Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین حسینی محمدی عصر چهارشنبه در کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان بوشهر اظهار داشت: ۲.۸ میلیون تن کالا به ارزش یک میلیارد دلار در فروردین ماه امسال از استان بوشهر صادر شده است.

وی میزان صادرات میعانات گازی را ۶۷۰ تن میعانات گازی به ارزش ۳۶۴ میلیون دلار عنوان کرد و افزود: ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ میلیون تن کالاهای پتروشیمی به ارزش ۶۲۲ میلیون دلار و سایر کالاها و محصولات به وزن ۲.۷ میلیون تن به ارزش ۱۷ میلیون دلار صادر شد.

حسینی محمدی، میزان صادرات محصولات از گمرکات استان در سال گذشته را ۲۹.۷ میلیون تن به ارزش ۱۸.۷ میلیارد دلار عنوان کرد و ادامه داد: طی این مدت ۹.۷ میلیون تن میعانات گازی به ارزش ۷.۴ میلیارد دلار صادر شد که چهار درصد افزایش داشته است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر از صادرات ۱۴.۸ میلیون تن محصولات پتروشیمی استان به ارزش ۹.۹ میلیارد دلار در سال گذشته خبر داد و افزود: صادرات این محصولات از افزایش هفت درصدی وزن و ۳۹ درصدی ارزش برخوردار بوده است.

وی با اشاره به صدور ۴۰۵ تن محصولات صنعتی، معدنی ۴.۵ میلیون تن، کشاورزی ۱۶۳ تن و صنایع دستی ۵۰۰ کیلوگرم از بنادر استان بیان کرد: صادرات سال قبل استان بوشهر نسبت به سال ماقبل آن ۲۴ درصد از نظر ارزشی افزایش دارد.

مهمترین محصولات صادراتی استان بوشهر شامل میعانات گازی، پروپان، بوتان، متانول، پلیمر اتیلن، بوتن و رافیت، کود اوره کشاورزی، بنزن و پارا ازایلین، سیمان و کلینکر، گوگرد و گرانول بوده است.

مهمترین مقصد محصولات صادراتی استان بوشهر نیز کشورهای چین، کره جنوبی، امارات متحده عربی، هند، ژاپن، اندونزی، تایلند، تایوان و پاکستان بوده است.

کد خبر 4624140

منبع: مهر

کلیدواژه: بوشهر سید حسین حسینی محمدی میعانات گازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۰۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید

تولید پتروشیمی غدیر در سال ۱۴۰۲ به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید و افزایش ۳۲ درصدی درآمد شرکت نسبت به سال ۱۴۰۱ ثبت شد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی غدیر، این شرکت پس از ثبت رکورد بی‌سابقه تولید به مقدار ۱۱۰ درصد ظرفیت اسمی در سال ۱۴۰۱، پارسال نیز موفق به ثبت رکورد تولید با بیش از ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی شد.

همچنین پتروشیمی غدیر با درآمدزایی ۴,۵۹۱ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ و افزایش ۳۲ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ توانسته مقدار سود خالص و فروش این شرکت را به مقدار قابل توجهی افزایش دهد.

جلوگیری از ارزبری ۱۰۰ میلیون دلاری با اتکا به توان داخل از موفقیت‌های شرکت پتروشیمی غدیر است که می‌تواند در آینده کمک شایانی به افزایش درآمد و سودآوری این شرکت داشته باشد.

کاهش مصرف انرژی، ثبت بالاترین رکورد تولید در تولید وینیل کلراید مونومر (VCM) و پلی وینیل کلراید (PVC)، فروش با نرخی بیش از نرخ جهانی، ایجاد تنوع در سبد محصولات از ۲ به ۶ محصول، افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی خوراک از ۱۰ به ۲۷ هزار تن، تولید تجاری گرید S۷۰ و S۷۰ medical، ثبت شاخص بهره‌وری تولید به مقدار ۲۰۳ تن به ازای هرنفر، افزایش میانگین ظرفیت دریافتی کلر و اهتمام ویژه برای راه‌اندازی طرح‌های VCM۲، کلرآلکالی و غدیر ۲ از دیگر دستاوردهای شرکت پتروشیمی غدیر در سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • افزایش بیش‌از ۱۰۰ میلیون تنی ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی
  • ۳۶۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی صادر شد
  • تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید
  • صادرات سالانه ۱۲۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی در قزوین
  • سالانه ۱۲۰ میلیون دلار محصولات کشاورزی استان قزوین صادر شود
  • صادرات ۳۶۰ میلیون دلاری محصولات کشاورزی از آذربایجان شرقی
  • صادرات ۱۳۰ میلیون دلاری محصولات آرایشی و شوینده
  • اهدای بیش از ۱۰۰ کولر گازی به مدارس بندر امام خمینی
  • ارزش دلاری صادرات گمرک لرستان ۱۵۴ درصد افزایش یافت
  • چشم انداز روشن صادرات در خراسان شمالی