Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون درمان وزارت بهداشت گفت: تاکنون بیش از 900 مرکز برای ارائه خدمات تخصصی تر در سطوح 2 و 3 به بیماران شناسایی شده مبتلا به فشار خون بالا به واسطه پویش ملی کنترل فشار خون، اعلام آمادگی کرده اند و اجرای طرح در مطب ها با صلاحدید سازمان نظام پزشکی انجام می شود.

به گزارش وزارت بهداشت، قاسم جان بابایی روز چهارشنبه درباره پویش ملی کنترل فشار خون بالا افزود: تمامی مراکز درمانی دولتی، خصوصی و کلینیک های ویژه دولتی کشور برای اجرای پویش ملی کنترل فشار خون بالا اعلام آمادگی کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پویش با هدف آگاهی مردم و شناسایی افراد مبتلا به فشار خون بالا در کشور آغاز شده است. دستورالعمل اجرایی این پویش به تمامی دانشگاه ها ابلاغ شده و مرحله‌ اجرایی آن نیز از 17 خرداد ماه سال جاری آغاز می‌شود.
وی درباره ارائه خدمات تخصصی به بیماران مبتلا به فشار خون بالا که به واسطه اجرای پویش ملی کنترل فشار خون شناسایی می شوند، بیان کرد: مراکزی که اعلام آمادگی کرده اند به صورت دائمی پذیرنده بیماران مبتلا به فشار خون بالا و در سطوح تخصصی 2 و 3 خواهند بود. پروتکل درمانی خدمات تخصصی سطوح 2 و 3 برای بیماران شناسایی شده در پویش ملی کنترل فشار خون در معاونت درمان و پروتکل مراجعات به سطح اول نیز با همکاری معاونت بهداشت تدوین شده است.
جان بابابی ادامه داد: همچنین حدود 100 هزار پرستار جهت اجرای این طرح در مراکز درمانی اعلام آمادگی کرده اند. در مراکز درمانی حداقل یک پرستار در هر شیفت موظف به اجرای طرح غربالگری است و این عملکرد به عنوان ساعت موظفی وی لحاظ می شود.
معاون وزیر بهداشت اظهار داشت: در بیمارستان های با ازدحام بالا و لیست های انتظار طولانی تر، تعداد افراد غربالگر بر اساس نیاز افزایش خواهد یافت، اما در مجموع دانشگاه های علوم پزشکی موظف هستند لیستی 60 نفره و شیفت بندی شده از پرستاران غربالگر طی یک ماه‌ اجرای پویش را ارائه دهند. در بیمارستان های تک تخصصی زنان نیز غربالگری توسط ماماها انجام می شود.
جان بابایی گفت: همچنین در هر دانشگاه نیز ساختاری مجازی به صورت آبشاری مشخص می شود که در آن یک نفر به عنوان نماینده دانشگاه، یک نفر به عنوان نماینده علمی و یک نفر به عنوان مدیر پروژه در هر بیمارستان مشخص خواهد شد. بسته بعدی آموزش و هماهنگی با مراکز خواهد بود تا در 17 خرداد که فاز اجرایی آغاز خواهد شد، مراکز با آمادگی کامل اقدام کنند.
معاون درمان وزارت بهداشت بیان کرد: عدم شناسایی به موقع افراد مبتلا به پرفشاری خون با توجه به بی نشانه بودن این بیماری، سبب ایجاد عوارض جبران ناپذیری مانند سکته های قلبی و مغزی، نارسایی کلیه و بیماری های چشم می شود. از همین رو غربالگری افراد و پیشگیری از این عوارض ضروری است.
اجتمام*9482*1193

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي وزارت بهداشت فشار خون بالا جان بابايي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۰۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسیاتک ابتدای شهریور از ۵۵۰مرکز داده پیام بهره‌برداری می‌کند

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر؛ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ علی‌اصغر انصاری، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزیر ارتباطات از پروژه عمرانی فاز اول مرکز داده پیام در منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

در این مراسم محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک با اشاره به اینکه پروژه مرکز داده پیام از ابتدای تیر سال گذشته آغاز شده و ابتدای سال جاری به بهره‌برداری رسیده است، درباره این پروژه گفت: هدف از راه‌اندازی مرکز داده پیام افزایش ظرفیت مراکز داده، ارائه خدمات تجمعی به سازمان‌های بزرگ صاحب داده؛ مانند: بانک‌ها و سازمان‌های دولتی و تسهیل دسترسی به خدمات پایگاه داده از طریق خدمات ابری و سرورهای اختصاصی است.

وی در بخش دیگری از این مراسم با تاکید بر اینکه آسیاتک در ساخت فاز نخست این مرکز داده، ۹هزار میلیارد سرمایه‌گذاری کرده است، درباره آن تصریح کرد: این مرکز داده ۵۵۰ رکی با ظرفیت هر رک ۶ کیلووات در محدوده‌ای به مساحت ۱۸۰۰ متر مربع در حال ساخت است. توان برق کل فاز اول این پروژه، پنج هزار کیلووات است و ۶ دستگاه دیزل ژنراتور با ظرفیت هر دستگاه ۱۶۷۵ کیلووات و ۱۲ دستگاه UPS که توان هر یک از آنها ۶۰۰ کیلووات است برای تامین برق این مرکز داده طراحی و تعبیه شده است. مرکز داده پیام در رده ۳ استاندراد TIA-۹۴۲ قرار دارد و سطح افزونگی سیستم الکتریکال آن N+۱ است.

مدیرعامل آسیاتک در بخش دیگری از این مراسم به معرفی مراکز داده میلاد، میرعماد، آزادگان و رایمون پرداخت.

معاون وزیر ارتباطات نیز در نشستی که در حاشیه این بازدید برگزار شد؛ با بیان اینکه پیام همیشه به عنوان یک منطقه برای ایجاد قطب داده مطرح مورد توجه است، توضیح داد: راه‌اندازی مرکز داده در اولویت وزارتخانه است، هدف این است که با به حداقل رساندن فرآیندها، مشکلات و موانع احتمالی بر سر راه توسعه این مراکز را برطرف کنیم.

اکبر قنبرپور، مدیرعامل مرکز ویژه اقتصادی پیام دباره تمهیدات انجام گرفته برای استقرار مراکز داده در این منطقه گفت: طی ۲ سال گذشته ۱۰ شرکت به این مرکز اضافه و در مجموع، اکنون ۱۶ واحد در قطب مرکز داده پیام مشغول فعالیت هستند. 2 نیروگاه برای ارائه خدمات به شرکت‌های مرکز داده فعال شده‌اند که امکان تامین برق را به‌صورت مستقیم برای متقاضیان فراهم کرده است.

کد خبر 6088469

دیگر خبرها

  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری
  • آسیاتک ابتدای شهریور از ۵۵۰مرکز داده پیام بهره‌برداری می‌کند
  • بیش از ۱۰ هزارمددجوی خراسان شمالی از خدمات مشاوره رایگان بهره‌مند شدند  
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان
  • یک مرکز غیرمجاز ارائه خدمات زیبایی در خرمشهر پلمب شد
  • افزایش ده درصدی ارائه خدمات آزمایشگاهی بیمارستان حشمتیه سبزوار
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • پلمب یک مرکز غیرمجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • فعالیت ۴۲ مرکز مشاوره در لرستان
  • واریزبخشی از مطالبات مراکزدرمانی طرف قرارداد تامین‌اجتماعی