Web Analytics Made Easy - Statcounter

قلک پس انداز مشکی رنگ بانک ملی ایران که روزی به نماد پس انداز در سراسر کشور تبدیل شده بود و کمتر خانواده ایرانی بود که یکی از آن را در خانه اش نداشته باشد، این روزها با شکلی تغییر یافته، در حال نفوذ در میان مخاطبان این بانک است. 
به گزارش صدای ایران کانون جوانه ها به عنوان دستاوردی کم نظیر در حوزه آموزش بانکداری و مفاهیم اقتصادی به کودکان و نوجوانان، به خوبی جای خود را میان مشتریان بانک ملی ایران باز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این کانون که در سال 1392 تاسیس شد، با استفاده از ابزارهای متنوع و متعدد از جمله بازی، داستان، مسابقه و جشنواره تا کنون توانسته بیش از یک میلیون و 670 هزار نفر را به خود جذب کند.
این کانون فعالیت های خود را توسعه داده و تا کنون سه عنوان کتاب با هدف آموزش مفاهیمی چون پس انداز، برنامه ریزی مالی، اولویت در خرید، اهمیت و نقش حساب های قرض الحسنه و  نیز بانکداری الکترونیک منتشر کرده است.
ارائه تسهیلات با انجام بازی های سرگرم کننده به مخاطبان کودک و نوجوان و نیز ایجاد یک شعبه در شهر مشاغل کاربازیا که اعضای کانون را از نزدیک با کارکردها و فعالیت های بانک و کارکنان آن آشنا می کند، جزو اقداماتی محسوب می شود که به خوبی مورد استقبال خانواده ها و نیز اعضای کانون قرار گرفته است.
ایده به روزرسانی «قلک های پس انداز» که یک ابزار قدیمی مالی و پرکاربرد و پرطرفدار در میان کودکان سال های پیش بود، به ایجاد و راه اندازی کانون جوانه های بانک ملی ایران منجر شد که اکنون خود رکنی از فعالیت های بانک است.
این روند با توسعه بیشتر فعالیت های کانون ادامه خواهد یافت و در آینده، فعالیت های تازه تری در آن نمایان خواهد شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بانک بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۱۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز روابط ایران و کشورهای عربی پس از «وعده صادق»؛ سیاست خارجی ایران منطبق بر «واقعیت‌های میدانی» است

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسکانیوز؛ عملیات وعده صادق جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حمله موشکی رژیم صهیونیستی به کنسول‌گری ایران در سوریه، واکنش‌های متفاوتی را در میان کشورهای عربی برانگیخت. برخی کشورهای عربی مانند سوریه، لبنان و یمن از عملیات ایران دفاع کردند و برخی هم مانند کویت بر ضرورت رسیدگی به علل ریشه‌ای درگیری‌های منطقه تاکید کردند اما برخی کشورهای دیگر که رژیم صهیونیستی را دشمن خود نمی‌دانند و در سال‌های اخیر حتی گام‌هایی نیز برای عادی‌سازی روابط برداشته‌اند یا سکوت کردند و یا از این رژیم حمایت کردند.

بیشتر بخوانید؛ صبر استراتراتژیک ایران، پاسخ هوشمندانه اما دردناک است

در میان، واکنش عربستان سعودی و اردن بیشتر از سایر کشورهای عربی حائز اهمیت است زیرا جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی پس از چند سال روابط نه چندان دوستانه؛ سرانجام تصمیم به برقراری مجدد روابط دیپلماتیک گرفتند و در این راستا هم گام‌های مثبت و موثری از سوی هر دو کشور برداشته شد که از جمله آن‌ها بازگشایی سفارتخانه‌ها بود.

پس از بالارفتن سطح تنش میان جمهوری اسلامی ایران و رژیم صهیونیستی بیم آن می‌رفت تا این کشور با جانب‌داری از رژیم صهیونیستی، روابطش با کشورمان را به دوران پیش از تنش‌زدایی بازگرداند، برخی خبرها نیز در ساعات اولیه عملیات حاکی از همکاری عربستان با رژیم صهیونیستی بود اما ریاض برخلاف چنین اخبار و تحلیل‌هایی، از این خطای راهبری فاصله گرفت.

در مقابل دولت اردن با قرار دادن آسمان کشورش در اختیار رژیم صهیونیستی رسما در زمین بازی این رژیم قرار گرفت و موجی از انتقادها را برانگیخت. در چنین شرایطی وزیر امورخارجه اردن به انتقادها واکنش نشان داده و گفته است: «اردن در مسیر آتش قرار دارد و هر موشک یا پرتابه‌ای ممکن بود سقوط کند و می‌توانست به این کشور خسارت وارد کند بنابراین ما باید کاری می‌کردیم. ما صرف‌نظر از این‌که این پهپادها از چه جایی آمده بودند، این کار را انجام دادیم»

در راستای ارزیابی مناسبات آتی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای عربی پس از عملیات وعده صادق، با شهریار حیدری؛ نائب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، فداحسین مالکی و مهدی سعادتی بیشه‌سری از اعضای این کمیسیون به گفتگو بپرداخته‌ایم که در ادامه می‌خوانید:

سیاست خارجی ایران منطبق بر واقعیت‌های میدانی است

فداحسین مالکی به خبرنگار پارلمانی ایسکانیوز گفت: پس از عملیات وعده صادق ایران که با حجم وسیعی انجام شد و دنیا را متحیر کرد، واکنش کشورهای منطقه را ارزیابی کردیم، برخی از آن ها در برابر این عملیات سکوت کردند و برخی از آن‌ها رژیم صهیونیستی را محکوم کردند. از دید ما کشورهایی که در کنار ایران قرار گرفتند و حمایت کردند حتما در معادلات آتی ایران جایگاه خاصی دارند زیرا سیاست خارجی ایران منطبق بر واقعیت‌های میدانی است و البته با آن‌هایی که از رژیم صهیونیستی حمایت کردند هم به گونه دیگری رفتار خواهیم کرد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: موضع‌گیری عربستان در برابر عملیات وعده صادق تا این‌جا خوب بود زیرا این کشور نه پایگاهی به آمریکایی‌ها و اسراییلی‌ها داد نه اجازه داد تحرکاتی از خاک کشورش علیه ایران انجام شود و حمله رژیم صهیونیستی به کنسول‌گری ما را نیز محکوم کرد بنابراین گسترش روابطمان با عربستان را در چشم انداز سیاست خارجی کشور ادامه خواهیم داد.

شهریار حیدری نیز درباره موضع‌گیری کشورهای عربی به عملیات وعده صادق و چشم‌انداز روابط آن‌ها با جمهوری اسلامی ایران به خبرنگار پارلمانی ایسکانیوز گفت: کشورهای عربی متاسفانه همواره تحت تاثیر لابی‌های صهیونیستی بوده‌اند و در چهل و پنج سال عمر جمهوری اسلامی این موضع به صورت ثابت اما با تغییر تاکتیکی در برخی از کشورهای عربی البته نه همه آن‌ها دیده شده است.

نائب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: کشورهایی مانند عراق، عمان، قطر و سوریه به مواضع جمهوری اسلامی ایران اعتماد داشتند و همکاری کرده‌اند. برخی کشورهای عربی که تحت تاثیر اعراب و صهیونیست‌ها بوده‌اند در سال‌های اخیر متوجه شدند که جمهوری اسلامی، دشمن آن‌ها نیست و می‌تواند هم‌پیمان خوبی برای کشورهای عربی باشد بنابراین تغییر رویه داده‌اند و شاهد مثال آن بازگشایی سفارت عربستان در ایران است.

رژیم صهیونیستی با تنش‌زایی بین ایران و کشورهای منطقه می‌خواهد ذهن دنیای اسلام را از مساله فلسطین غافل کند

نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی افزود: این تغییرات ناشی از نوعی آگاهی‌بخشی و پی بردن به صداقت ایران و بی‌صداقتی رژیم صهیونیستی است اما واقعیت این است که رژیم صهیونیستی دست بردار نیست و در تلاش برای تنش‌زایی بین جمهوری اسلامی ایران و کشورهای منطقه است و می‌خواهد ذهن دنیای اسلام را از مساله فلسطین غافل کند. تنها کشوری که در برابر رژیم صهیونیستی قرار گرفت و ایستادگی کرد جمهوری اسلامی ایران و گروه‌های مبارز منطقه بودند.

در همین راستا مهدی سعادتی بیشه‌سری به خبرنگار پارلمانی ایسکانیوز گفـت: قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی نه تنها کشورهای منطقه بلکه سایر کشورهای جهان را تحت تاثیر قرار داده است. دفاع مشروع و همه جانبه بر اساس اصل ۵۱ قانون منشور سازمان ملل، حق مشروع جمهوری اسلامی ایران بود.

عربستان عاقل‌تر ار آن است که حق دفاع مشروع ایران را نادیده بگیرد

وی افزود: تلاش می‌کنیم با تمام کشورها از جمله عربستان سعودی روابطمان را گسترش دهیم و تصور می‌کنم کشورهای عربی از جمله عربستان عاقل‌تر از آن هستند که بخواهند حق دفاع ایران را نادیده بگیرند و به سمت بر هم زدن مناسبات بروند زیرا آن ها بیشتر به ما نیاز دارند تا این که ما به آن‌ها نیاز داشته باشیم.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس افزود: کشورهای عربی مدت طولانی است به این نتیجه رسیده‌اند که نباید با طناب پوسیده رژیم صهیونیستی به چاه بروند. کشورهایی مانند عراق، سوریه، افغانستان متقاعد شده‌اند که امنیت منطقه باید به دست کشورهای خود منطقه تامین شود و عمل به وعده صادق ما کشورهای منطقه را هشیارتر کرد تا در جهت وحدت گام بردارند. استراتژی ایران در سیاست خارجی از جنس عزت، مصلحت و حکمت است و در این راستا با کشورهای عربی که برای منافع ملی خطری ایجاد نکنند، مشکلی نداریم.

قبل از آغاز عملیات به کشورهای منطقه اعلام کردیم همکاری با رژیم صهیونیستی را برنمی‌تابیم

وی درباره موضع‌گیری اردن در حوادث اخیر تصریح کرد: قبل از انجام عملیات به همه کشورهای منطقه به خصوص کشورهایی که پایگاه آمریکایی‌ها در آن‌جا است، اعلام کردیم هر نوع همکاری با صهیونیست‌ها را بر نمی‌تابیم بنابراین اردن باید پاسخگوی رفتارش باشد. عملکرد این کشور در کمیسیون سیاست خارجی مجلس و شورای امنیت ملی بررسی و در جایگاه خودش به آن رسیدگی خواهد شد. فقط هم اردن نیست، کشورهای دیگری هم بودند و برایشان برنامه داریم و باخبریم که به چنین کشورهایی فشار سنگینی وارد شده است.

سعادتی بیشه‌سری در پایان گفت: پیش از حمله وعده صادق از سوی کشورهای غربی به ایران پیام داه شده که فعلا دست نگه دارید و چند هفته صبر کنید اما جمهوری اسلامی ایران دید که این درخواست فریب است و به آن اعتنایی نکرد.

انتهای پیام/

فاطمه نورنژاد کد خبر: 1227577 برچسب‌ها سپاه پاسداران

دیگر خبرها

  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • چشم‌انداز روابط ایران و کشورهای عربی پس از «وعده صادق»؛ سیاست خارجی ایران منطبق بر «واقعیت‌های میدانی» است
  • رئیسی: فعالیت بنگاه‌داری توسط بانک‌ها ممنوع است (فیلم)
  • کانون پرورش فکری، دوستدار کودکان و نوجوانان محلات حاشیه‌نشین
  • تجربه‌ای موفق برای حل یک معضل ترافیکی در قم/ دوربین‌هایی که جان مردم را نجات می‌دهند
  • مستند پرتره عبدالحمید قدیریان از رادیو فرهنگ
  • دست انداز تازه برای واگذاری سرخابی ها به بانکها / مال بد،بیخ ریش صاحبش ماند!
  • فعالیت های کانون مساجد در مازندران توسعه می یابد
  • گرامیداشت هفته هنر انقلاب اسلامی در یاسوج
  • نقش تعاونی‌ها در تحقق جهش تولید با مشارکت مردم