Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی سهند با تشریح پشت‌پرده‌‌ ‌خصوصی‌سازی در ایران گفت: در دیداری که با ‌رئیس قوه قضائیه داشتیم وی قول رسیدگی جدی به مسئله کارخانه ماشین‌سازی و در کل به مسائل خصوصی‌سازی ‌را داد‌. ۰۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۶ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، علی سنبلی در کنفرانس خبری خصوصی‌سازی کارخانه ماشین‌سازی تبریز که به همت بسیج دانشجویی دانشگاه سهند برگزار شده بود، اظهار داشت: رویکرد امنیتی و رویکرد راحت‌طلبان عزلت‌نشین به مسئله عدالتخواهی دانشجویان در روند پیگیری مطالبات تاثیرگذار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان این که قصد داشتیم این کنفرانس خبری را جلوی کارخانه ماشین‌سازی برگزار کنیم، تصریح کرد: از ارگان‌های مختلف برای لغو این کنفرانس خبری فشار وارد کردند و توانستیم بعد از یک هفته تاخیر این کنفرانس را برگزار کنیم، البته قرار بر این بود تا این کنفرانس را در جلوی کارخانه ماشین‌سازی و کنار کارگران برگزار کنیم که مجوز داده نشد.

مسئول بسیج دانشجوئی دانشگاه صنعتی سهند، با تاکید بر اهمیت کارخانه ماشین سازی تبریز، اذعان داشت: سایت ویکی لیکس در اسنادی که منتشر کرده است، کارخانه ماشین‌سازی را از مهم ترین کارخانجات کشور دانسته ‌که وظیفه پشتیبانی صنایع ‌دفاعی را نیز در زمره فعالیت‌های خود دارد.

ماجرای خصوصی‌سازی بیمارستان شرکت نفت ‌در بندرماهشهر چه بود؟خصوصی‌سازی تا بازنگری در رویه و مقررات باید متوقف شودواکنش سازمان خصوصی‌سازی به حکم جلب به دادرسی پوری حسینی

وی با بیان این که نباید کارخانه ماشین سازی را با کارخانه‌های دیگر قیاس کرد، گفت: چنین کارخانه‌های مادری که توانائی ایجاد چند صنعت دیگر را در زیرمجموعه خود دارند، در بسیاری از کشورها تحت مدیریت دولت قرار دارند، اما در ایران چنین کارخانه‌ای به بخش خصوصی واگذار شده ‌و در این واگذاری توجهی به اهلیت و دیگر شرایط واگذاری نشده است.

سنبلی، با انتقاد از اجرای غلط  و نتیجه‌دهی معکوس خصوصی‌سازی در کشور ابراز داشت: به تعبیر برخی از صاحب نظران سیاسی، ابلاغ اصل 44 توسط مقام معظم رهبری سرآغاز تحولات اقتصادی در کشور بود، اما صنایع به جای رشد در بلند مدت، تعطیل شدند.

وی به جریان دیدار با ریاست قوه قضائیه و طرح مشکل ماشین سازی نیز پرداخت و گفت: حجت‌الاسلام رئیسی با "فجیع" خواندن این اتفاقات، قول رسیدگی جدی به مسئله کارخانه ماشین‌سازی و در کل به مسائل خصوصی‌سازی در کشور را داد‌.

همچنین در این نشست، ترکمان مسئول سیاسی بسیج دانشجوئی دانشگاه صنعتی سهند تبریز، با تکیه بر تحقیقات دانشجویان در ارتباط با خصوصی‌سازی کارخانه ماشین‌سازی‌ تاکید داشت: بنابه نتایج به دست آمده، این روند خصوصی‌سازی عادی نبوده و نمی‌توان آن را سهل‌انگاری قلمداد کرد.

وی ادامه داد: ما نیز بعد از این نتایج، نامه‌ای به ریاست سازمان خصوصی سازی کشور ارسال کرده و در آن به غیر عادی بودن روند خصوصی‌سازی اشاره و رسیدگی ایشان را خواستار شدیم که به طرز متکبرانه‌ای با این تلنگر برخورد شد، البته شبیه این نامه را به دکتر پزشکیان، حجت‌الاسلام آل هاشم و دادستان تبریز نیز ارسال کردیم.

این فعال دانشجوئی‌ در بخشی از توضیح خود درباره این تحقیقات، گفت: چرا باید یک شبه و به صورت ناگهانی کارخانه‌ای به وسعت ماشین‌سازی را به یک فرد واگذار کنند، در حالی که این روند مستلزم دو تا سه ماه زمان است.

وی با بیان این که ارزش زمین‌های متعلق به کارخانه ماشین سازی در محله قراملک و ائل گلی، بیشتر از مبلغ فروخته شده به فرخزاد است، ابراز داشت: پوری‌حسینی در پاسخ به این مسئله گفته بود که دخالتی در قیمت‌گذاری ندارد و وکالت فروش آن را به صندوق فولاد داده است.

مسئول سیاسی بسیج دانشجوئی دانشگاه صنعتی سهند‌ افزود: حتی یک بار که به پوری‌حسینی این مسئله را متذکر شدم، گفت‌ "اگر می‌توانید شما مبلغ بیشتری را پیشنهاد دهید تا به شما واگذار کنیم".

وی اتهامات متوجه به سازمان خصوصی‌سازی کشور را در چند بخش مورد بررسی قرار داد و اذعان داشت: روند پاسخگو نبودن پوری‌حسینی نه تنها باعث لطمه به دولت بلکه باعث لطمه به اصل نظام می‌شود و آسیب‌های جدی به بدنه کارگری وارد می‌کند.

ترکمان گفت: به احتمال قوی دست‌های پشت پرده‌ای وجود دارد تا با آسیب‌هایی که به واحدهای تولیدی مانند ماشین‌سازی تبریز، هپکو اراک و... می‌رسد، سیل اعتراضات کارگری را به راه بیندازند.

انتهای پیام/ش

R7887/P/S6,47/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۸۷۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است

وزیر اقتصاد با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری دو تیم پرسپولیس و استقلال، عنوان کرد این مسیر ادامه پیدا می کند و در اینده ای نردیک یک معدن و همچنین پالایشگاه ستاره خلیج فارس در بورس عرضه خواهند شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد، در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی با اشاره به عزم جدی دولت برای واگذاری این دو تیم از همان ابتدای اغاز بکار گفت: همکاری ملی و همیاری ملی رمز غلبه بر موانع غیر قابل حل است. روح همدلی که در فضای ورزش ایران است سرایت کرد و خودش را در دل یک اقدام سیاستی و یک تدبیر ملی نشان داد و اتفاق به ظاهر ناشدنی 20 سال گذشته امروز تحقق یافته است.
وی ادامه داد: در موضوع انتقال پرسپولیس و استقلال خیلی ها به دولت میگفتند که این حرف ها نشدنی هستند و دولت ها در ایران اراده واگذاری این دو تیم را ندارند. اما امروز در اردیبهشت 1403 با یک همت جمعی این امر محقق شد.
خاندوزی گفت: در پروژه های مختلف شما شاهد این موضوع بودید که دولت سیزدهم دولت خاتمه ی پروژه های نیمه تمام است و امروز هم این اتفاق افتاد. اما 4 موضوع است که باید به ان اشاره شود:
1- در اصل مشارکت طلبیدن مردم و بخش غیر دولتی اراده ی جدی وجود دارد. در اسفند 1400 موضوع بورسی شدن این دو باشگاه و افرایش سرمایه ان ها و مشارکت چند صد هزار نفری مردم برای در اختیار گرفتن سهم 10 درصدی دو باشگاه که خروجی ان شفافیت در عملکرد است، گام اول دولت برای خصوصی سازی بود. در همین راستا مذاکرات مفصلی با وزارت نفت و وزارت صمت صورت گرفته تا پالایشگاه بزرگ ستاره خلیج فارس و همچنین برخی از پروژه های جذاب معدنی کشور را  
2- اهلیت و تخصص نکته دیگری است که تاکید داریم تا واگذاری مبتنی بر آن صورت گیرد. یکی از نکاتی که در دولت سیزدهم واگذاری چندان زیادی نداشته ایم، دقت بر اهلیت و تخصص خریداران و چشم انداز بلند مدت برای این واگذاری ها را داشته باشیم.
3- چشم انداز منابع پایدار درامدی این دوباشگاه نکته سوم است. ما همچنان کمک ورزش خواهیم بود چه از طریق پیگیری حق پخش و …..
4- ما به دنبال این هستیم که از ظرفیت مدیریتی بخش های غیر دولتی، برای مدیریت این باشگاه ها استفاده کنیم تا این موضوع ارام ارام به سایر بخش ها سرایت پیدا کند.
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رکورد بزرگترین اجتماع طناب زنی کشور در تبریز شکست
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • واکنش رئیس سازمان سیما و منظر شهرداری قم به پلمب چاه‌های آبیاری فضای سبز/ بخش قابل‌توجهی از فضای سبز قم نابود می‌شود
  • یک عده غیر فوتبالی در سال ۸۰ خصوصی‌سازی استقلال و پرسپولیس را متوقف کردند
  • روایتی حقوقی و هنری از کارگران کارخانه چیت‌سازی بهشهر 
  • خاندوزی: عزم دولت برای خصوصی سازی جدی است
  • ساخت ۳۰ دستگاه برج و قطعات فنی توربین بادی در ماشین‌سازی اراک
  • با حضور وزرای اقتصاد و ورزش؛ آیین رسمی واگذاری سرخابی ها فردا برگزار می شود
  • دانشگاه صنعت ماشین‌سازی تاسیس می‌شود