Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، پایگاه اینترنتی نشنال اینترست در گزارشی با اشاره به بدهی ۲۲ تریلیون دلاری در حال افزایش آمریکا نوشت نمودار بدهی‌های این کشور باید هر آمریکایی را به وحشت بیندازد.

به موجب این گزارش دو مسئله عمده‌ای که کنگره باید طی هفته‌ها و ماه‌های آینده با آن‌ها رو در رو شود، موضوع افزایش سقف بدهی‌ها و آینده و سرنوشت قانون کنترل بودجه و محدودیت هزینه‌ها و مخارج دولت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش‌ها حاکیست مذاکرات میان کنگره و دولت ترامپ بر سر تلفیق توافق دوساله بودجه با افزایش یا تعلیق محدودیت بودجه همچنان جریان دارد.

هم اکنون کل دیون ملی دولت آمریکا بیش از ۲۲ تریلیون دلار تخمین زده می‌شود. با احتساب مبالغ پرداخت نشده توافق بودجه، ممکن است دست کم دو تریلیون دلار دیگر به این مبلغ اضافه شود. کنگره موظف است تا موضوع سقف بدهی و مخارج و هزینه‌های جدید را به طور کامل و جداگانه مورد بحث قرار دهد. از همه مهم‌تر قانونگذاران باید مراقب باشند وضعیت مالی کشور با تصمیمات آن‌ها در این زمینه، از وضعیت فعلی وخیم‌تر نشود.

در مجموع برآورد‌های وزارت خزانه داری نشان می‌دهد میزان بدهی‌های ملی آمریکا از اول اکتبر تاکنون بیش از نیم میلیارد دلار دیگر اضافه شده است.

در قانون کنترل بودجه برای بازه زمانی سال‌های ۲۰۱۲ تا ۲۰۲۱ , یک رشته محدودیت‌های احتیاطی در بخش هزینه و مخارج لحاظ شده بود؛ ولی با تصویب سه اصلاحیه جداگانه برای سقف دیون، یک افزایش دو ساله دیگر در نظر گرفته شده است. دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان از هم اکنون اصلاحیه چهارمی را مطرح کرده اند که به موجب آن بدون هیچ برنامه‌ای برای پرداخت آن، سقف دیون تا دست کم ۳۵۷ میلیارد دلار طی یک دوره دو ساله افزایش خواهد یافت.

دو موضوع سقف بدهی ملی و وضعیت قانون کنترل بودجه، دو مسئله حیاتی و تاثیر گذار بر اقتصاد به شمار می‌روند. سطح بالای بدهی، بر رشد اقتصاد تاثیر منفی می‌گذارد و به بخش اشتغالزایی و کارآفرینان و نیز کارکنان طبقه متوسط لطمه می‌زند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا اقتصاد جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۷۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش بودجه نظامی کشورهای اروپایی به بالاترین رقم از زمان جنگ سرد

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، تازه‌ترین تحقیقات نشان می‌دهد که بودجه نظامی کشورهای اروپایی از سال ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۳ میلادی ۱۶ درصد افزایش یافته که این رقم یک رکورد جدید در سه دهه گذشته است.

بر اساس داده‌های موسسه بین‌المللی تحقیقات برای صلح، موسوم به «سیپری»، بودجه نظامی کشورهای اروپای مرکزی و غربی اکنون بیشتر از سال آخر جنگ سرد است.

داده‌های این تحقیقات جدید نشان می‌دهند که اروپا از آغاز سال ۲۰۲۲ شاهد افزایش هزینه‌های نظامی بوده که این رقم در سال ۲۰۲۳ به مجموع ۵۵۲ میلیارد یورو رسیده است.

افزایش ۱۶ درصدی بودجه نظامی کشورهای اروپایی در این بازه زمانی بیشتر از هزینه دفاعی این کشورها در سال ۲۰۲۲ و ۶۲ درصد بیشتر از سال ۲۰۱۴ است که رقمی معادل ۳۳۰ میلیارد یورو بود.

همه کشورهای اروپایی عضو ناتو به جز یونان، ایتالیا و رومانی هزینه‌های نظامی خود را در سال ۲۰۲۳ افزایش داده‌اند.

لورنزو اسکارازاتو، مشاور تحقیقاتی سیپری به یورونیوز گفت از زمانی که روسیه در سال ۲۰۱۴ کریمه را به خاک خود ضمیمه کرد، هزینه نظامی اروپا هر سال افزایش یافته است.

اقدام روسیه در ضمیمه کردن کریمه به خاک خود و همچنین حمله نظامی به اوکراین در فوریه سال ۲۰۲۲، دولت‌های اروپایی را بر آن داشت تا بودجه دفاعی خود را با سرعتی بی‌سابقه افزایش دهند.

اسکارازاتو گفت: «شکی نیست که در سال ۲۰۲۳، عامل اصلی افزایش هزینه‌های نظامی اروپا، تهاجم تمام عیار روسیه به اوکراین بوده است.»

بیشترین هزینه‌ها در اروپای غربی و مرکزی

بر اساس گزارش سیپری، روند افزایش بودجه نظامی کشورهای اروپای غربی و مرکزی عمدتاً در واکنش به افزایش هزینه‌های نظامی روسیه بوده است.

در سال ۲۰۲۳، بریتانیا نسبت به دیگر کشورهای اروپایی بیشترین هزینه نظامی را نسبت به تولیدات ناخالص داخلی داشته است. این کشور رقمی معادل ۲.۳ درصد تولید ناخالص داخلی را صرف هزینه‌های نظامی کرده است. وزارت دفاع بریتانیا در سال جاری میلادی اعلام کرد که این رقم را به ۲.۵ درصد افزایش خواهد داد.

آلمان نیز بودجه نظامی خود را از سال ۲۰۱۴ تا سال ۲۰۲۳ به میزان ۴۸ درصد افزایش داده است. 

در سال ۲۰۲۲، دولت آلمان متعهد شد که دو درصد از تولید ناخالص ملی، حد نصاب تعیین‌شده از سوی ناتو را به امور دفاعی اختصاص دهد.

داده‌های تحقیقات جدید سیپری نشان می‌دهند که بودجه نظامی لهستان نسبت به سال ۲۰۱۴ میلادی بیش از دو برابر شده است. این کشور در سال ۲۰۲۳ رقمی معادل ۳.۸ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را صرف هزینه‌های دفاعی کرده است که هنوز از هدف اعلام شده ۴ درصدی‌اش فاصله دارد.

لهستان مدت‌هاست که افزایش هزینه‌های دفاعی و امنیتی خود را به دلیل «نگرانی از حمله روسیه به کشورهای اروپایی عضو ناتو» در اولویت قرار داده است.

 

دیگر خبرها

  • بسته تسلیحاتی یک میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • بهادری جهرمی: بخشی از حقابه ایران از هیرمند دریافت شده/ نظر دولت درباره تعطیلی آخر هفته
  • هزینه نظامی جهان در سال ۲۰۲۳ رکورد شکست
  • هزینه نظامی جهان در سال ۲۰۲۳ رکورد شکست/ از اوکراین تا غزه
  • افزایش بودجه نظامی کشورهای اروپایی به بالاترین رقم از زمان جنگ سرد
  • کلید ۹۵ میلیارد دلاری برای دو جنگ؟
  • واکنش آنکارا به خبر رهگیری موشک های ایران توسط ترکیه/ هدف قرار دادن ۲ پایگاه نظامی آمریکا در شرق سوریه/  رایزنی شورای اروپا برای تشدید تحریم‌ ها علیه ایران‌/ افزایش بی‌سابقه هزینه‌های نظامی در جهان
  • چشم‌انداز تجارت یک میلیارد دلاری ایران و ازبکستان
  • دغدغه بی ثباتی قیمت‌ها به ایستگاه سوئیس رسید
  • مقایسه هزینه‌های نظامی آمریکا، چین و روسیه