Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از اردبیل، صفر توحیدی در حاشیه برپایی سفره افطاری برای هزار نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد که توسط مرکز نیکوکاری امام علی(ع)برگزار شد، بیان کرد: از آغاز ماه مبارک رمضان تا کنون بیش از ۷۰۰ میلیون تومان نیکوکاران اردبیلیبه اطعام و افطار خانوار تحت حمایت و افراد نیازمند کمک کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به آمادگی کمیته امداد برای دریافت احسان و نذورات مردم روزه‌دار استان اردبیل اشاره کرد و افزود: در این ماه پرفضیلت، علاوه بر برپایی سفره‌های اطعام و افطار، توزیع سبد غذایی در بین خانوار تحت حمایت را در دستور کار قرار داده‌ایم تا بخش مهمی از مشکلات آنها برطرف شود.

توحیدی با بیان اینکه از خیران اردبیلی خواستاریم تا کمک‌های خود را به صورت سبد غذایی در اختیار خانوار بی‌بضاعت جامعه قرار دهند، اعلام کرد: از این طریق می‌توان نیازهای اساسی مددجویان را با ارائه سبد غذایی مرتفع کرد که حداقل تا پایان ماه مبارک رمضان دغدغه‌ای برای تأمین وسایل ضروری زندگی نداشته باشند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه تا کنون ۲۵۰۰ سبد غذایی از محل کمک‌های مردمی در بین خانوار تحت حمایت توزیع شده است، گفت: تلاش‌های گسترده‌ای را به کار گرفتیم تا بر اساس سیستم نیازسنجی و اولویت‌بندی نیازهای مددجویان، سبدهای غذایی به خصوص در حاشیه شهر و مناطق محروم توزیع شود.

وی برپایی سفره‌های اطعام و افطار برای ۱۸ هزار مددجو را از دیگر برنامه‌های کمیته امداد با همکاری خیران و مراکز نیکوکاری استان اردبیل برشمرد و افزود: نیکوکاران در برپایی سفره‌های اطعام برای نیازمندان نقش بسزایی را ایفا می‌کنند که در قالب این برنامه به دنبال ترویج فرهنگ افطاری ساده هستیم.

توحیدی با بیان اینکه ‌برپایی مراسم افطاری‌ گروهی موجب نشاط و ارتقای همبستگی اجتماعی می‌شود، اعلام کرد: در سفره‌های اطعام و افطار فقیر و غنی در کنار یکدیگر می‌نشینند تا خیران با آشنایی از مشکلات مددجویان، بتوانند بخشی از گرفتاری‌های آنها را رفع کنند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد استان اردبیل با اشاره به اینکه در قالب برگزاری جشن رمضان و برنامه تلویزیونی «یاشا محبت» که همزمان با ایام ولادت حضرت امام حسن مجتبی(ع) برگزار می‌شود، تلاش شد حامیان با پیوستن به طرح اکرام و ایتام و محسنین بیش از پیش به یاری کودکان تحت حمایت بشتابند، گفت: در ماه رمضان حدود ۳۰۰ نفر از ایتام و فرزندان مشمول طرح محسنین به ۲۰۰ حامی معرفی شده‌اند که با حمایت آنها مسیر پیشرفت فرزندان تحت حمایت هموارتر خواهد شد.

وی با اشاره پویش حمایت از ایتام و محسنین استان اردبیل، بیان کرد: مردم نوعدوست استان اردبیل برای پیوستن به این پویش می‌توانند با ارسال عدد یک به سامانه ارتباط مردمی ۳۰۰۰۳۳۳۳۴۵ به حمایت از ایتام و فرزندان مشمول طرح محسنین بپردازند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۵۹۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴ هزار زوج اردبیلی وام ازدواج دریافت کردند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اردبیل، گفت: سال گذشته در اردبیل برای ۱۴ هزار زوج متقاضی تسهیلات ازدواج وام پرداخت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، یاسیر عبداللهی صبح امروز در نشست بررسی روند پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری که با حضور مدیران بانک‌ها برگزار شد، اظهار داشت: نزدیک به 3 هزار و 500 میلیارد تومان تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در استان اردبیل در سال گذشته پرداخت شده است.

وی از پرداخت 2 هزار و 850 میلیارد تومان تسهیلات ازدواج برای 14 هزار متقاضی در اردبیل خبر داد و خاطرنشان کرد: 644 میلیارد تومان تسهیلات فرزندآوری برای 11 هزار و 300 متقاضی در استان پرداخت شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری اردبیل عملکرد هر کدام از بانک‌ها در زمینه وضعیت پرداخت تسهیلات را یادآور شد و بیان کرد: سرعت‌بخشی به پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار ضروری است.

عبداللهی با اشاره به وجود برخی روش‌های الکترونیکی در تعدادی از بانک‌ها تصریح کرد: معرفی و اطلاع‌رسانی این شیوه‌های مجازی به متقاضیان تسهیلات در تسریع پرداخت‌ها و کاهش صف‌های انتظار اهمیت دارد.

مدیرکل دفتر امور زنان و خانواده استانداری اردبیل نیز در این نشست با اشاره به هدف‌گذاری پرداخت تسهیلات ازدواج، فرزندآوری و ودیعه مسکن در تبصره 13 قانون بودجه خواستار پیگیری بانک‌ها برای پرداخت این تسهیلات به واجدان شرایط و کاهش صف‌های انتظار شد.

افسانه جهانی ادامه داد: میزان تسهیلات برای فرزند اول 40 میلیون تومان، دوم 80 میلیون تومان، سوم 120 میلیون تومان، چهارم 150 میلیون تومان و پنجم 200 میلیون تومان پیش‌بینی شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تالار چینی‌خانه اردبیل اولین موزه کشور
  • نشست تخصصی تاریخ معماری و هویت فرهنگی استان اردبیل
  • موزه‌ها روایتگر هویتی ملت‌ها هستند
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد
  • صنعتگران اردبیلی در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادرات ایران
  • ۱۴ هزار زوج اردبیلی وام ازدواج دریافت کردند
  • نمایشگاه آئین محوطه‌های باستانی اردبیل دایر شد
  • جهادگر اردبیلی عنوان برگزیده آیین جایزه نوبل ایرانی را کسب کرد
  • آزادی یک زندانی به همت دانش‌آموزان اردبیلی
  • جهادگر اردبیلی «جایزه البرز» در سال ۱۴۰۳ را کسب کرد