Web Analytics Made Easy - Statcounter

شرکت «راهبر زیست فناور البرز» با کمک صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به تولید کود زیستی نیتروژنه شد.

به گزارش  گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، نیکو مشتاقی، مدیر عامل شرکت راهبر زیست فناور البرز در توضیح جزئیات فنی محصول تولیدی این شرکت گفت: کود زیستی نیتروژنه از نظر کمی و کیفی بدون آسیب رساندن به اکوسیستم مزرعه و همچنین تقویت حاصل‌ خیزی و باروری خاک و تأمین نیاز‌های غذایی سالم و غنی‌ کودتر، باعث افزایش محصولات کشاورزی و برداشت بیشتر به دور از آلوده‌سازی زیست‌بوم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی افزود: مزیت کود‌های زیستی این است که، چون حاوی میکروارگانیسم و نوعی باکتری هستند، باعث تثبیت نیتروژن، تامین ازت گیاه و حاصل خیزی خاک می‌شود و مصرف این نوع کود‌ها در کنار کود‌های شیمیایی در نهایت باعث کاهش مصرف کود‌های شیمیایی می‌شود.   مدیر عامل شرکت راهبر زیست فناور البرز با بیان اینکه متاسفانه استفاده از کود زیستی بین کشاورزان مقوله شناخته شده‌ای نیست و آن‌ها همچنان تمایل بیشتری به سمت کود‌های شیمیایی دارند، عنوان کرد: این مساله نیاز به فرهنگ‌ سازی و تبلیغات دارد که خوشبختانه وزارت جهاد کشاورزی رویکرد مثبتی به این کود‌های زیستی دارد و کمک می‌کند که این کود‌ها وارد سبد کالای کشاورزان شود که اگر این اتفاق بیفتد ما هم می‌توانیم بخشی از سهم بازار را به دست آوریم.   مشتاقی با اشاره به کاهش استفاده از کود‌های شیمیایی در نتیجه استفاده از این کود‌های زیستی، درباره علت عدم تمایل کشاورزان به استفاده از این کود‌ها اظهار داشت: کشاورزان از نظر فرهنگی به گونه‌ای هستند که باید همه چیز را با چشم ببینند تا باور کنند و انتظار دارند که یک کود تمام نیاز‌های گیاه را تامین کند، اما می‌دانیم که به هیچ‌ وجه این مساله امکان‌پذیر نیست و یک کود فقط یک کارایی دارد و کشاورز باید یک سبد کالایی داشته باشد.

وی ادامه داد: کود زیستی موجود زنده است که پس از ورود به خاک، ابتدا باید تکثیر شود و بعد اثر مثبت داشته باشد و این مسئله زمان‌ بر است، اما کشاورز می‌خواهد زود به نتیجه برسد که امیدواریم با برنامه‌های ترویجی و فرهنگ‌سازی به سمت استفاده بیشتر از این کود‌ها حرکت کنیم.   مدیرعامل شرکت راهبر زیست فناور البرز تاکید کرد: وقتی استفاده از کود شیمیایی را کاهش دهیم انباشتگی مواد شیمیایی در گیاه کاهش پیدا یافته و گیاه به سمت محصول ارگانیک حرکت می‌کند که این در نتیجه استفاده از کود‌های زیستی اتفاق خواهد افتاد.   مشتاقی با اشاره به تولید و فروش این کود زیستی گفت: شرکت از مرحله پایلوت عبور کرده و در مسیر صنعتی شدن است، اما هنوز به سهم خاصی از بازار نرسیده‌ایم، زیرا تولید انبوه نداریم و برای رسیدن به این مرحله نیاز به سرمایه‌ گذاری داریم.   مدیرعامل شرکت راهبر زیست فناور البرز با اشاره به دریافت تسهیلات از صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، تصریح کرد: این تسهیلات خیلی به ما کمک کرد چرا که نقدینگی ما بسیار کاهش یافته بود. همه اعضای شرکت ما را اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها تشکیل داده‌اند. به دلیل نبود سرمایه های لازم  ازتسهیلات صندوق استفاده کردیم تا بتوانیم شرکت را بچرخانیم. در مجموع وام خیلی مفیدی بود، چون خیلی از مشکلات ما در حوزه تامین مواد اولیه را مرتفع کرد.   مشتاقی درباره چشم‌انداز شرکت متبوعش در آینده یادآور شد: تنوع سبد کالایی و رسیدن به حداقل ۵ یا ۶ نوع محصول در دستور کار شرکت است که نیاز به سرمایه‌ گذاری و سرمایه در گردش داریم، زیرا بازار کشاورزی بیشتر مبتنی بر فروش اقساطی است . دلیل نیاز ما به سرمایه نیزهمین است.   وی درباره میزان اشتغال زایی این شرکت بیان کرد: سال گذشته سه نفر بودیم که امسال به ۹ نفر رسیده‌ایم و تا پایان سال هم افزایش نیرو خواهیم داشت.   مشتاقی درباره میزان برابری این محصول با مشابه خارجی خاطر نشان کرد: این کود از کشور‌های استرالیا، چین، هند و اسپانیا وارد کشور می‌شود. تا کنون با خیلی ازکشورها در زمینه کشت و صنعت‌  کار کرده ایم خوشبختانه از کیفیت محصول ما راضی بود ه اند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محصولات ارگانیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۹۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات گفت: این ستاد، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه برق و مخابرات را در دستور کار خود قرار داده است تا با توجه به اولویت‌ها و ضرورت‌های کشور که کدام فناوری نیاز به بازاریابی و تسهیل‌گری دارد، این شرکت‌ها را مورد حمایت مادی و معنوی قرار دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دکتر سید محمد کرباسی در جریان بازدید از شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» بر ضرورت شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و دسته‌بندی آن‌ها برای حمایت از این شرکت‌ها و ارتباط با نهادها، سازمان‌ها و بازیگران حوزه زیست‌بوم فناوری تأکید کرد.

شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز»، با نشان «فرا موج» از سال ۱۳۹۵ و با هدف توسعه محصولات استراتژیک در حوزه مخابرات آغاز به فعالیت کرده و هشت محصول دانش‌بنیان باسطح فناوری یک در کارنامه خود دارد و در دسته شرکت‌های "فناور" دانش‌بنیان قرار می‌گیرد.

کرباسی در این بازید طی سخنانی اظهار داشت: با توجه به مأموریت ستاد، وظیفه اصلی ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، شناسایی شرکت‌های دانش‌بنیان و دسته‌بندی شرکت‌ها برای حمایت از آن‌ها و ارتباط با نهادها، سازمان‌ها و بازیگران حوزه زیست‌بوم فناوری است.

وی خاطرنشان کرد: موضوع اصلی در معاونت علمی، توسعه فناوری‌ها در سطح علمی و اقتصادی در شرکت‌های دانش‌بنیان است؛ از این رو، تسهیل همراهی شرکت‌های دانش‌بنیان در مسیر‌های پیش‌رو از اولویت‌های ستاد محسوب می‌شود.

کرباسی ادامه داد: در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در حال رایزنی با "پارک فاوا" هستیم و یکی از پتانسیل‌های ستاد معرفی شرکت‌ها به نهاد‌های دولتی برای رفع موانع تولید و رفع چالش‌ها است.

حمیدرضا پوریعقوبی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» در این بازدید با بیان اینکه این مجموعه با حمایت جمعی از نخبگان توانسته گام‌های مثبتی در راستای رفع نیاز‌های کلیدی کشور در برخی صنایع استراتژیک بردارد، تصریح کرد: تخصص این شرکت به طور خاص طراحی و تولید محصولات حوزه مخابراتی است. فاصله سنج‌های رادیویی، لینک‌های ارتباط داده و تقویت کننده‌ها نیز از دیگر تخصص‌های این شرکت محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: شناسایی درست مسائل استراتژیک صنایع، سرمایه‌گذاری و چندین سال تمرکز روی حل این مسائل باعث شده است علاوه بر محصولات تولید شده، انباشت کم‌نظیری از دانش فنی در این حوزه حاصل شود. در نتیجه فعالیت‌های ما در این شرکت، این ظرفیت‌های ایجاد شده به درستی به صنایع مربوطه متصل و زمینه همکاری‌های عمیق و سازنده‌ای را برای کشور فراهم آورده است.

به گفته پوریعقوبی، اهتمام جدی به مسئله ارتقاء، کیفیت تولید در تراز جهانی، رعایت استاندارد‌ها در بخش تولید، تأمین قطعات از منابع معتبر، صحت سنجی از قطعات در آزمایشگاه‌های معتبر بین‌المللی و تعریف فرآیند‌های دقیق و کارآمد در کنترل کیفیت از مهمترین اقداماتی است که موجب ارتقاء محسوس کیفیت در تولیدات شرکت شده است.

وی ادامه داد: هفت، هشت شرکت داخلی با ما رقیب هستند. البته با توجه به پیچیدگی محصولات رقبا کم هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان «فرهیختگان فرا موج فائز» همچنین، طراحی و توسعه کارت‌های پردازش داده - طراحی و ساخت انواع آنتن‌های مخابراتی، پروژه‌های تولیدی انواع فیلتر‌های مکانیکی را از دیگر محصولات این شرکت برشمرد.

در ادامه کرباسی از بخش‌های مختلف واحد تحقیق و توسعه اعم از قسمت طراحی سخت افزار و اندازه‌گیری، اتاق تست و بخش تولید و استانداردسازی، کنترل کیفیت پخش بازدید کرد.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات، همچنین از یک شرکت دانش‌بنیان دیگر که در زمینه ارائه خدمات مشاوره‌ای در زمینه فناوری اطلاعات، تولید نرم افزار، سخت افزار و شبکه رایانه‌ای، واردات و صادرات در حوزه فناوری اطلاعات اعم از سخت افزاری، نرم افزاری و شبکه، انجام تمام فعالیت‌های مرتبط در حوزه شبکه‌های رایانه‌ای، امنیت داده و شبکه، پایگاه‌های داده و سیستم‌های ویژه، خرید و فروش در حوزه فناوری اطلاعات، انجام دیگر فعالیت‌های مرتبط با کسب و کار در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند هم بازدید کرد و طی این دیدار بر اتصال این شرکت به نهاد‌های مرتبط از جمله معاونت علمی برای تسهیل‌گری زمینه‌های همکاری و حمایت‌های مادی و معنوی تاکید کرد.

دیگر خبرها

  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • پیش بینی تولید ۱۵۰۰ قلم کالای دانش بنیان در مازندران
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • صدور نخستین سند اعیانی قانون جهش تولید دانش‌بنیان در البرز