Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@08:52:20 GMT

محیط زیست و مهاجرت مهم ترین چالش های یزد است

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۲۷۴۰

محیط زیست و مهاجرت مهم ترین چالش های یزد است

یزد - ایرنا - استاندار یزد گفت: مسائل زیست محیطی، کمبود منابع آبی، مهاجرت و وجود فارغ التحصیلان بیکار واحد های دانشگاهی از جمله چالش‌های جدی توسعه استان است.

به گزارش ایرنا ، محمدعلی طالبی چهارشنبه شب در جلسه ستاد راهبردی و مدیریت اقتصاد مقاومتی استان که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای وزارت کشور برگزار شد، اظهار کرد: یزد با وجود جایگاه خاص، ظرفیت‌ها و ویژگی‌ های متعدد به ویژه در نیروی انسانی متخصص و متعهد ، محدودیت‌ها و مشکلاتی در حوزه های اقتصاد مقاومتی ، صنعت و تولید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به رتبه سوم یزد در میان استان های مهاجرپذیر کشور افزود: نیروهای متخصص و دانشگاهی به‌دلیل نبود برخی زیرساخت‌ها از استان خارج و تقریبا همین تعداد نیروی کار ساده مهاجر از دیگر مناطق وارد یزد می‌شوند و همین امر موجب رشد جمعیت بیکار دانش آموخته دانشگاهی شد که زیبنده نیست.
رئیس ستاد راهبری اقتصاد مقاومتی یزد توجه به اقتصاد دانش‌ بنیان، توسعه فناوری‌های جدید، توسعه گردشگری، حمایت از استارت آپ‌ها و توسعه بازرگانی را از جمله اولویت‌های اجرایی استان ذکر کرد که برای توسعه اقتصادی در دستور کار قرار دارد.
استاندار یزد درباره برخی فعالیت های چند ماه اخیر برای رشد و توسعه اقتصادی استان اظهار کرد: راه‌اندازی کمیته هم اندیشی بخش‌خصوصی و راه‌اندازی کمیته تسهیل سرمایه‌گذاری از جمله اقدامات انجام شده است که شاهد رشد جذب سرمایه‌گذاری در استان باشیم و در این خصوص دستگاه‌های مرتبط باید نقش خود را به خوبی انجام دهند.
طالبی اضافه کرد: کمیته تسهیل سرمایه‌گذاری متشکل از تعداد محدودی از اداره ها وسازمان‌ها تشکیل شد تا به صورت پروژه‌ای مباحث سرمایه‌گذاری دنبال و به نتیجه مطلوب برسد .
وی لزوم تغییر نگاه و حرکت در مسیر اولویت های تعیین شده و درک صحیح از مسائل اقتصادی را مورد تأکید قرار داد و یادآور شد: با مسئولان ارشد کشوری رایزنی شد و فعالیت هایی در استان آغاز شد تا شاهد تحقق توسعه اقتصادی و رسیدن به نتایج مطلوب و آینده ای روشن برای اقتصاد و صنعت یزد باشیم.
در این جلسه مشکلات واحدهای الکترونیک و سیم و کابل یزد توسط تعدادی از صنعتگران و تولید کنندگان فعال بخش خصوصی استان مطرح و قرار شد ظرف یک هفته تا 10 روز آینده برای پیگیری توسط معاون وزارت کشور دسته بندی و همراه با پیشنهاد ارائه شود.
سال گذشته 27 جلسه ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی در یزد با 208 مصوبه برگزار شده بود .
1968/ 2047/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد اقتصاد مقاومتي چالش ها يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۲۷۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه شهرداری شیراز رشد ۵۰۰ درصدی داشت/عملکرد مطلوب تیم اقتصادی

علیرضا اسکندری در نطق پیش از دستور جلسه علنی شورای شهر شیراز با اشاره به رویکرد کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری در تحقق شعار و ضرورت پرهیز از حاشیه در پارلمان محلی و ایجاد فضای همدلی برای خدمت‌رسانی به مردم و عملگرایی پرداخت.

او افزود: رهبری حکیم انقلاب اسلامی ۱۸ سال است که بر حوزه اقتصاد تاکید دارند و در پیام نوروزی برای شانزدهمین سال متوالی شعار سال را با محوریت مسئله اقتصاد مطرح کردند، اما آنچه شعار امسال را در مقایسه با سال‌های پیشین متمایز می‌کند، بخش دوم شعار سال یعنی تاکید بر مشارکت و حضور مردم در افزایش تولید و پیشرفت اقتصاد کشور است.

اسکندری بیان کرد: استفاده از زیرساخت‌های موجود، ابتکارات مردمی، قدرت مدیریت فعالان اقتصادی، نیروی جوان تحصیل‌کرده از جمله مواردی بودند که رهبر انقلاب در دیدار نوروزی خود با مردم مطرح کردند و آنها را از عوامل شکوفایی اقتصادی دانستند، اما آنچه در این میان مهم است، موانعی است که بر سر راه حضور و مشارکت مردم در تولید و اقتصاد وجود دارد.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز گفت: شورای اسلامی شهر شیراز نیز به عنوان نهاد ناظر بر عملکرد شهرداری و ریل‌گذار توسعه شهر، نقش اساسی در این زمینه بر عهده دارد تا بتوانیم در سال جاری در راستای تحقق شعار سال گام برداریم.

به گفته اسکندری، بودجه شهرداری شیراز طی سه سال گذشته رشد بیش از ۵۰۰ درصدی داشت و علی‌رغم معضلات اقتصادی و رکود، شاهد رشد بودجه برای پاسخگویی به نیاز‌های توسعه‌ای شهر و تحقق بخش درآمدی هستیم که نشان از عملکرد مدیریت شهری یعنی همان مجموعه شورا و شهرداری در سایه همدلی و وفاق است.

او بیان کرد: نکته مهم و حایز اهمیت این است که در کنار تحقق بودجه سالانه از طریق روش‌های مرسوم شهرداری‌ها، تحقق تکلیف سرمایه‌گذاری برای اولین بار با مبلغ ۱۵ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ در کلان‌شهر شیراز و تعریف پنج پروژه مهم هدف سرمایه‌گذاری پارک آبی، آکواریوم، باغ پرندگان، تله کابین و شهربازی از محل این تکلیف سرمایه‌گذاری برای اولین بار در شهرداری شیراز رقم خورده است.

اسکندری اظهار کرد: اهمیت اثرگذاری این پروژه‌ها در کنار تامین زیرساخت‌های تفریحی و گردشگری شهر، پاسخگویی نیاز‌های قشر نوجوان و جوان و افزایش نشاط اجتماعی است که در همین راستا در سومین بازدید شبانه مدیریت شهری و فعال نگه داشتن شیفت شب پروژه‌ها، از دو پروژه سرمایه‌گذاری پارک آبی و آکواریوم با حضور یاوران شورا، اصحاب رسانه و فعالان فضای مجازی بازدید به‌عمل آمد. از سوی دیگر تحقق سهم اوراق مشارکت و ایجاد صندوق املاک و مستغلات و پیش‌بینی خرید زمین در بودجه برخی از سرمایه‌گذاری کمیسیون اقتصاد، برای داشتن شهری پویا و زنده است.

عضو شورای اسلامی شهر شیراز تصریح کرد: عملکرد تیم اقتصادی شهرداری شیراز در دو سال گذشته در تحقق بودجه و اقتصاد و سرمایه‌گذاری و عمران و خدمات شهر به گواه پروژه‌های در حال اجرا و اظهار نظر مسئولان مطلوب است هرچند که با ظرفیت‌های موجود در شهرداری این مهم باید بهبود یابد.

او گفت: چیزی که انتظار دارم فارغ از جنجال‌های بیهوده با توجه به نقش سیاست‌گذاری و نظارت بر عملکرد شهرداری، کوتاهی و اشکالات را گوشزد کرده تا از ظرفیت عملگرا بودن مدیریت شهری و ظرفیت بی‌بدیل خانواده بزرگ ۱۳ هزار نفری شهرداری شاهد برطرف کردن کاستی‌ها و منشأ خیر برای مردم شهر باشیم.

اسکندری تاکید کرد: به‌راستی که نقش شوراییان همواره ناظر بر عملکرد شهرداری است و باید تلاش کنیم در این مسیر به دور از حاشیه و حتی حاشیه‌سازی، نماینده مردم شهر شیراز در پارلمان محلی بوده و پیگیر مطالبات مردمی باشیم و این مهم از طریق نظارت و بازرسی و بررسی اجرای مصوبات دنبال می‌شود تا شیراز به طراز واقعی خود در قامت کلان شهری در خور شأن مردم دوست‌داشتنی شیراز میهمان‌ها، زائران و گردشگران برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • خیز بلند چین در افغانستان؛ چالش‌ها و چشم‌انداز
  • آبیاری غیرمتعارف و ظروف پلاستیکی چالش مهم محیط زیست
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها
  • ورود مدعی العموم به موضوع زباله، چالش بزرگ محیط زیست رامسر
  • محیط زیست و پسماند از مهم‌ترین چالش‌های امروزی بشر است
  • محیط زیست و پسماند از مهم‌ترین چالش های امروزی بشر است
  • اولویت‌دهی به بهبود معیشت محیط بانان و نیرو‌های یگان حفاظت
  • تردید‌های تداوم رشد
  • تصویب دو طرح پژوهشی در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • بودجه شهرداری شیراز رشد ۵۰۰ درصدی داشت/عملکرد مطلوب تیم اقتصادی