Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-03-29@08:01:08 GMT

"رشد صنعتی" افغانستان به هشت درصد رسید

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۳۹۷۸

'رشد صنعتی' افغانستان به هشت درصد رسید

خبرگزاری میزان- وزارت صنعت و تجارت افغانستان از رشد هشت درصدی این حوزه خبر داد و تاکید داشت میزان صادرات کشور نیز در مقایسه با سال گذشته افزایش داشته است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان، در ادامه برنامه های هفته صنعت، معاون وزارت صنعت و تجارت و مسوولان اتاق صنایع و معادن و اتاق تجارت وصنایع زنان افغانستان در یک کنفرانس خبری مشترک، دستاوردها در زمینه رشد صنعت را اعلام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«ظهورالدین شیرزاد»، معاون وزارت صنعت و تجارت گفت که در حال حاضر انواع مختلف تولیدات داخلی از جمله نوشابه ها، مواد شوینده ومواد خوراکی، به بازار عرضه می شود.

وی افزود: 450 میلیون دلار در بخش آهن، 520 میلیون دلار در بخش نفت و230 میلیون دلار در تولید آرد، بر اساس عرضه و تقاضا سرمایه گذاری شده است.

در همین حال «منیژه وافق»، رییس اتاق تجارت وصنایع زنان افغانستان، از افزایش سهم زنان در صنعت خبر داد.
وی گفت: سهم زنان برای سرمایه گذاری در پارک های صنعتی 15 تا 25 درصد است.
وافق تاکید کرد سهولت های نقل و انتقال به ویژه ایجاد و فعالیت دالان های هوایی، عرصه را برای سرمایه گذاری زنان فراهم کرده است.

وی ادامه داد: هم اکنون زنان به ارزش دویست هزار دلار در زمینه فراوری و بسته بندی میوه خشک و زعفران سرمایه گذاری کرده اند.

«شیرباز کمین زاده»، رییس اتاق صنایع و معادن نیز با بیان اینکه دولت افزون بر حمایت از تولیدات داخلی، از آن نیز خریداری می کند، گفت که حکومت متعهد به حمایت از بخش خصوصی بوده و در این راستا گام های اساسی برداشته است.

انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان بخش خصوصی زعفران میوه خشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۳۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی بنیادی به شرکت‌های صنعت دارویی در بازار سرمایه

محمد رضا برگی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: صنعت دارو یکی از مهم‌ترین و تاثیر گذار‌ترین صنعت‌های تولیدی کشور بوده که نقش زیادی در بحث سلامت و ایمنی شهروندان ایفا می‌کند در صنعت دارو محصولات تولیدی مختلفی وجود دارد.

او افزود: اگر بخواهیم صنعت دارو را یک تقسیم بندی کلی داشته باشیم شرکت‌هایی که داخل بازار سرمایه در حال معامله هستند یکسری داروی نهایی را تولید، گروهی در بخش پخش دارو فعال، یکسری از شرکت‌ها هم تولیدکننده مواد اولیه و گروهی هم تولیدکننده دارو‌های خاص هستند.

برگی اظهار کرد: در بازار سرمایه در بخش صنعت دارو حدود ۴۳ نماد در حال معامله شدن است که سهم شناور این صنعت حدود ۱۶.۵ درصد است و سهم از بازار سرمایه حدود ۱.۸ درصد از بازار سرمایه را شامل می‌شود. این صنعت در یک سال گذشته چیزی حدود ۳۸.۵ درصد بازدهی داشته است که در مقابل بازدهی کل شرکت‌های بورسی و فرابورسی که حدود ۲۱ درصد است می‌توان گفت چیزی حدود ۲ برابر از مجموعه کلی بازدهی صنعت دارو بوده است.

این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: در سال ۱۴۰۱ مجموعه فروش شرکت‌های دارویی بازار سرمایه حدود ۷۴.۵ هزار میلیارد تومان و بهای تمام شده محصولات فروخته شده چیزی حدود ۵۰ همت و سود ناخالص این شرکت‌ها حدود ۲۳ همت بوده است. هنوز گزارش‌های نهایی اغلب شرکت‌های دارویی برای سال ۱۴۰۲ منتشر نشده، اما پیش بینی می‌شود حداقل رشد ۵۰ درصدی را ثبت کنند.

از جمله ریسک‌های این صنعت نوسانات نرخ ارز است به علت اینکه بخشی از مواد اولیه صنعت دارو کشور از کشور‌های دیگر تامین می‌شود  نوسانات ارزی می‌تواند به ضرر شرکت‌ها تمام شود. ریسک دیگر تاثیر عوامل خارجی از جمله تحریم‌ها خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • اجرای طرح توازن سرمایه گذاری صنعتی در مناطق مختلف استان
  • تحقق شعار سال و اجرای منویات مقام معظم رهبری، با حمایت از سرمایه‌گذاران امکان پذیر است
  • نگاهی بنیادی به شرکت‌های صنعت دارویی در بازار سرمایه
  • پول افغانستان از دلار سودآورتر شد!
  • پول افغانستان از دلار سودآورتر شد
  • یک سال از فرمان طالبان درباره ممنوعیت کشت خشخاش می‌گذرد/ ۷ کیلوگرم گوجه ۳۰ سنت، هر کیلوگرم تریاک حدود ۳۶۰ دلار
  • پول افغانستان از دلار سودآورتر شد / اتفاق عجیب در اقتصاد ایران
  • افزایش میزان اشتغال در بخش صنعت گناباد
  • اشتغال صنعتی گناباد ۱۱۷ درصد افزایش یافت
  • «افغانی» از دلار سودآورتر شد!