Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-18@00:35:44 GMT

وظیفه نخبگان کارآفرینی و تولید ثروت است

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۶۳۹۳

وظیفه نخبگان کارآفرینی و تولید ثروت است

اهواز - ایرنا - رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان گفت :وظیفه نخبگان در مقابل مهارت ها و توانمندی هایی که کسب می کنند کارآفرینی و تولید ثروت است ، این افراد باید همواره به صورت پویا بر اساس مهارتی که دارند ، به کار و فعالیت بپردازند.

به گزارش ایرنا علی حسین صابری چهارشنبه در پانزدهمین آیین تجلیل از دانشجویان استعداد درخشان و برگزیدگان المپیاد دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در محل تالار شهید مطهری دانشکده علوم این دانشگاه بیان کرد: اغلب نخبگان علاقه دارند که در دستگاههای دولتی مشغول به کار شوند و در قبال دریافت حقوق یک کار همیشگی و ثابت را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: در بخش خصوصی هم این روند وجود دارد که با گرفتن نقدینگی یکسری فعالیت های روزمره و همیشگی را انجام می دهند و خلق ثروت و اشتغال در اولویت قرار ندارد.
رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان اظهار داشت: آموزش در دانشگاه های ما برای پرورش افرادی که با استعداد و توانمند هستند مناسب نیست و از یک سیستم آموزشی قدیمی استفاده می کنند.
صابری بیان کرد: دانشجویانی که عملکرد مناسب و تلاش بیشتری دارند زمینه توانمند شدن برای اینکه در آینده فرد مفیدی برای جامعه شوند را دارند.
رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان با اشاره به اینکه فرد با استعداد در قبال جامعه مسئولیت دارد افزود: فردی که دارای استعداد و توانمندی است نباید طلبکار جامعه باشد هر چند که برای جامعه با ارزش است اما فردی که دارای استعداد است باید به جامعه خدمت کند.
رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان بیان کرد: متاسفانه به دست آوردن مدرک دانشگاهی برای بسیاری از دانشجویان اهمیت دارد این در حالی است که پرورش یک دانشجوی با استعداد و مفید بودن آن فرد برای جامعه از اهداف سیستم آموزشی است.
صابری ادامه داد: کار تیمی و گروهی در بین نخبگان بسیار ضعیف است و بیشتر این افراد فردگرا هستند.

** انتشار فراخوان جذب افراد با استعداد از خردادماه
رئیس بنیاد نخبگان استان خوزستان در ادامه بیان کرد: بنیاد نخبگان استان در خرداد ماه امسال فراخوان جذب دانشجویان با استعداد را برای همکاری منتشر می کند.
صابری گفت: پارسال تنها 22 دانشجوی با استعداد و توانمند جذب بنیاد نخبگان شدند این در حالی است که در دانشگاه شیراز این شاخص 300 نفر بود امید است امسال شاهد جذب دانشجوی بیشتری در این بنیاد باشیم.
وی با اشاره به سامانه ثریا بنیاد نخبگان استان ادامه داد: نخبگان می توانند با ثبت نام در این سامانه و ارائه مدارک مورد نیاز در صورت جذب در بنیاد نخبگان از مزایا و فرصت های آموزشی این مرکز استفاده کنند.
این مراسم که با شرکت تعدادی از دانشجویان نخبه و برتر المپیادهای دانشجویی دانشگاه چمران برگزار و از تعدادی از برگزیدگان المپیادهای دانشجویی این دانشگاه تجلیل شد.
420 دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی عضو دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه شهید چمران اهواز هستند.
/6002/7158

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي بنياد نخبگان صابري دانشگاه چمران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۶۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخاب دکتر صابر امیری به عنـوان عضـو هیئت‌علمـی برگزیده طـرح کاظمـی آشـتیانی از سـوی بنیاد ملی نخبگان کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،بنیاد ملی نخبگان با هدف حمایت از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی استادیاران جوان در دانشگاه‌ها، تسهیلات ویژه‌ای را تحت عنوان جایزه " مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی " در قالب اعتبار پژوهشی و اعتبار تجهیزات به اعضای هیأت علمی که براساس شیوه نامه این جایزه برگزیده می‌شوند، اعطا می‌نماید. این جایزه با هدف حمایت از فعالیت‌های پژوهشی استادیاران جوان به اساتید موفق در زمینه چاپ کتاب، انتشار مقالات علمی و ثبت اختراع اعطا می‌شود.

اعضای هیأت علمی که موفق به کسب این جایزه می‌شوند می‌توانند از امکانات اولیه برای تجهیز فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اعتبار تجهیزات آزمایشگاهی و همچنین حمایت از شرکت در دوره‌های آموزش حرفه‌ای و توانمندسازی استفاده کنند.

دانشگاه ارومیه، ضمن تبریک به دکتر صابر امیری، توفیقات روزافزون وی را آرزو دارد.

دیگر خبرها

  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • فراخوان پذیرش بدون آزمون استعداد‌های درخشان کارشناسی ارشد دانشگاه پیام نور
  • نخستین نشست رسمی کمیسیون بانوان بنیاد کارآفرینی گام دوم برگزار شد
  • دیدار با ۲ تن از پیشکسوتان هنر انقلاب اسلامی در خوزستان
  • حمله افراد ناشناس به آمبولانس اورژانس اهواز
  • لزوم نقش آفرینی طلاب در تقویت قدرت اندیشه جامعه
  • طلاب به بحث تولید علم ورود کنند
  • بیانیه بنیاد ملی نخبگان در پی انجام عملیات پر افتخار «وعده صادق»
  • انتخاب دکتر صابر امیری به عنـوان عضـو هیئت‌علمـی برگزیده طـرح کاظمـی آشـتیانی از سـوی بنیاد ملی نخبگان کشور
  • تحقق شعار سال با بهره‌گیری از ظرفیت جهاد دانشگاهی، بنیاد نخبگان و پارک‌های علم و فناوری