این طرح یعنی قهوه‌خانه‌ها و کافی‌شاپ‌هایی که این طرح در آنها اجرا می‌شود نیز تعهدنامه‌هایی اخذ می‌کنند و این مراکز صنفی نیز با رضایت خودشان در این طرح مشارکت می‌کنند و به‌دلیل سود اقتصادی عرضه این قلیان در این مراکز، توجیهی ندارد که بخواهند تخلفی در این زمینه داشته باشند.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت تأکید کرد: گازهای اکسیژن و N۲O اعتیادی برای مصرف‌کننده ایجاد نمی‌کند و به‌محض این‌که مصرف متوقف می‌شود فرد نیازی برای مصرف مجدد احساس نمی‌کند و بنابراین مصرف قلیان اکسیژن وابستگی‌آور نیست.

کد خبر 846754 منبع: تسنیم برچسب‌ها وزارت بهداشت و درمان خبر مهم دخانیات - قلیان

دیگر خبرها

  • مستقل شدن روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد
  • دستور رئیس‌ جمهور برای اختصاص ۲۰۰ خودرو به کتابخانه سیار
  • شبکه کتابخانه‌ای ایران جزو ۲۰ کشور اول دنیا است
  • توزیع مدل خاصی از قلیان تحت نظارت وزارت بهداشت | دسترسی به قلیان اکسیژن در این ۱۰ استان
  • تسهیل امور مردم در پنجره واحد زمین با استفاده از هوش مصنوعی
  • تأکید رئیسی بر نقش مؤثر مجالس ایران و پاکستان در تسهیل و تسریع ارتقای روابط فیمابین
  • یادداشت| پاکستان و دیپلماسی همسایگانی دولت سیزدهم
  • کنترل دسترسی کارکنان به شبکه و اهمیت آن برای سازمان‌ها
  • فساد در زنجیره تأمین داده‌های فضای مجازی