Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@02:50:18 GMT

فعالیت ۴۰ خانه بوم گردی در روستاهای هدف گردشگری ایلام

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۳۸۵۲

فعالیت ۴۰ خانه بوم گردی در روستاهای هدف گردشگری ایلام

عبدالمالک شنبه زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: یک هزار و ۵۰۰ اثر تاریخی شناسایی شده در استان وجود دارد که حفاظت از این آثار بسیار سخت است که خوشبختانه نیروی انتظامی و انجمن‌های میراث فرهنگی در زمینه حفاظت همکاری‌های ویژه ای دارند.

وی با اشاره به اینکه گردشگری یک صنعت فرابخشی است که ۲۸ دستگاه برای رونق این صنعت فعالیت دارند، افزود: واحدهای اقامتی و هتل، مهمترین زیرساخت لازم برای گردشگران است و در همین راستا، در آینده نزدیک یک هتل ۵ ستاره و یک هتل ۳ ستاره در استان ساخته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام به فعالیت ۴۰ خانه بوم گردی در روستاهای هدف گردشگری برای اقامت گردشگران اشاره کرد و تصریح کرد: خوشبختانه یک هزار و ۷۰۰ نفر در اردیبهشت ماه سال جاری در اقامتگاه‌های بوم گردی استان اقامت داشته اند.

عبدالمالک شنبه زاه ادامه داد: با توجه به کمبود هتل در استان خوشبختانه اقامتگاه‌های بوم گردی و کمپ‌های گردشگری نقیصه هتل را برطرف کرده اند.

ورود مسافران عراقی به استان

وی با بیان اینکه مسافران ورودی مرز مهران با همکاری پایانه مرزی ساماندهی می‌شوند، بیان داشت: با توجه به هماهنگی‌های صورت گرفته با کشور عراق قرار شده از سوی این اداره کل پکیج معرفی استان تهیه که این امر منجر به ورود هفته‌ای یک هزار و ۴۰۰ مسافر به استان می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی استان ایلام گفت: برای معرفی استان فعالیت‌های ویژه ای از جمله برپایی نمایشگاه‌های صنایع دستی در کاخ نیاوران و کاخ سعدآباد برپا می‌شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان ایلام از برپایی نمایشگاه صنایع دستی در ۲۰ خرداد به مناسبت هفته صنایع دستی و افتتاح نمایشگاه در شهر سرابله خبر داد و افزود: ۳۰ دفتر گردشگری در استان فعال هستند که از این تعداد ۱۰ دفتر با کشور عراق در ارتباط هستند.

عبدالمالک شنبه زاده یادآور شد: قرارداد بیمه صنایع دستی بین سازمان تأمین اجتماعی و دولت منعقد شده و تاکنون حدود ۵۰۰ نفر از فعالان این عرصه بیمه شده اند.

کد خبر 4624310

منبع: مهر

کلیدواژه: میراث فرهنگی ایلام گردشگری ایلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۳۸۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چهارمین جشنواره ریواس در ریوش برگزار شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: چهارمین جشنواره ریواس و سبزی‌های بومی با حضور تولیدکنندگان این محصول با ارزش و محصولات صنایع دستی، سوغات، غذاهای محلی و ... در شهرستان کوهسرخ برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، سید جواد موسوی در حاشیه برگزاری جشنواره ریواس گفت: برای مشارکت مردم دستگاه‌های دولتی و عمومی باید زمینه را فراهم کنند که در شهرستان کوهسرخ با انسجام به‌وجود آمده، زمینه فراهم شده است.

وی افزود: توسعه گردشگری شهرستان کوهسرخ برمبنای ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری کشاورزی، گردشگری روستایی، طبیعت‌گردی و بوم‌گردی برنامه ریزی شده که اجرای برنامه‌ها در این مسیر روند رو به رشدی دارد و تاکنون 6اقامتگاه بوم گردی، 6خانه مسافر در این شهرستان آماده بهره برداری است.

موسوی صنایع‌دستی را از دیگر ظرفیت‌های شهرستان کوهسرخ عنوان کرد و افزود: طی دو سال گذشته 8 کارگاه صنایع ‌دستی در رشته‌های فرت بافی، گلیم بافی و دوخت‌های سنتی، گیوه بافی و قلاب بافی فعال شده و مبلغ 25 میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده و اشتغال مستقیم حدود 40 نفر فراهم شده است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی تصریح کرد: صنایع‌دستی و گردشگری در یک چرخه و زنجیره ارزش قرار دارند و وابسته به یکدیگرند، رونق گردشگری موجب فروش محصولات صنایع دستی و کشاورزی نیز شده و اقتصاد شهرستان را پویا کرده است.

رئیس گروه بازاریابی، آموزش و گردشگری داخلی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی نیز در این جشنواره گفت: برگزاری جشنواره های گردشگری رویدادی برای احیای هویت اسلامی و ایرانی، تقویت وحدت، رونق اقتصادی، رضایت مردم و همچنین معرفی جاذبه‌ های گردشگری است.

علی اکبر احمدزاده از تلاش این اداره کل برای ثبت جشنواره ریواس ریوش در تقویم جشنواره های گردشگری کشور خیر داد و افزود: معرفی ظرفیت‌ها و جاذبه های گردشگری استان برای جذب گردشگران داخلی و بین المللی در اولویت اصلی برنامه های این معاونت است.

وی تاکید کرد: توزیع همگانی، زمانی و مکانی سفر با هدف توزیع درآمدهای اقتصادی برای تمام فعالان گردشگری استان در دست اقدام است.

مسئول نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کوهسرخ نیز گفت: این جشنواره روز جمعه 31 فروردین از ساعت 14 تا 20 در شهر ریوش برگزار شد.

رضا ربیعی افزود: شروع برداشت محصول ریواس از اواخر فرودین تا نیمه اردیبهشت است که بعد از پایان ماه مبارک رمضان امسال و با توجه به بارندگی‌های اخیر بهترین زمان برای برگزاری جشنواره انتخاب شد.

ربیعی درباره برنامه‌های این جشنواره گفت: برنامه‌های فرهنگی شامل مراسم آیینی و سنتی، چوب بازی، موسیقی محلی، نمایش طنز و ... در این جشنواره برگزار شد.

مسئول نمایندگی میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کوهسرخ با اشاره به ظرفیت بالای گردشگری و تولید محصولات متنوع کشاورزی و باغی در این شهرستان بیان کرد: در این جشنواره علاوه بر ریواس سبزی‌های بومی و محلی، آش کوریا و زِزِ، لبنیات، خشکبار، صنایع دستی، نان و فتیر و... عرضه شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • انتصاب مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است
  • راه‌ دسترسی منطقه گردشگری سد کنگیر ایوان تکمیل می‌شود
  • مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد
  • «کرم‌زاده» مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان شد+ سوابق
  • مدیرکل جدید میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد
  • نرم افزار لرستان سفر مترجم چند زبانه در سفر
  • مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اصفهان منصوب شد
  • چهارمین جشنواره ریواس در ریوش برگزار شد