Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مجید آنجفی روز چهارشنبه در نشست مشترک ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان مرکزی و شهرستان خمین، اظهار داشت: با توجه به بحران کم آبی سال گذشته، تأمین آب مجتمع گل و گیاه خمین متوقف شد به طوری که سال ۹۷ تأسیسات چاه سوخت و آبدهی چاه کم شد و تنها در فرصت کوتاهی توانستیم آب را برگردانیم تا مشکل بعضی از گلخانه‌ها بر طرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی ادامه داد: سرمایه گذاری در گلخانه‌ها بسیار سنگین است و باید به کشت دیم گیاهان دارویی که به آب کمی نیاز دارد، پرداخته شود.

وی بیان کرد: سال گذشته برای تأمین آب مجتمع گلخانه‌ای خمین جایگزینی چاه و کارشناسی‌های لازم انجام شده است و برای صرف اعتباری نزدیک به ۶۰۰ میلیون تومان با فروشنده چاه صحبت به عمل آمد اما توافق حاصل نشد و این اعتبار در قنوات شهرستان هزینه شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی اظهار کرد: بحث ترمینال فرآوری محصولات کشاورزی در خمین طرح خوبی است اما در ارتباط با تأمین آب مشکل وجود دارد که باید مرتفع شود.

آنجفی در بخش دیگر سخنان خود افزود: کار شرکت تعاونی زعفرانی خمین یک کار ملی و دارای ساز و کار اصولی است زیرا با مشارکت بالای جمعیت ۵۰ روستا از توابع خمین شکل گرفته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی بیان کرد: در سال‌های اخیر جهاد کشاورزی در کشت گیاهان دارویی پیشرفت مطلوبی داشته است و در مورد کشت‌هایی همچون زعفران، کشت کنندگان این محصول باید از دانش و تجربه لازم برخوردار باشند.

آنجفی گفت: همچنین گل کاران روستای شهابیه در شهرستان خمین، در تولید گل باید هماهنگ با هم فعالیت کنند تا به تولید یکپارچه دست پیدا کنند.

کد خبر 4624080

منبع: مهر

کلیدواژه: جهاد کشاورزی استان مرکزی خمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۹۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برون رفت از مشکلات کشاورزی در گرو توسعه عملیات گلخانه‌ای

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، نادرقلی ابراهیمی* اولویت‌دارترین و مهم‌ترین مسئله امروز کشور را اقتصاد دانست و طی یادداشتی گفت: اصل کلیدی و راهبردی در تحول کشور نیز، دخیل کردن مردم برای تحول در اقتصاد است.

«روستا‌ها که مهم‌ترین رکن تولید بخش کشاورزی بوده و هنوز هم بیش از یک سوم جمعیت کشور را در خود جای داده، نیازمند نگاه اقتصادی حمایتی است و باید برای تحقق، آن حقیقتاً بخش کشاورزی در ارکان تصمیم گیری به‌حساب آید و حداقل سهم خود را به دست آورد.

 در جهان امروز به ندرت کشور پیشرفته صنعتی را بدون کشاورزی پیشرفته و صنعتی خواهیم دید و اغلب کشور‌های پیشرفته دارای کشاورزی مدرن هستند.

 لازمه ایجاد شرایط لازم در راستای جهش بخش کشاورزی به سوی امنیت غذایی پایدار و تحقق بهره وری را تغییر تفکر و نگاه قوای سه گانه کشور به روستا‌ها و تولید محصولات کشاورزی دانست؛ قوای سه گانه کشور باید روستا‌ها را یکی از محور‌های اصلی توسعه دیده و استقلال کشور را وابسته به آن ببینند.

تا این تغییر نگاه شکل نگیرد، قطعا برای روستا‌ها در جذب و جلب سرمایه‌های داخلی و خارجی، صنعتی و دانش‌بنیان کردن کشاورزی، توسعه صنایع تبدیلی، غذایی و افزایش بهره‌وری این بخش مهم اقتصادی تلاش موثر صورت نخواهد گرفت.

 از الزامات توسعه پایدار، نگاه جدی همراه با برنامه‌های مدون به منابع پایه از جمله منابع آب و خاک کشور و اعمال روش‌های بهره ور با ملاحظات محیط‌زیستی در زیست‌بوم کشور است.

ضروری است، کشاورزی از حالت اقتصاد معیشتی به حالت اقتصاد مدرن صنعتی تبدیل شود و این مهم میسر نیست مگر آنکه آنقدر سرمایه گذاری در بخش را بالا ببریم تا ملاحظه شود که کار کشاورزی برای تولیدکنندگان آن مقرون به صرفه است.

 در مدیر برنامه ملی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتیسال‌های گذشته حداکثر سرمایه‌گذاری انجام شده بین ۴ تا ۶ درصد کل سرمایه‌گذاری‌های کشور بوده که قطعاً در حد و اندازه کشاورزی ایران نیست.»

مدیر برنامه ملی توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و شیلاتی*

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۴۷ هزار و ۶۸۶ تن محصولات دامی در خمین تولید شد
  • ۵۷ روستای آذربایجان شرقی از آب شرب پایدار بهره مند می‌شوند
  • متقاضیان احداث باغ در اراضی شیب‌دار گلستان از نهال رایگان بهره‌مند می‌شوند
  • متقاضیان احداث باغ در اراضی شیبدار گلستان از نهال رایگان بهره‌مند می‌شوند
  • افزایش ۱۰ برابری تولید و اشتغال با توسعه کشت گلخانه‌ای
  • اشتغال جوانان نی ریزی با توسعه فضا‌های گلخانه‌ای
  • برون‌رفت از مشکلات کشاورزی در گرو توسعه عملیات گلخانه‌ای
  • برون رفت از مشکلات کشاورزی در گرو توسعه عملیات گلخانه‌ای
  • توجه ویژه وزارت جهاد کشاورزی برای تخصیص اعتبارات به خراسان شمالی
  • ۱۰ کشور مقصد صادرات محصولات گلخانه‌ای گلستان