Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@03:55:55 GMT

برگزاری کنفرانس مشترک تقریب در ایران و عراق

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۵۸۴۷۸

برگزاری کنفرانس مشترک تقریب در ایران و عراق

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه مذاهب اسلامی؛ رؤسای دو دانشگاه امام کاظم و مذاهب اسلامی با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند؛ برگزاری کنفرانس مشترک سالیانه با موضوع تقریب بین دو دانشگاه از جمله موضوعات مطرح در این دیدار بود که دو طرف در این باره به توافق رسیدند.

حجت‌الاسلام محمدحسین مختاری، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی و هیئت همراه با حضور در دانشگاه جامع امام کاظم(ع) در بغداد ضمن دیدار با رئیس این دانشگاه، زمینه‌ها و ظرفیت‌های همکاری‌ مشترک را بررسی کرده و تفاهم‌نامه‌ همکاری را به امضاء رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غنی المحمد، رئیس دانشگاه امام کاظم (ع) با استقبال و ابراز خرسندی از این دیدار و حضور هیئت دانشگاهی مذاهب اسلامی ایران در عراق گفت: دانشگاه امام کاظم وابسته به دیوان وقف شیعی در عراق است و توانسته در دانشکده‌های مختلف فعالیت‌های علمی خود را شروع کند و امروزه مورد استقبال جوانان عراقی واقع شده و دارای شعب مختلف در شهرهای مختلف عراق است.

وی افزود: این دانشگاه با کشورهای مختلف دنیا در چهار قاره ارتباطات و تعاملات علمی دارد و از اینکه با دانشگاه مذاهب اسلامی نیز وارد همکاری می‌شود بسیار خرسند هستیم.

رئیس دانشگاه امام کاظم بغداد با اشاره به این که فعالیت‌های دانشگاه مذاهب اسلامی برجسته و قابل الگوبرداری و مهم است، زمینه‌های علمی- آموزشی و پژوهشی را به منظور همکاری مشترک برشمرد.

مختاری نیز به ظرفیت‌های بالای دانشگاه مذاهب اسلامی اشاره کرد و گفت: امروزه دانشگاه‌های مهم در کشورهای مختلف دنیا علاقه‌مند به همکاری با دانشگاه مذاهب اسلامی هستند و ما با کشورهای مختلف تفاهم‌نامه همکاری داریم و از ملیت‌های مختلفی در این دانشگاه تحصیل می‌کنند که این موضوع نشان می‌دهد تنوع ملیتی در کنار تنوع مذهبی و فرهنگی این دانشگاه را متمایز کرده است.

وی دانشگاه مذاهب اسلامی را مورد توجه مقام معظم رهبری عنوان کرد که باید خود را در شمار دانشگاه‌های برتر دنیا نشان دهد.

برگزاری کنفرانس مشترک سالیانه با موضوع تقریب بین دو دانشگاه مذاهب اسلامی و امام کاظم(ع) بغداد و همچنین برگزاری دوره‌های کوتاه‌مدت و پژوهش‌های مشترک، مورد تأکید و توافق طرفین قرار گرفت.

در پایان این دیدار، تفاهم‌نامه همکاری به امضای رؤسای دانشگاه مذاهب اسلامی و دانشکده الکاظمیه رسید و غنی المحمد با اهدای نشان دانشگاه امام کاظم(ع) از مختاری تقدیر به عمل آورد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا بین الملل قرآن ایکنا مختاری مذاهب اسلامی کنفرانس مشترک بغداد امام کاظم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۸۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی نانوفناوری ایران در رفسنجان برگزار می‌شود
  • امضای ۵ سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و سریلانکا
  • بررسی موضوع تسهیل صادرات محصولات کشاورزی به عراق
  • برگزاری رویداد فرهنگی سازمان همکاری اسلامی و دانشگاه بین‌المللی اسلامی مالزی
  • دشمنان وحدت و تقریب امت اسلامی را هدف گرفته اند
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ لزوم وحدت و تقریب بین همه ادیان و مذاهب
  • مقام‌های ایران و پاکستان ۸ سند همکاری امضا کردند
  • امضای ۸ سند همکاری مشترک میان مقامات ایران و پاکستان
  • تجلیل از دانشجویان فعال در برگزاری انتخابات اسفندماه شیراز