Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، دکتر غلامرضا غفاری در این نشست اظهار داشت: یکی از بخش‌های قابل توجه در حوزه فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی که در دانشگاه‌ها داریم، فعالیت‌های قرآنی است و همه بر این باور هستیم که فضای فرهنگی و اجتماعی، به یُمن گسترش و توسعه این قبیل از فعالیت‌ها می‌تواند فضای مطلوب‌تری را تجربه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این نکته نیز اهمیت دارد که باید تمهیدات لازم را نسبت به اینکه چگونه بتوانیم از گستره بیشتر فعالیت‌ها برخوردار باشیم بیندیشیم و پیرامون این مسئله بحث و تبادل نظر صورت گیرد، چنان که یکی از اهداف و فلسفه‌های تشکیل این جلسه نیز مربوط به همین مسئله است.

وی در ادامه تصریح کرد: لازم است که تنوع بیشتری را در حوزه فعالیت‌های قرآنی به وجود آوریم و به نظر می‌رسد نسبت به این فعالیت‌ها در دانشگاه‌ها اقبال وجود دارد و اگر این فعالیت‌ها افزایش پیدا کند مشارکت بیشتر دانشجویان در این عرصه را نیز خواهیم داشت. در دوره‌ای که در آن قرار داریم مکانیزم‌های مختلفی برای گسترش فعالیت‌های قرآنی وجود دارد و همچنین با جامعه‌ای مواجه هستیم که از یک ذائقه، استعداد و ظرفیت متنوعی بهره‌مند هستند.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم بیان کرد: تاکنون سعی شده که فعالیت‌های قرآنی در اشکال مختلف انجام شود و از هنر و حتی فضای مجازی که این روزها زمان زیادی را از دانشجویان می‌گیرد استفاده‌هایی صورت گیرد. همچنین سعی کرده‌ایم که به حوزه‌هایی فراتر از تلاوت ورود کنیم و وارد فضای تدبر و فهم آیات قرآن شویم.

دکتر غفاری تصریح کرد: مجموعه فعالیت‌های ما از بیست نوع فعالیت تشکیل می‌شود و می‌توانیم از خود مجموعه‌های قرآنی به ویژه تشکل‌هایی مانند کانون‌های قرآنی و سلایقی که دارند نیز در راستای بهبود فعالیت‌های قرآنی بهره گیریم. یقیناً این فعالیت‌ها می‌توانند مثمر ثمر باشند و در فضای دانشگاه و جامعه می‌تواند تاثیرات خوبی داشته باشد.

وی افزود: انتظار است در این نمایشگاه، مجموعه‌های دانشگاهی بیشتر را داشته باشیم و مجموعه نمایشگاه نیز استقبال خواهد کرد و این توجه نسبت به فعالیت‌های قرآنی وجود دارد. بنابراین آنچه به عنوان نکته اصلی قابل طرح است اینکه باید ببینیم چه سازوکارهایی وجود دارد که بتوانیم فعالیت‌های قرآنی را در دانشگاه‌ها بیشتر کنیم.

دکتر غفاری درخصوص جشنواره قرآنی بیان کرد: در گذشته بر اساس مناطقی که داشتیم بعد از مرحله دانشگاه، جشنواره را در سطح منطقه برگزار می‌کردیم و سپس، افرادی که امتیاز می‌گرفتند، وارد بخش سراسری می‌شدند، اما با صلاحدیدی که صورت گرفت، بخش منطقه‌ای را حذف کردیم و منتخبان از مرحله دانشگاهی به مرحله نهایی اعزام می‌شوند.

 

رونمایی از پوستر سی‌وچهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

همچنین در این آیین با حضور دکتر غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، پوستر سی‌وچهارمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور، در بخش دانشگاهی بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم رونمایی شد.

این جشنواره در شهریورماه سال جاری، در بخش‌های آوایی، معارفی، پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری و به میزبانی دانشگاه قم برگزار خواهد شد و دبیرخانه مرکزی آن در اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه علوم تحقیقات و فناوری فرهنگی و اجتماعی قرآن کریم نمایشگاه بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۸۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم ایجاد مدرسه فرزانگان و تیزهوشان در هشترود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی فرید قشلاقی در جلسه شورای آموزش و پرورش با بیان اینکه نبود مدارس فرزانگان و تیزهوشان باعث مهاجرت نخبگان و دانش آموزان تیز هوش به سایر شهر‌ها می‌شود افزود: این کار باعث بالا رفتن رتبه کنکور سایر شهر‌ها و پایین آمدن رتبه کنکور در هشترود می‌شود.

وی ادامه داد: اگر یک مدرسه در هشترود ایجاد شود می‌تواند دانش آموزان مناطق هشترود، نظرکهریزی و چاراویماق را پوشش دهد و افزایش رتبه کنکور در این مناطق شود.

قشلاقی افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان و ماده ۲۸ فرهنگیان در مناطق هشترود و نظرکهریزی و تجهیز هنرستان فنی وحرفه‌ای را خواستار شد و افزود: اگر این هنرستان تجهیز شود رغبت دانش آموزان به ادامه تحصیل در این رشته‌ها بیشتر می‌شود.

وی گفت: متاسفانه راه دسترسی به تنها هنرستان فنی و حرفه‌ای هشترود هم با توجه به اینکه در خارج از محدوده شهر قرار دارد خراب شده است و غیر قابل تردد است از این رو دانش آموزان علی الخصوص در زمان‌های بارش به سختی به این هنرستان رفت و آمد می‌کنند.

 

دیگر خبرها

  • لزوم ایجاد مدرسه فرزانگان و تیزهوشان در هشترود
  • دانشگاه آزاد زرند درصدد ایجاد فضای فرهنگی در جوار مرقد شهداست
  • مدیر عامل مؤسسه راینو: جهش تولید با مشارکت مردم، از درون جشنواره‌ های مردمی شکل می‌گیرد/ لزوم فعالیت گسترده در مسیر تبدیل تولیدات مردمی به کسب و کارهای محتوایی 
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه آزاد برای پویایی و شکوفایی کشور
  • ضرورت گسترش بنیاد پویانمایی در وزارت فرهنگ و ارشاد
  • تمهیدات لازم برای برگزاری آزمون نهایی
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌ خالی شهرک‌های صنعتی خوزستان برای رشد کسب و کارها
  • فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند
  • معاون وزیر اقتصاد: به دنبال آرامش در فضای اقتصادی هستیم
  • گسترش فعالیت‌های درآمدزای دانشگاه آزاد یزد در راستای تحقق شعار سال