Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@01:37:24 GMT

پیشرفت 75 درصدی پل دوم گدم آباد شهر گنبدکاووس

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۵۹۵۴

پیشرفت 75 درصدی پل دوم گدم آباد شهر گنبدکاووس

گنبدکاووس - ایرنا - شهردار گنبدکاووس گفت که عملیات اجرایی احداث پل دوم ورودی شهر از سمت گدم آباد به پیشرفت فیزیکی 75 درصد رسیده و در ماه های آینده به بهره برداری می رسد.

منصور طعنه گنبدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات احداث این پل بتنی - فلزی که 12 متر عرض و 70 متر طول دارد، دهم شهریور سال 95 آغاز شده بود
وی گفت: برای عملیات اجرایی این پروژه مبلغ 25 میلیارد ریال از منابع شهرداری و استانی پیش بینی شده و قرار بود ظرف دو سال به بهره برداری برسد اما باتوجه به گرانی و تورم این رقم به 40 میلیارد ریال افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طعنه گنبدی، روان سازی ترافیک و سهولت دسترسی به 50 روستا و مصلی نمازجمعه اهل سنت گنبدکاووس را از مهمترین اهداف احداث پل دوم ورودی این شهر از سمت گدم آباد ذکر کرد.
وی تصریح کرد: عملیات نصب 18 شمع بتی این پل و نصب تیرهای دو دهنه کناری این پل پایان یافته و هم اکنون عملیات نصب تیرهای عرشه دهنه میانی آن درحال انجام است.
شهردار گنبدکاووس گفت: پس از نصب تیرها، آسفالت عرشه پل انجام و بهره برداری از آن حداکثر ظرف یک تا دو ماه آینده آغاز می شود.
شهر گنبدکاووس با افزون بر 160 هزار نفر جمعیت و 28 کیلومتر مربع وسعت، دومین شهر بزرگ استان گلستان است و از سه مسیر ورودی دارای پل پنج دهنه پل بر روی رودخانه های گرگانرود و چهل چای می باشد و پل در دست احداث گدم آباد، ششمین آن محسوب می شود.
/3039/1860

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد عمراني احداث پل گنبدكاووس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۵۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است

سیدحامد عاملی در حاشیه آیین بهره‌برداری از پایگاه سلامت شماره ۳۰ اردبیل اظهار کرد: پیشرفت در سخت‌افزار و نرم‌افزار سلامت با اولویت پیگیری می‌شود و با تمام توان پیگیر نیازمندی‌های بخش سلامت اسان اردبیل هستیم.

او از غربالگری ۸۰۰ هزار نفر از جمعیت استان در پویش ملی سلامت خبر داد و خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری در بخش بهداشت و سلامت هدف و رویکرد اصلی ما در اردبیل است و اولویت این بخش نسبت به درمان حایز اهمیت است.

استاندار اردبیل با اشاره به توسعه و گسترش مراکز بهداشت و سلامت و کاهش چشمگیر مرگ و میر نوزادان در اردبیل خبر داد و تصریح کرد: احداث دو مرکز تخصصی درمان ناباروری در استان اردبیل پیگیری می‌شود.

عاملی با قدردانی از فعالان حوزه سلامت در اردبیل گفت: بخش بهداشت و سلامت مقدم بر بحث درمان است و هر چقدر در این بخش سرمایه‌گذاری کنیم هزینه کمتری در حوزه درمانی خواهیم کرد.

او افرود: خوشبختانه در سطح استان اردبیل اقدامات مطلوبی در بخش بهداشت و سلامت انجام شده به طوری که شاهد توسعه و گسترش مراکز بهداشت و سلامت در استان هستیم.

استاندار اردبیل با بیان اینکه پروژه‌های متعدد درمانی در اردبیل در دست احداث است، افزود: به زودی شاهد بهره برداری از این پروژه‌ها در این خواهیم بود.

عاملی بیان اینکه استان پیش از این در بحث مرگ‌ومیر نوزادان رتبه اول را داشت، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی‌ها و اقدامات انجام یافته و همچنین گسترش فعالیت‌های خانه‌های بهداشت، مرگ و میر نوزادان کاهش چشمگیری یافت به طوری که اکنون رتبه استان اردبیل در این بخش چهاردهم کشور است.

او با اشاره به پیشرفت‌های به دست آمده در زمینه درمان ناباروری بیان کرد: مشکلات متعددی در زمینه ناباروری در استان اردبیل وجود داشت که خوشبختانه با احداث دو مرکز تخصصی درمان ناباروری در استان اردبیل اکنون مشکلات در این زمینه به حداقل رسیده و پیشرفت‌های چشمگیری نیز حاصل شده است.

استاندار اردبیل غربالگری جامع انجام شده طی سال گذشته در استان اردبیل را یادآور شد و بیان کرد: نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر در سطح استان اردبیل طی سال گذشته در قالب طرح جامع غربالگری دیابت و فشار خون بررسی شدند که از این تعداد ۲۲ هزار نفر به عنوان افراد مشکوک به بیماری دیابت و فشار خون شناسایی و روند درمان خود را آغاز کردند.

عاملی گفت: سال گذشته خدمات حوزه سلامت به صورت رایگان در شهر‌های زیر ۲۰ هزار نفر استان اردبیل ارائه شد که امسال نیز براساس توافقات انجام یافته قرار است این خدمات رایگان برای شهر‌های بالای ۲۰ هزار نفر نیز ارائه شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی
  • اجرا و بهره‌برداری از ۷ طرح برق‌رسانی در چهارمحال‌ و بختیاری
  • پیشرفت ۸۰ درصدی پیاده‌روسازی خیابان آیت‌الله اشرفی اصفهانی
  • پیشرفت‌های سخت افزاری و نرم افزاری حوزه درمان اردبیل مطلوب است
  • پروژه خط ۱۴ اینچ تبریز _ ارومیه در آستانه بهره‌برداری
  • سهم ۶۴ درصدی عملیات‌های عمرانی از بودجه ۱۴۰۳ شهرداری اشنویه
  • بهره برداری از جایگاه سوخت پاک در ایستگاه راه آهن قم
  • بهره برداری از سامانه رضایت سنجی بیمه گذاران شرکت بیمه دی/ رضایتمندی ۹۷ درصدی مراجعان در اولین دوره نظرسنجی
  • رشد ۵۳ درصدی اخذ حقوق دولتی در کردستان
  • احداث تقاطع غیرهمسطح مشهد-شاندیز-طرقبه در سال ۱۴۰۳