Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، اقبال عباسی استاندار چهارمحال و بختیاری در هفتمین شورای هماهنگی مدیریت بحران و دومین کارگروه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده استان با تأکید بر پرداخت سریع‌تر خسارت‌های سیلاب‌های اخیر افزود: مدیران خسارت‌های مردم را بر اساس فرآیند تعریف شده تسهیلات، کمک‌های بلاعوض و اعتبارات تملک دارایی‌های سرمایه‌ای پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: بانک‌های عامل نیز موظفند در این رابطه همکاری‌های لازم را انجام دهند.

عباسی با بیان اینکه ساخت و ساز‌های مجاز که در جریان بارش‌های ماه گذشته دچار آسیب شدند و احتیاج به بازسازی، نوسازی و احداث دارند در همان محل درجاسازی شوند ادامه داد: درخصوص ساخت و ساز‌های غیرمجاز در حریم و بستر رودخانه‌ها هیچ اقدامی صورت نگیرد.

وی تأکید کرد: همه سد‌های خاکی استان باید به‌گونه‌ای باشند که ارتفاع تاج آن‌ها حداقل یک متر بلندتر ساخته شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه اگر در بارندگی‌های فروردین‌ماه سد روستای گنج می‌شکست سرنوشت مالخلیفه هم همچون سرنوشت آق‌قلا می‌شد گفت: بیش از ۳۰۰ هزار مترمکعب آب در پشت این سد جمع بود که می‌توانست خطرآفرین باشد.

عباسی با تأکید بر اینکه از شش هزار میلیارد ریال اعتبار پیش‌بینی شده برای خسارت‌های بارندگی در چهارمحال و بختیاری، چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال آن در ستاد مدیریت بحران کشور تایید شد ادامه داد: در بخش اول دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال به استان ابلاغ شد و مابقی آن نیز در ادامه ابلاغ می‌شود.

وی افزود: این میزان اعتبار در قالب کمک‌های بلاعوض، اعتبارات تملک دارایی سرمایه‌ای و تسهیلات است.

انتهای پیام/ز

اعتبارات ابلاغی جبران خسارت‌های سیل نباید معطل بخشنامه‌ها باشد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۳۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد

روح الله سرگزی اظهار کرد: بیشترین خسارت سیلاب اخیر سیستان و بلوچستان به ترتیب به راه های ارتباطی، بخش کشاورزی، شبکه برق رسانی و آب اختصاص دارد.

وی تاکید کرد: همچنان تیم‌های ارزیاب ستاد بحران سیستان و بلوچستان با حضور در مناطق درگیر سیلاب در حال بررسی برآورد دقیق این خسارت‌ها هستند.

معاون ستاد مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع ۳۲۹ راه روستایی بسته شده ناشی از سیلاب در جنوب استان با تلاش دستگاه‌های خدمات رسان تاکنون ۲۲۸ مسیر بازگشایی شده است.

وی توصیه کرد؛ شهروندان با توجه با تداوم بارندگی و برودت هوا در سیستان و بلوچستان شهروندان از سفرهای غیرضروری، فعالیت کوهنوردی، اسکان و تردد در حاشیه مسیل ها و رودخانه های فصلی خودداری کنند.

 
 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انتقال آب از سد تالوار به بهار و کبودراهنگ ۱۰۰۰ میلیارد اعتبار می‌خواهد
  • تأکید استاندار بر پیگیری اعتبارات طرح‌های نیمه تمام لرستان
  • اعتبارات جبران خسارت‌های سیلاب ۹۸ در حوزه راه پرداخت نشده است
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین(ع) یزد با بارش‌های اخیر
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • لزوم آمادگی برای وقوع سیل در استان سمنان
  • خسارت گسترده سیلاب به کشاورزیِ جنوب سیستان و بلوچستان
  • جذب اعتبارات برای جبران خسارات سیل اخیر
  • جذب اعتبارات جهت جبران خسارات سیل اخیر