Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول تحقیق و پژوهش یک شرکت دانش‌بنیان در البرز خبر از تولید پاک کننده چند منظوره با حداقل آسیب به محیط زیست و پاک‌کنندگی قوی در این شرکت خبر داد.

خشایار صفاپور، مسئول تحقیق و توسعه یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری البرز در گفتگو، با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص تولید پاک کننده چند منظوره سطوح مختلف توسط این شرکت، گفت: این شرکت از سال ۹۷ تأسیس شده و در زمینه فرمولاسیون مواد شوینده و آرایشی و بهداشتی فعالیت می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صفاپور با بیان اینکه این پاک کننده چندمنظوره سطوح با فرمولاسیون کاملا جدیدی ارائه شده، افزود: از ویژگی‌های این محصول، استفاده کمتر از مواد شیمیایی، حداقل آسیب به محیط زیست و مصرف کننده، پاک کنندگی قوی همراه با براق کنندگی آنتی باکتریالی، استفاده از مواد اولیه با کیفیت تولید داخل برای فرمولاسیون محصول و همینطور قیمت رقابتی محصول تولید است.

این پژوهشگر ادامه داد: همچنین پاک کننده چند منظوره ما تعدادی از کد تست‌های معتبر سازمان استاندارد را با موفقیت پشت سر گذاشته و موفق به کسب تاییدیه از پژوهشگاه توسعه صنایع شیمیایی جهاد دانشگاهی شده است.

وی با بیان اینکه برای تجاری سازی و تولید انبوه این محصول با تعدادی از تولیدکنندگان شاخص کشور در حال مذاکره هستیم، افزود: مذاکرات در سطح رضایت بخشی در حال پیشرفت است و انشاءالله بتوانیم هرچه زودتر این محصول را به بازار مصرف عرضه کنیم.

صفاپور با اشاره به اینکه در این شرکت تازه تأسیس، پژوهشگران توانسته اند به فرمولاسیون دو محصول دست پیدا کنند، افزود: اولین محصول ما پاک کننده چند منظوره است و محصول دیگر ژل از بین برنده چربی از سطوح است.

وی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های علمی و پژوهشی شرکت در حال توسعه محصولات بیشتر و جدیدتر با کیفیت بالا هستیم.

این پژوهشگر البرزی ادامه داد: رویکرد شرکت ما تولید محصولات با فرمولاسیون جدید، کیفیت و کارایی بالا، حداقل آسیب و حساسیت زایی و استفاده از مواد اولیه داخلی در موضوعات شوینده و محصولات آرایشی و بهداشتی است.

وی با بیان اینکه قصد داریم سبد کاملی از محصولات بهداشتی تهیه کرده و به تولیدکنندگان بزرگ ارائه دهیم، ادامه داد: هدف ما این است که در سال رونق تولید بتوانیم قدمی کوچک در زمینه ارتقای سطح کیفیت محصولات تولید داخل برداریم.

صفاپور تصریح کرد: تولید محصولات برای شرکت‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان نیازمند تحقیقات و پژوهش‌های هدف‌مند است و حمایت این شرکت‌ها از نظر مالی، فضای آزمایشگاهی و کارگاهی، تاییدیه‌های علمی و همچنین تسهیلات حقوقی و حمایتی باعث کاهش مشکلات این شرکت‌ها و افزایش راندمان محصولات با کیفیت دانش بنیان در سطح کشور می‌شود.

وی بیان کرد: شرکت ما با توجه به ظرفیت‌های خود امکان تبدیل شدن به قطب تحقیقات و توسعه صنعتی برای صنایع کشور را دارد و امیدواریم بتوانیم پژوهشگران و صنعتگران را در یک مجموعه گردآوریم.

صفاپور بیان کرد: همچنین شرکت ما با توجه به ظرفیت‌های خود امکان تبدیل شدن به قطب تحقیقات و توسعه صنعتی برای صنایع شیمیایی کشور در جهت گرد آوری پژوهشگران و صنعتگران در یک مجموعه را دارا میباشد که انشاءالله بتوانیم در جهت این هدف بزرگ پیش برویم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تولید دانش بنیان پارک علم و فناوری البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۸۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سهیل بیگدلی شامگاه چهارشنبه _پنجم اردیبهشت_ در جلسه مدیران و کمیسیون سرمایه‌گذاری اوقاف و امور خیریه استان اظهار کرد: اقداماتی که در استان قزوین انجام می‌شود به نوعی تولید ثروت محسوب می‌شود؛ کل رقبه‌های استان ۱۱۰ هزار مورد است و گاهی با تغییر کاربری به ۱۲۰۰۰۰ رقبه هم می‌رسد که می‌تواند ظرفیتی برای مولدسازی باشد.

وی از تعیین ۷ محور سرمایه‌گذاری در حوزه وقف خبر داد و افزود: این ۷ محور در حوزه‌های انرژی خورشیدی، صنعت، معدن، کشاورزی، آبزی‌پروری و پرورش دام سبک و سنگین مشخص شدند که تمامی ظرفیت‌های یادشده در این استان موجود است.

معاون سازمان اوقاف با اشاره به راه‌اندازی شبکه تولید دام سازمان متبوعش در سرتاسر کشور اضافه کرد: در این شبکه ۲۰۰۰۰ رأس دام سبک داریم و تولید ۱۰۰ تن شیر در روز هم توسط شبکه دامداری و دامپروری موقوفات رقم می‌خورد.

بیگدلی به مرز آبی ۴۰۰۰ کیلومتری در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: با همه مشکلات آبی که وجود دارد، محصولی که در آب داریم ۱۵۰۰ تن ماهی و در مقیاس ۷۰۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم است و در حال حاضر در تولیدات این سازمان، حدوداً ۲۵۰۰ تن ماهی در داخل آب وجود دارد.

وی ادامه داد: در حوزه انرژی خورشیدی هدف گذاری‌ها ۱۱۰ مگاوات است که در حال حاضر تولید ما ۱۰ مگاوات است و با هدف‌گذاری مورد نظر فاصله زیادی داریم؛ در موضوع معدن هم ظرفیت فوق‌العاده‌ای در سازمان اوقاف وجود دارد و جهت نوع بهره‌وری از این ظرفیت برنامه‌ریزی صورت گرفته است.

معاون بهره‌وری اقتصادی سازمان اوقاف و امور خیریه همچنین از تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان توسط شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف خبر داد و گفت: حدود ۲۰ شرکت دانش‌بنیان ایجاد کردیم و ۱۹ شرکت دیگر هم پیشنهاد شده که نمونه‌ای از آن‌ها در زمینه تولید تجهیزات پزشکی فعالیت می‌کنند و در حال حاضر سازمان اوقاف ۲۰ محصول با گردش مالی بالا از طریق همین شرکت‌ها تولید می‌کند.

کد خبر 747669

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • تولید سالیانه یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن پسماند صنعتی در هرمزگان
  • چگونه آب لیموی اصل را از تقلبی تشخیص دهیم؟
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • افزایش ۱۱.۷ درصد فروش پاکشوما در فروردین ۱۴۰۳
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • آبلیموی تقلبی را چگونه تشخیص دهیم؟ | باورهای اشتباه مردم درباره آبلیموهای سنتی
  • ضرورت بازنگری در ضوابط استقرار مراکز دفن نخاله‌های ساختمانی
  • زباله‌های پلاستیکی نفس ایلام را بند آورده اند
  • آغاز ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال در استان البرز از دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳