Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد عزیزی، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به تاسیس معاونت بازرگانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا گفت: ادغام وزارت صنعت معدن و تجارت با بازرگانی باعث شد تا صنایع سنگین، سبک و صنایع معدنی با بخش بازار و تجارت همگی در کنار یکدیگر وزارتخانه گسترده‌ای را تشکیل دهند که عملاً بخش‌های مختلفی از آن در ارائه خدمت رسانی به مردم دچار اختلال شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: وضعیت صنایع داخلی، کارخانه‌های فولاد، ذوب آهن، وضعیت کارگران و سایر صنایع کوچک در کنار خودروسازی نشان می‌دهد که وزارتخانه صمت دارای چالش‌های اقتصادی مهمی است که باید بر آنها متمرکز شود و توانی برای رسیدگی به موضوعات بازرگانی ندارد.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ضرورت تقویت صادرات و توجه به بازاریابی و بازارسازی ایجاب می‌کند تا بخش بازرگانی ایران به شکل تخصصی‌تری فرماندهی شود بنابراین به نظر می‌رسد تشکیل یک معاونت جدید بتواند متناسب با شرایط کنونی کشور به کار گرفته شود.

عزیزی با اشاره به انتقادات صورت گرفته ادامه داد: عقب‌گرد در خصوصی‌سازی شاید اکنون به‌عنوان یکی از موارد منفی این لایحه مطرح شود اما باید توجه داشت که شرایط کنونی کشور به لحاظ تحریم‌ها و شرایط اقتصادی و فشار حاکم بر مردم با هیچ دوره‌ای قابل مقایسه نیست به همین دلیل هر فرمول و تاکتیکی که بتواند به کمک اقتصادی کشور بیاید و از فشار مالی بر مردم بکاهد باید به کار گرفته شود.

اقتصاد کشور نیاز به تغییرات دارد

محمدعلی ضیغمی، رییس اتاق تعاون ایران در واکنش کوتاهی در مورد تفکیک وزارت صمت به ایلنا گفت: باتوجه به وضعیت کنونی اقتصاد کشور فرماندهی تجارت و بازرگانی اکنون دچار چالش و آشفتگی بسیاری در بازار و سفره مردم شده است به همین دلیل به‌نظر می‌رسد باید این تنظیم بازار و نظارت بر خرده فروشی‌ها در شبکه توزیع به صورت دقیق‌تری اجرایی شود که وزارت صمت به‌تنهایی نمی‌تواند به این موضوع رسیدگی کند به همین دلیل اقتصاد کشور در حوزه بازرگانی نیاز به تغییرات اساسی دارد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: اقتصاد کشور ایران لایحه نمایندگان مجلس وزارت صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۳۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع ۲۸ هزار تن کالای اساسی در استان اصفهان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان در بازدید از انبار‌های ذخیره سازی کالا‌های اساسی اداره کل غله وخدمات بازرگانی استان گفت: در یک سال گذشته در مجموع بیش از ۲۸ هزار تن برنج و شکر به نرخ دولتی به منظور تنظیم بازار بین مردم واصناف تولیدی وکارگاه‌ها توزیع شد.
محسن ضیائی افزود: هیچ کمبودی در زمینه تامین اقلام وکالا‌های اساسی مورد نیاز مردم شامل برنج، شکر و روغن وگندم وآرد نیست.
محمود حقیقت سرشت معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار اصفهان هم در این بازدید گفت: تامین نیاز‌های اولیه مردم به کالا‌های اساسی جزو وظایف مستمر مدیران حوزه اقتصادی استان است و مردم باید بتوانند با قیمت منطقی به کالای مورد نظر خود تامین کنند.

دیگر خبرها

  • راه اندازی رصدخانه ی تحقق شعار سال در اتاق بازرگانی سنندج
  • توضیحات وزیر کشور در مورد آخرین وضعیت امداد رسانی به استان‌های درگیر سیل
  • ۴۰۰۰ همت برای تحقق نرخ رشد ۸ درصدی در اقتصاد کشور نیاز است
  • همایش اقتصاد اسلامی در مواجه با چالش‌های اساسی اقتصاد ایران
  • ضرورت تشکیل وزارت بازرگانی برای تنظیم بازار
  • معاون وزیر اقتصاد: به دنبال آرامش در فضای اقتصادی هستیم
  • توزیع ۲۸ هزار تن کالای اساسی در استان اصفهان
  • توجه به تعاونی‌ها و مبارزه با انحصارگرایی در مازندران؛ راهکار اجرایی شدن شعار سال
  • مسئولان به جای صندلی «مداخله‌جویی» روی صندلی «حکمرانی» بنشینند
  • تهیه برنامه مدون در حوزه بهبود فضای کسب و کار البرز