Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «مورگان اورتاگوس» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد در صورتیکه ترکیه قرارداد خرید سامانه دفاع هوایی اس-۴۰۰ روسیه را نهایی کند با پیامد‌های «مشهود» و زیان باری مواجه خواهد شد.

اورتاگوس در این بیانیه تاکید کرد: «ما گفته‌ایم که سامانه دفاع هوایی اس-۴۰۰ و دستیابی به آن عواقب جدی برای ترکیه و روابط نظامی‌اش با آمریکا و ناتو دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما به طور شفاف تعهد خود را به آن‌ها اعلام کرده‌ایم و با آن‌ها مشارکت می‌کنیم ولی در صورتیکه آن [نهایی شدن قرارداد] انجام شود پیامد‌های بسیار منفی در انتظار آنهاست.»

شبکه ان بی سی گزارش داد ترکیه تا ماه ژوئن فرصت دارد از نهایی کردن قرارداد خرید اس- ۴۰۰ با روسیه انصراف دهد در غیر این صورت به دلیل وارد کردن تکنولوژی نظامی از روسیه، مشمول تحریم‌های آمریکا قرار می‌گیرد.

ترکیه سال ۲۰۱۷ تصمیم به خریداری این سیستم از روسیه گرفت زمانی که تلاش‌های مکرر این کشور برای خرید سیستم پدافند هوایی پاتریوت از آمریکا بی نتیجه مانده بود.

واشنگتن بار‌ها آنکارا را برای لغو برنامه خرید سامانه‌های دفاع هوایی اس-۴۰۰ از روسیه تحت فشار قرار داده و وعده داده است به جای این سامانه روسی سیستم دفاع موشکی پاتریوت را در اختیار ترکیه قرار دهد. آمریکا حتی برای وادار کردن ترکیه به انصراف از خرید اس- ۴۰۰ تهدید کرده در صورتیکه این کشور به خرید اس-۴۰۰ روسیه ادامه دهد، تحویل جت‌های جنگنده اف-۳۵ خود به آنکارا را متوقف خواهد کرد. آمریکا ادعا می‌کند سیستم اس ۴۰۰ روسیه برای سیستم‌های ناتو خطرناک است، زیرا ترکیه عضو ناتوست، اما ترکیه این ادعا را رد می‌کند.

اخیرا معاون دونالد ترامپ ترکیه را تهدید کرد آنکارا باید بین عضویت در پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) و سامانه روسی اس ۴۰۰ یکی را انتخاب کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آمریکا ترکیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۳۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لتونی یک دیپلمات روس را اخراج کرد

وزارت خارجه لتونی یک دیپلمات روس را به اتهام اقدامات تحریک آمیز و اظهارات غیر قابل قبول عنصر نامطلوب نامیده و وی را اخراج کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از هفته نامه "اشپیگل"، وزارت خارجه لتونی اعلام کرد که یک دیپلمات روسیه در این کشور را عنصر نامطلوب قلمداد و دستور اخراج وی را صادر کرده است.

لتونی "اولگ زیکوف"، دیپلمات سفارت روسیه در ریگا را شخص نامطلوب اعلام و او را از این کشور اخراج کرد. بنا به درخواست وزارت خارجه این کشور این دیپلمات باید تا 10 آوریل از این کشور عضو اتحادیه اروپا و ناتوی بالتیک خارج شود.

وزارت خارجه لتونی روز چهارشنبه «اولگ زیکوف» کاردار روسیه را احضار و به «اظهارات غیرقابل قبول و تحریک‌آمیز» سفارت روسیه «در یک بازه زمانی طولانی» اعتراض کرد.

این وزارتخانه افزود که سفارت روسیه در ریگا «همچنان به اظهارات نامناسب برای بی‌اعتبار کردن آژانس‌ها و نهادهای دولتی لتونی و ایجاد نفرت در جامعه این کشور ادامه می‌دهد.»

در بیانیه ای که روز چهارشنبه منتشر شد، به کاردار سفارت روسیه در این مورد اطلاع رسانی شد. در این بیانیه این اخراج با «ارتباط عمومی غیرقابل قبول و تحریک آمیز» سفارت روسیه توجیه شد که در یک دوره زمانی طولانی صورت گرفت و در تضاد شدید با کنوانسیون وین در مورد روابط دیپلماتیک بود.

در این بیانیه آمده است: با وجود توبیخ های مکرر، هیئت روسیه ارتباطات عمومی نادرستی را با هدف بی اعتبار کردن نهادهای دولتی در لتونی و برانگیختن نفرت در جامعه انجام داد. وزارت خارجه اطلاعات بیشتری ارائه نکرد. به دلیل تهاجم روسیه به اوکراین در دو سال پیش، لتونی نیز از سوی روسیه احساس خطر می کند.

در ماه فوریه، لتونی حمایت خود از اوکراین را مجددا تایید کرد. اعضای پارلمان این کشور موافقت کردند که اوکراین تا زمان پیروزی مورد حمایت قرار خواهد گرفت. لتونی و همچنین دیگر همسایگان بالتیک آن، استونی و لیتوانی، نگران هستند که پس از اوکراین آن ها نیز قربانی «تجاوز روسیه» شوند. این سه کشور پس از سقوط اتحاد جماهیر شوروی به غرب روی آوردند و از سال 2004 بخشی از ائتلاف دفاعی ناتو هستند.

اقلیت بزرگی از روسی الاصل ها در لتونی زندگی می کنند که از شرق با روسیه همسایه است. در ابتدای سال جاری میلادی این کشور بالتیک اعلام کرد که روس هایی را که در این کشور زندگی می کنند اما به زبان لتونی صحبت نمی کنند، اخراج می کند. به این ترتیب تا 3000 نفر ممکن است تحت تأثیر این اخراج ها قرار بگیرند. حدود یک چهارم جمعیت لتونی با 1.9 میلیون نفر به اقلیت روسی زبان تعلق دارند. بسیاری از مردم در دیگر کشورهای بالتیک استونی و لیتوانی بدون تابعیت یا دارای پاسپورت روسی هستند. آنها در دوران کمونیسم به بالتیک آمدند.

چندی پیش کارداران سفارتخانه‌های کشورهای استونی، لتونی و لیتوانی در مسکو به دلیل آنچه عدم پاسخ مناسب به درخواست‌های مکرر روسیه در موضوع تأمین امنیت سفارتخانه‌های این کشور در زمان برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری اعلام شد، به وزارت خارجه روسیه احضار شدند.

اروپا قواعد گمرکی علیه اوکراین را تشدید می‌کندخطر جنگ جهانی در صورت اعزام نظامیان ناتو به اوکراین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نارضایتی شدید آمریکا از وتوی روسیه درباره کره شمالی
  • آلمان چهار آتشبار پاتریوت دیگر به آمریکا سفارش داد
  • لتونی یک دیپلمات روس را اخراج کرد
  • حمله گسترده جنگنده‌های آمریکا و انگلیس به یمن/ اعلام تحریم‌های آمریکا و انگلیس علیه حماس/ استعفای یک مقام وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به حمایت از اسرائیل/ مرگ یک سناتور ضدایرانی در آمریکا
  • تحریم‌های جدید آمریکا و کره جنوبی علیه کره شمالی
  • حمله گسترده جنگنده های آمریکا و انگلیس به یمن/ اعلام تحریم‌های آمریکا و انگلیس علیه حماس/ استعفای یک مقام وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به حمایت از اسرائیل/ مرگ یک سناتور ضدایرانی در آمریکا
  • بلینکن هفته آینده به اروپا می‌رود/ دیدار با مکرون درباره اوکراین در دستور کار
  • روسیه برای دریافت پول فروش نفت به مشکل خورد
  • ۲ عضو جدید ناتو خواستار تحریم‌های بیشتر علیه روسیه شدند
  • اوکراین: راه فراری از بمب‌های روسیه نداریم، پاتریوت‌های لعنتی را به ما بدهید!