Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - گچساران- ايرنا- مدير جهاد کشاورزي گچساران گفت: 73 درصد از طرح هاي آبياري تحت فشار اين شهرستان معادل هشت هزار هکتار در دولت تدبير و اميد اجرا شده است.

عبد الوهاب پورالحسيني روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: 11 هزار هکتار طرح آبياري تحت‌فشار تاکنون در شهرستان گچساران اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: روند اجراي طرح‌هاي آبياري تحت فشار از سال 92 تاکنون در اين شهرستان رشد چشمگيري داشته است.
پورالحسيني تصريح کرد: براي اجراي طرح آبياري تحت فشار در هر هکتار از زمين‌هاي کشاورزي گچساران بين 50 تا 100 ميليون ريال هزينه شده است.
وي ابراز کرد: 15 تا 20 درصد از هزينه اجراي طرح هاي آبياري نوين در هر هکتار زمين بر عهده کشاورزان است.
پورالحسيني گفت: هم اکنون طرح آبياري نوين در چهار هزار 800 هکتار از زمين هاي کشاورزي دشت ليشتر و يک هزار و 200 هکتار زمين از اراضي تنگ انگشترک و آبرزي در دست اجراست.
مدير جهاد کشاورزي گچساران افزود: افزايش بهره‌وري، سهولت آبياري، امکان آبياري زمين‌هاي شيب دار و جلوگيري از شست و شوي بي رويه خاک، صرفه جويي در نيروي کار و پيشگيري از کارهاي سخت از جمله مزاياي استفاده از روش‌هاي نوين آبياري است.
هم اکنون آبرساني به سه هزار و 100 هکتار از زمين هاي دشت خان احمد در قالب فاز دوم طرح آبرساني به دشت امامزاده جعفر در دست اجراست.
مساحت هاي زمين هاي آبي اين شهرستان با تکميل طرح هاي در دست اجراي تامين آب به 2 برابر افزايش خواهد يافت.
بيش از 35 هزار هکتار زمين قابل کشت در مناطق مختلف گچساران وجود دارد.
86 هزار و 800 تن انواع محصولات کشاورزي در سال زراعي گذشته در اين شهرستان توليد و روانه بازار مصرف شد.
شهرستان 120 هزار نفري گچساران در جنوب غربي کهگيلويه و بويراحمد و در همسايگي استان خوزستان قرار دارد.
/1662/2082
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۵۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ درصد گندم خوزستان آماده برداشت

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مجید نبی‌پور با بیان اینکه استان خوزستان پارسال در تولید گندم رتبه اول کشور را کسب کرده و در تولید کلزا نیز جزو رتبه‌های نخست کشور بوده است، گفت: در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۳، ۷۵۴ هزار هکتار از اراضی استان به کشت گندم اختصاص یافته که از این میزان ۵۳۵ هزار هکتار، کشت گندم آبی و ۲۱۹ هزار هکتار کشت گندم دیم بوده است.

وی افزود: برداشت گندم از ۲۰ فروردین ماه در برخی شهرستان‌های استان آغاز شده و با توجه به اینکه ۲۰ تا ۲۵ درجه تفاوت دما از شمال تا جنوب خوزستان وجود دارد، زمان رسیدگی و برداشت نیز متفاوت است.

نبی پور ادامه داد: جشن برداشت اولین خوشه‌های طلایی گندم در جنوب استان و هندیجان برگزار شد و در مناطق شمالی مانند دزفول، اندیمشک، باغملک و دهدز نیز برداشت دیرتر انجام می‌شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اضافه کرد: حدود ۸۰ درصد گندم خوزستان در حال حاضر آماده برداشت است و ۲۰ درصد بقیه مربوط به شهر‌های شمالی حدود ۲ هفته آینده برداشت خواهد شد.


وی می‌گوید: ۳ هزار کمباین برداشت گندم خوزستان را برعهده دارند که از این میزان ۶۰۰ کمباین از استان و بقیه از استان‌های فارس، کرمانشاه، لرستان، خراسان و اصفهان هستند.

نبی پور به افزایش ۱۰۰ هزار هکتاری کشت گندم اشاره کرد و افزود: به علت نبود بارندگی در آبان و آذرماه سال گذشته گندم‌های دیم استان از بین رفتند، زیرا تا ۲۵ اسفند ۲۱۵ میلیمتر و از ۲۵ اسفند تا ۱۵ فروردین ماه حدود ۱۰۰ میلیمتر بارندگی ثبت شد که تاثیر کمی بر کشاورزی داشت.

دیگر خبرها

  • قلع و قمع ۲۵ بنای غیرمجاز در اراضی شهرستان قزوین
  • کشاورزان مازندران به استقبال کشت زراعی جدید رفتند
  • نخستین نشای مکانیزه مازندران آغاز شد
  • اختصاص 350 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرحهای آبیاری در شهرستان مهاباد
  • چرا حقوق و مالیات‌ها متناسب نیست؟
  • ۶۰ هزار هکتار زمین‌کشاورزی در آذربایجان‌غربی زیرپوشش شبکه آبیاری است
  • مبارزه با بیماری «زنگ زرد» در ۴۰۰ هکتار از اراضی لرستان
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از زمین‌های کشاورزی و منابع ملی شهرستان سامان
  • ۸۰ درصد گندم خوزستان آماده برداشت
  • رفع تداخل ۷۰ درصد از اراضی کشاورزی و منابع ملی سامان