Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - ایرنا - مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه مرکزی کشور گفت: بیشتر شکایت مردم استان اصفهان در بخش ارتباطات سیار مربوط به عدم آنتن دهی نسل های دوم، سوم و چهارم تلفن همراه است.

تقی شفیعی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: سال گذشته در مجموع چهار هزار و 375 شکایت از استان اصفهان به سامانه 195 وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات گزارش شد که یکهزار و 404 شکایت آن مربوط به ارتباطات سیار و 2 هزار و 971 شکایت مربوط به ارتباطات ثابت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه در بخش ارتباطات سیار بیشترین شکایت مربوط به عدم آنتن دهی تلفن همراه بود، اظهار داشت: با توجه به مشخص بودن تعهدات پوششی اپراتورها در محدوده های شهری، جاده ای و ریلی و عدم آگاهی مشترکان از این تعهدات، عمده این شکایت ها از سوی اپراتور رد می شود.
شفیعی اضافه کرد: در مواردی که نقطه مورد شکایت در تعهد اپراتورهای تلفن همراه می باشد، توسط سازمان تنظیم مقررات پیگیری شده است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تراکم جمعیتی موجود در نقاط فاقد آنتن دهی مطلوب، شکایت های تکراری زیادی توسط افراد مختلف در این زمینه ثبت می شود که یکی از دلایل بالا بودن این دسته از شکایت هاست.
مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه مرکزی گفت: از طرفی وجود ممانعت های مردمی و اعمال کمیسیون ماده 100 توسط شهرداری ها و همکاری نکردن برخی دستگاه های اجرایی جهت توسعه شبکه تلفن همراه باعث افزایش شکایات از این نوع شده است.
کمیسیون ماده 100، متشکل از یک نماینده از وزارت کشور، کارشناس شهرداری و یک قاضی است که بر اساس ماده 100 قانون شهرداری عمل می کند.
به گفته برخی مسوولان، بیشترین دلیل اعمال کمیسیون ماده 100، شکایت های مردمی درباره نصب تجهیزات مخابراتی در منازل و محله های مسکونی است.
شفیعی، سایر شکایت های مردمی در بخش ارتباطات سیار را به ترتیب، درج بدهی در قبض، عدم پاسخگویی مناسب به شاکی، فعال سازی ناخواسته خدمات و عدم امکان ارسال یا دریافت پیامک عنوان و اضافه کرد: پرداخت قبوض تلفن همراه از درگاه های غیر رسمی، عدم وصول مبالغ واریزی مشترکان توسط اپراتورها، فعال سازی ناخواسته خدمات ارزش افزوده و ناآگاهی مشترکان از روش های لغو پیامک های ارزش افزوده از جمله دلایل بروز این شکایت هاست.
وی، نا آگاهی مشترکان از هزینه های مربوط به عضویت در سرویس های مناسبتی و سایر سرویس ها و ارسال پیامک انبوه تبلیغاتی از خطوط شخصی بدون اطلاع از عواقب آن را از دیگر دلایل شکایت های مردم خواند.
شفیعی، بیشترین شکایت ها در بخش ارتباطات ثابت را عدم جمع آوری سرویس ها عنوان و تصریح کرد: بر اساس ضوابط سازمان تنظیم مقررات برای اپراتورها 24 ساعت مهلت برای رسیدگی به درخواست جمع آوری سرویس مشترکان در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: طبق بررسی ها، اطلاع نداشتن مشترکان از شرکتی که از آن سرویس دریافت می کنندو آگاهی نداشتن از فرایند جمع آوری سرویس و مفاد قرارداد منعقده از دلایل اصلی بالا بودن شکایت ها در این موضوع است.
شفیعی، سایر شکایت ها در بخش ارتباطات ثابت را ارائه خدمات پشتیبانی نامطلوب، عدم تضمین کیفیت سرویس ارائه شده، تاخیر در نصب و راه اندازی و عدم جبران خسارت مطابق با قرارداد اشتراک عنوان و اضافه کرد: دانش فنی کم مشترکان، طولانی بودن سوال های اداری در برخی اپراتورها، عدم ارائه اطلاعات کافی توسط واحد پشتیبانی اپراتورها و کافی نبودن مستندات مشترکان از جمله دلایل بالا بودن شکایت ها در بخش ارتباطات ثابت است.
وی سامانه های ثبت شکایت های مردمی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات را شماره تلفن 195، پیامک 600915 و سامانه اینترنتی www.195.cra.ir اعلام و اضافه کرد: سال گذشته به همه شکایت های واصله به این سامانه در استان اصفهان رسیدگی شد.
رییس اداره امور مشتریان و ارتباطات سیار مخابرات منطقه اصفهان پیش از این در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: همکاری مردم و برخی از نهادها و دستگاه های اجرایی برای بهبود خدمات تلفن همراه و ارتباطات سیار در کلانشهر اصفهان ضروری است.
بهنام میرزا افزود: مخابرات منطقه اصفهان با مسائلی برای نصب و تملک سایت های آنتن تلفن همراه (BTS) مواجه است که رفع آن، همکاری مردم و برخی اداره ها را می طلبد.
به گزارش ایرنا، با وجود پیگیری رسانه ها و مردم، هنوز برخی مناطق با مشکل نقاط کور و پوشش نامناسب شبکه تلفن همراه مواجه هستند که علت آن جمع آوری دکل های مخابراتی و سایت های بی تی اس (BTS) بدلیل ممانعت مردمی و اعمال کمیسیون ماده 100 قانون شهرداری عنوان شده است.
نزدیک به 6 میلیون خط تلفن همراه دائمی و اعتباری (همراه اول) در استان اصفهان فعال و ضریب نفوذ تلفن همراه در کلانشهر اصفهان بیش از 130 درصد است.
استان اصفهان دارای سه میلیون و 82 هزار و 946 شماره تلفن ثابت منصوبه است که از این تعداد دو میلیون و 500 هزار شماره تلفن مشغول به کار می باشد.
3011/6026/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد آنتن دهي همراه تلفن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۲۹۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از آیفون و اپل واچ در ارتش کره جنوبی ممنوع شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اپل اینسایدر، طبق اطلاعات موجود این ممنوعیت از مقرهای نیروهای هوایی کره جنوبی آغاز شده است. طبق گزارش به دست آمده تمام دستگاه هایی که قادر به ضبط صوت باشند و به اپلیکیشن های طرف ثالث اجازه نمی دهند این قابلیت را مسدود کنند، مشمول این ممنوعیت می شوند. به طور خاص در این گزارش به آیفون اشاره شده است.

در سندی که ارتش منتشر کرده، آمده است: باید از هرگونه ضبط صدا، نه فقط ارتباطات رسمی از جمله جلسات، مکالمات اداری، اعلامیه های تجاری و شکایات و مشاوره با مردم، بلکه همچنین ارتباطات غیررسمی مانند تماس های تلفنی خصوصی (در داخل ساختمان های نظامی) جلوگیری شود.

به گفته منابع آگاه از امر آیفون به طور خاص در ارتش ممنوع شده است. اما دستگاه های اندرویدی از چنین ممنوعیتی مستثنی هستند.

البته ممنوعیت فقط شامل آیفون نمی شود و دستگاه های پوشیدنی مانند اپل واچ را نیز در بر می گیرد.

به نظر می رسد مشکل از آنجا نشات می گیرد که اپلیکیشن مدیریت امنیت دستگاه تلفن همراه سازمان دفاع ملی روی دستگاه های آیفون نمی تواند استفاده از میکروفون را مسدود کند. این برنامه در سال ۲۰۱۳ میلادی ارائه شده و تمام افراد ارتش از ۲۰۲۱ میلادی ملزم به نصب آن هستند.

همچنین در این گزارش به شکایت کاربران از نرم افزار و محدودیت های ناهمخوانی آن با توجه به مدل، ساختار و سیستم عامل دستگاه ها شکایت داشته اند. به گفته یک مقام ارتشی چنین کاستی هایی روی یک دستگاه اندروید با آپدیت نرم افزاری برطرف می شوند.

کد خبر 6087820

دیگر خبرها

  • برادران زورگیر در کمتر ۵ ساعت در شاهین‌شهر دستگیر شدند
  • استفاده از آیفون و اپل واچ در ارتش کره جنوبی ممنوع شد
  • قیمت انواع گوشی موبایل در بازار، چهارشنبه ۵ اردیبهشت+اینفوگرافیک
  • صغیر اصفهانی، شاعری که اندیشه‌ای کبیر داشت
  • ماجرای کما و فوت دختر تهرانی در متروی تجریش به روایت تسنیم
  • (ویدیو) کما و فوت دختر تهرانی در متروی تجریش؛ اصل ماجرا چیست؟!
  • راه اندازی سایت جدید تلفن همراه اول درروستای رمکان
  • افزایش قیمت برخی گوشی‌ها با وجود تخصیص ارز نیمایی
  • جهش قیمتی برخی مدلهای تلفن همراه با وجود تخصیص ارز نیمایی
  • زنان یمنی از ترس، استاد این کار شدند!