Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-20@07:45:30 GMT

عارف: گلایه‌هایم را با روحانی مطرح کرده‌ام

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۲۰۲۲

عارف: گلایه‌هایم را با روحانی مطرح کرده‌ام

رئیس فراکسیون امید تاکید کرد:ما همراه دولت هستیم و ما مثل بقیه که وظیفه شرعی خود می‌دانند که از دولت انتقاد کنند ما علیرغم نقد، همراه دولت هستیم.

محمدرضا عارف در نشست خبری با اصحاب رسانه به سوالاتی پیرامون انتخابات هیات رییسه مجلس، انتقادات از عملکرد فراکسیون امید، اختیارات رییس‌جمهور و جنگ اقتصادی فعلی پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ابتدای این نشست ضمن تبریک ماه مبارک رمضان، گفت: در اولین روز ماه خرداد، ماه حماسه قرار داریم. حماسه‌های دوم، سوم، پانزده و چهاردهم را پیش رو داریم که همه آنها یک ویژگی مشترک دارند و آن حضور مردم است.پانزده خرداد یک نقطه عطف در تاریخ ماست. ما در دوم خرداد شاهد پیروزی مردم بودیم. سوم خرداد مسیر جنگ تحمیلی را تغییر داد، این روز، روز تسلیم دشمن است.

عارف گفت: حضرت امام(ره) فرمودند خرمشهر را خدا آغاز کرد و این روز مسیر جنگ را عوض کرد. رمز ماندگاری انقلاب همیشه مقاومت و ایثار است که در ذات مردم ماست.

اهم اظهارات رییس فراکسیون امید مجلس را به نقل از خبرگزاری‌ها بخوانید؛

* امروز با شرایط خاصی بخاطر تحریم ظالمانه و هوشمند رو به رو هستیم که ما را وارد یک جنگ تمام عیار اقتصادی و روانی کرده است. ما مطمئن هستیم با توکل با خداوند از این جبهه سخت‌تر از جنگ نظامی، پیروز بیرون می‌آیم.

* معیشت مردم مشکل است و شکی هم در آن نیست و از دولت توقع داریم، با کارآمد کردن تیم اقتصادی و نگاه جامع به اقتصاد مقاومتی این را مدیریت کند.

* باید نفت را از اقتصاد دور کنیم تا بتوانیم سمت و سوی درستی به اقتصاد داشته باشیم. دولتمردان مسائل را با مردم در میان بگذارند آنان اگر مشکلات را بدانند، همراهی می‌کنند.

* باید دیپلماسی سیاسی خود را تقویت کنیم و نباید در دیپلماسی خارجی صداهای مختلف بشنویم تا دشمن سوءاستفاده نکند. در جنگ روانی که دشمن شماره تلفن می‌دهد اما از سوی دیگر تهدید می‌کند، رسانه‌ها باید کار مضاعفی انجام دهند باید به مردم امید دهند.

*{ در پاسخ به سوالی درباره اینکه خاتمی گفته است اگر تکرار کنم شاید مردم در انتخابات شرکت نکنند}: شرایط کشور را می‌دانیم و به دلایلی که اشاره کردم سرمایه‌های اجتماعی افت کرده است. مردم مطالباتی داشتند و احساس می‌کنند به مطالبات آنان اهمیت داده نشده است. اما آن چیزی که ما باورمان است درک بالای مردم است.مردم پتانسیل حضور جدی را دارند اما آنچه که وظیفه جریان‌های سیاسی است این است که مردم را تشویق کنند و آنان را توجیه کنند تا در انتخابات شرکت کنند. مهم‌ترین راهبرد اصلاح‌طلبان این است که مردم را به حضور دعوت کنیم.

*مجلس ما سه فراکسیونی است و نباید توقع خروجی داشت. من از لیست امید گلایه دارم با لیست ما آمدند اما جای دیگری رفتند. از ابتدا ما یک انسجام در فراکسیون امید داریم که دغدغه مردم را داریم.ما یک برنامه ۱۲۶ بندی داشتیم که باید دید چقدر موفق است. راهبرد ما در مجلس اجماع و تفاهم است. در فراکسیون ما یک کمیته برای سیل تشکیل دادیم که انصافا خوب کار کردیم و بازهم می‌گویم مهم‌ترین اولویت ما معشیت مردم است.

* نمایندگان باید هویت فردی خودشان را حفظ کنند. رقابت در طول این سه سال در مجلس دیده شده است، رقابتی که به رفاقت تبدیل شد. برخی با لوگو و برند ما وارد مجلس شدند اما از آن عبور کردند ولی سر بزنگاه خود را فراکسیون امیدی می‌ نامند. ما اصل ائتلاف را می‌پذیریم .

* ما همراه دولت هستیم و ما مثل بقیه که وظیفه شرعی خود می‌دانند که از دولت انتقاد کنند ما علیرغم نقد، همراه دولت هستیم.

* انتقاداتی که به لیست ما وارد است را قبول دارم. ما این مسئله را بررسی کردیم. بعد از شورای شهر این ضعف را متوجه شدیم که یک کارگروه بر اعضای نهادهایی که از طریق لیست امید وارد می‌شوند تشکیل دادیم که نظارت داشته باشند.

* {درباره انتخاباتی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی}؛ جریان رقیب مطرح می‌کند فراکسیون امید ضعیف شده است و برخی از اعضا با دیگر فراکسیون‌ها ائتلاف کردند. اصلا فراکسیون امید ضعیف نیست و برای هیچ پست هیات رئیسه فردی انتخاب نکرده‌ایم.

* نمی‌شود خط قرمز تعیین کرد و وارد انتخابات شد. توفیق مجلس این است که مشارکت وجود داشته باشد. یک فراکسیون نمی‌تواند مجلس را به دست بگیرد. سایتی تا دو هفته به آقای مطهری فحش می‌دادند اما امروز دایه مهربان‌تر از مادر شده‌اند که فراکسیون امید با وی بد رفتاری می‌کند.

*{ درباره اینکه رئیس‌جمهور گفته است اختیارات کمی دارد}؛ رئیس جمهور اختیارات خوبی دارد اما مشکلات و محدودیت‌هایی دارد که امیدواریم آقای روحانی موفق شود. دولت اصلاحات هشت سال مشکلات فراوانی داشت.

* قرار نبود بحث گفت‌وگوی ملی رسانه‌ای شود. بعد از نطق یکی از دوستان در مجلس بنا شد از هر دوجناح به گفت‌وگو بنشینند. یک کارگروه تشکیل شد که حدود ۲۵ نفر هستند. بعد از جلسات به این نتیجه رسیدیم که نیاز به یک نهاد بالادستی هم داریم. دوستانی داریم که این گفت‌وگو را ادامه می‌دهند. از نتیجه راضی هستیم و امیدواریم نتیجه خوبی داشته باشد.

*{با اشاره به انتصاب آیت‌الله رئیسی به ریاست دستگاه قضا}: با توجه به تجربه و شناخت خوبی که آقای رئیسی از قوه قضاییه دارد امیدوارم نگرانی‌ها و دغدغه‌ها در خصوص دستگاه قضا رفع شود.یکی از اعضای فراکسیون امید که قاضی زبردستی در قوه قضاییه است رابط ما با آیت‌الله رئیسی به منظور موضوعات مربوط به قوه قضاییه است که این موضوع مورد تفاهم دو طرف بوده است.

* در جلسات خصوصی با آقای روحانی گله‌هایمان را مطرح کردیم.

* گفته می‌شود عارف درباره شجریان و سیمین دانشور موضع‌گیری کرده اما یادشان رفته سال ۹۲ درباره شجریان چه مواضعی گرفتم. نظراتی درباره فروغ فرخزاد و سیمین بهبهانی داشتم اما گفتند درباره سیمین دانشور حرف زده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: عارف روحانی اصحاب رسانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۲۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده نائب رئیس مجلس برای برخورد با بی‌حجابی

مجتبی ذوالنور نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که ما در انتخابات گذشته شاهد حضور حدودا ۴۰ درصدی مردم در انتخابات بودیم. به نظر شما در جهت افزایش سرمایه اجتماعی چه کار‌هایی باید صورت بگیرد، گفت: با همه تلاش‌هایی که دشمنان ما کردند تا مردم را مأیوس کنند و سعی کردند حوادث امنیتی رقم بزنند تا مردم وحشت کرده و پای صندوق نیایند و رسانه‌های بیگانه و ضدانقلاب از ماه‌ها قبل، هزینه کردند که مردم را از حضور در انتخابات مأیوس کنند، اما با همه ناراحتی‌ها و فشار‌های اقتصادی که روی دوش مردم است، مشارکتی که به وجود آمد دنیا را به تعجب وادار کرد و این جای خوشحالی است. اما از طرفی ما نباید به این میزان مشارکت راضی باشیم. مشارکت‌های ما باید در سطوح بالا باشد.

 افزود: این نوع مشارکت نشان می‌دهد که اولا مردم نارضایتی‌هایی دارند؛ دوما وقتی پای صندوق می‌آیند یا رأی سفید می‌دهند، می‌خواهند بگویند من نظام جمهوری اسلامی، کشور، انقلاب و رهبری را قبول دارم،، اما شما‌ها را قبول ندارم. معنای رأی سفید این است که شما شایسته نیستید، کم‌کار و بی‌عرضه هستید و خواسته ما را عملی نکردید؛ لذا باید این موضوع را درک کرده و این مشکلات را رفع کرد؛ به این صورت که ببینیم مردم چرا ناراحت هستند و عامل ناراحتی را از بین ببریم.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: فشار اقتصادی روی دوش مردم است، سفره‌شان کوچک شده است. زندگی و معیشت‌شان سخت شده است. این کار دولت و مجلس است که این مسائل و مشکلات را رفع کند و زمینه را برای نشاط، امید به آینده و مشارکت مردم در سرنوشت خودشان آماده کند. مردم ما هم مردم خوبی هستند و اگر این عواملی که باعث ناراحتی‌شان است را مجلس و دولت بتوانند برطرف کنند؛ این مردم همیشه پای کار انقلاب، نظام و کشور بوده‌اند، بار را به دوش کشیده و بهتر از گذشته هم پای کار خواهند آمد؛ لذا راه رفع دغدغه‌ها درخصوص کاهش سرمایه اجتماعی، ایجاد امیدواری در مردم با زدودن علت‌هایی است که آنها را ناراضی کرده که باید هدف‌گیری مجلس و دولت در این خصوص اتفاق بیفتد.

ذوالنور در پاسخ به سوالی درباره آخرین جزئیات لایحه حجاب و اینکه برخی می‌گویند همین مساله ممکن است باعث کاهش سرمایه اجتماعی در کشور شود، گفت: باید عرض کنم که خیر. این قانون و لایحه حجاب طوری دیده شده که پلکانی است. یعنی کسانی که حجاب غیرکاملی دارند، داغ و درفش نمی‌شوند بلکه رفتار در مورد آنها متنبه‌کننده، ارشادی و اصلاحی است. تندی برخورد با کسانی است که هنجارشکن متعمد هستند. مثل برخی از سلبریتی‌ها و کسانی که می‌خواهند تعمدا با هنجارها، اصول و ارزش‌ها و اعتقادات مردم مقابله کنند و بجنگند.

وی افزود: تفاوت این لایحه با لایحه قبلی آن است که این برخورد‌ها را تفکیک و ملایم کرده است که زمینه اصلاح عیوب و نواقصی که هست، فراهم شود. بچه‌های ما در دامن دشمن نیفتند و دچار عقده نشده و زده نشوند و کار اصلاحی باشد. خود مقام معظم رهبری فرمودند که همه ما نقص داریم؛ لذا باید با کمک به همدیگر تلاش کنیم تا آن نواقص را برطرف کنیم. چیزی که در قانون حجاب و عفاف دیده می‌شود، جنبه ارشادی و اصلاحی‌اش بیش از داغ و درفشی است که متوجه هنجارشکنان با عناد، عقده، غرض و مرض است.

منبع: ایلنا

tags # بی حجاب ، حجاب اسلامی سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • دولت رئیسی امسال برای حمایت از معیشت مردم چه برنامه‌ای دارد؟
  • با ایمان به شعار ما می‌توانیم بر همه مشکلات غلبه خواهیم کرد/ دشمن می‌خواهد با شبهات علمی و شهوت عملی، ایمان و امید جوانان را هدف قرار دهد
  • عملیات تنبیهی وعده صادق، مسرت و سرافرازی تمام آزادگان جهان را به دنبال داشت
  • رشد اقتصادی نشان دهنده امید ملت ایران به آینده است
  • وعده نائب رئیس مجلس برای برخورد با بی‌حجابی
  • ذوالنوری: زنانی که حجاب غیرکاملی دارند، داغ و درفش نمی‌شوند
  • ظهره‌وند: وعده صادق نشان داد ایران امیدِ مستضعفان عالم است
  • گلایه سخنگوی دولت از بررسی نشدن لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه سخنگوی دولت از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس
  • گلایه بهادری‌جهرمی از عدم بررسی لایحه تشکیل وزارت بازرگانی در مجلس