Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فروردین ماه سال جاری با تصمیم مدیر عامل شرکت توسعه و تجهیز و مدیر ورزشی آزادی درب استخر آزادی بر روی شناگران بسته شد.

محسن رضوانی رئیس فدراسیون شنا ۱۵ اردیبهشت ماه در سایت رسمی این فدراسیون اعلام کرد: خوشبختانه با نگاه حمایتی وزارت ورزش بویژه سلطانی‌فر وزیر محترم و داورزنی معاون ورزش قهرمانی پس از ساعت‌ها جلسه کارشناسی و بررسی شرایط استخر قهرمانی آزادی مقدمات لازم را جهت بازگشایی استخر آزادی تهران فرآهم آوردیم و از این پس با هماهنگی‌های لازم درب این مجموعه به روی قهرمانان شنا، شیرجه و واترپلو کشور باز خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بعد از ۴۴ روز تعطیلی از عصر روز چهارشنبه درب استخر آزادی به روی شناگران باز شد.

کد خبر 4624374 ساناز سلیمان آبادی

منبع: مهر

کلیدواژه: فدراسیون شنا فدراسیون شنا شیرجه واترپلو استخر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۴۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه بیانیه‌نویسی در فوتبال ایران به پایان می‌رسد؟

عدم تربیت داوران مستعد و کاربلد سبب شده با اوج گرفتن سوت‌های اشتباه داوری، باشگاه‌ها و اهالی فوتبال با دستاویز قرار دادن این ضعف، علیه یکدیگر موضع‌گیری کنند و فضای فوتبال را پرتنش کنند.

به گزارش مشرق، مصاحبه‌های جنجالی و همچنین اوج گرفتن دوباره بیانیه‌نویسی باشگاه‌ها علیه یکدیگر که در بیانیه‌های اخیر دو تیم استقلال و پرسپولیس آشکار بود، کاسه صبر مدیران فدراسیون فوتبال را لبریز کرد تا آنها برای پایان دادن به این حواشی وارد میدان شوند و با برخوردهای انضباطی و جریمه‌هایی میلیاردی سعی در جلوگیری از ادامه این جنجال‌ها داشته باشند.

در این راستا بود که پیش از ظهر دیروز فدراسیون فوتبال اعلام کرد که «به منظور جلوگیری از حاشیه‌های غیرمتعارف و ایجاد آرامش در جهت ارتقای سلامت و نشاط در جامعه درخصوص انتشار و صدور اعلامیه، اطلاعیه، بیانیه، مصاحبه غیرفنی و خارج از حوزه مسئولیت، اظهارات در کنفرانس مطبوعاتی توسط مربیان، کادر فنی و اداری مدیرعامل یا اعضای هیئت مدیره باشگاه علیه فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ، هیئت‌های فوتبال، باشگاه‌ها، کمیته‌های فدراسیون و اعضای باشگاه‌ها» با خاطیان برخورد خواهد کرد و آنها با جریمه‌هایی از ۲۰۰ میلیون تا ۴ میلیارد تومان روبرو خواهند شد.

فراموشی آموزش رفتار صحیح اجتماعی و فرهنگ‌سازی

بدون شک اتهام‌های بدون سند و مدرک و احساسی و نوشتن بیانیه‌های کف سکویی توسط باشگاه‌ها علیه یکدیگر، پذیرفتنی نیست، به خصوص که اتهامات مطرح شده در این بیانیه‌ها، باعث تهییج و تحریک هواداران و مسموم کردن فضای فوتبال می‌شود.علاوه بر این با توجه به اینکه نسبت به رد اتهامات بیانیه‌ها و صحبت‌هایی که در فضایی کاملا احساسی بیان شده، راستی آزمایی و اقناعی هم صورت نمی‌گیرد، فوتبال بیشتر از قبل وارد حواشی و جو اتهام‌پراکنی‎‌ می‌شود.

در چنین شرایطی برخورد با چنین صحبت‌ها و بیانیه‌هایی که خیلی از آنها تهی از واقعیت و تنها برای جوسازی صورت می‌گیرد، ضروری است و برخورد انضباطی فدراسیون فوتبال و جریمه‌های سنگین در کاهش چنین هجمه‌ها و جنجال‌هایی بی‌تاثیر نخواهد بود.

با این حال در برخورد با حاشیه‎‌های مانند اتهام‌زنی‌ها و بیان مطالب خلافع واقع و تحریک‌کننده، علاوه بر جرایم انضباطی، به فرهنگ‌سازی نیز نیاز است، مسئله‌ای که در دهه‌های اخیر در فوتبال ایران چه رده ملی و چه باشگاهی مورد غفلت واقع شده و قدمی در این مسیر برداشته نشده است. بخش زیادی از رفتارهای غیراخلاقی که توسط بازیکنان، مربیان، مدیران و تماشاگران صورت می‌گیرد، ریشه در عدم آموزش رفتار صحیح اجتماعی دارد.

برنامه‌ریزی و هدفگذاری درباره آموزش و فرهنگ‌سازی برای ارائه یک رفتار حرفه‌ای و همراه با احترام و بدون حاشیه و جنجال که اتهام‌زنی بدون سند و مدرک نداشته باشد، قطعا فضایی را به وجود می‌آورد که دور از جنجال‌های فضای فعلی فوتبال است.

با این حال نگاه صرف نتیجه‌گرایی در باشگاه‌ها و فدراسیون فوتبال، سبب شده در مقابل ناهنجاری‌های فوتبال تنها به برخورد انضباطی تکیه شود، برخوردهایی که به عنوان یک مسکن و بازدارنده تنها برای چند مدت عمل می‌کند و پس از مدتی دوباره این حواشی و ناهنجاری‌ها از سر گرفته می‌شود.

برای درمان ریشه‌ای چنین معضلاتی در کنار برخورد انضباطی، باید به سمت سالم‌سازی فضای فوتبال با فرهنگ‌سازی و آموزش رفت، مسئله‌ای که اگر چه در بلندمدت جواب خواهد داد و نیازمند اجرایی شدن از رده‌های پایه است اما می‌تواند تنش‌های بی‌حاصل و تحریک‌کننده را از فوتبال ایران دور و دورتر کند.

نقش پررنگ فدراسیون فوتبال در حواشی فوتبال

علاوه بر این نگاهی به بیانیه‌های اخیر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس علیه یکدیگر و همچنین مصاحبه‌های پرحاشیه اهالی فوتبال نشان می‌دهد که بیشتر این حواشی ریشه در یک چیز دارد و آن هم سوت‌های بحث‌برانگیز داوری و عدم استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی است.

بخشی از آخرین بیانیه استقلال خطاب به باشگاه پرسپولیس گویای این واقعیت است، جایی که قهرمانی‌های متوالی قرمزها به عدم استفاده از VAR، ارتباط داده شده است:«... همین هفته هم اگر سیستم کمک داور ویدیویی در ورزشگاه آزادی بود، ملوان را نمی‌بردند و حتی می‌باختند و طی سالیان گذشته از فقدان کمک داور ویدیویی قهرمانی‌های کذایی متوالی به دست آورده‌اند که فریاد اعتراض همه باشگاه‌های ایران از این بی‌عدالتی و توجه به یک تیم خاص درآمد..»

پرسپولیس هم در بیانیه‌اش صدرنشینی استقلال را به اشتباهات داوری پیوند زده و در بخشی از آخرین بیانیه این تیم آمده است:« در همین فصل جاری رقابت‌ها اگر در رویایی مستقیم با پرسپولیس از اشتباهات داوری بهره‌مند نشده بودند، اکنون در صدر جدول نبودند.»

در چنین شرایطی به نظر می‌رسد عدم تربیت داوران مستعد و کاربلد سبب شده با اوج گرفتن سوت‌های اشتباه داوری، باشگاه‌ها و اهالی فوتبال با دستاویز قرار دادن این ضعف، علیه یکدیگر موضع‌گیری کنند و فضای فوتبال را پرتنش کنند.

به همین خاطر ضروری است که فدراسیون فوتبال در کنار جریمه‌های میلیاردی برای بیانیه‌ها و مصاحبه‌ها، به مسئولیت خودش در زمینه‌های فرهنگ‌سازی اجتماعی و همچنین کاهش مشکلات داوری با استفاده از VAR و همچنین بالا بردن سطح داوری‌ها از مسیر دانش‌افزایی و استعدادیابی، نیز عمل کند تا این مسئله بیشتر از این فضای فوتبال را آلوده نکند و به بهانه‌ای برای باشگاه‌ها جهت توجیه ناکامی‌هایشان تبدیل نشود.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • پایان کار نمایندگان ایران در تفنگ ۵۰ متر سه وضعیت
  • در اعتراضات ۱۴۰۱ همه با «گشت ارشاد» مخالف بودند | چرا دوباره ون‌ها برگشتند؟
  • گلایه نخست‌وزیر قطر؛ پایان میانجیگری دوحه در جنگ غزه؟
  • چه شد که ون‌ها برگشتند؟
  • پایان زمان ثبت نام از کاندیداهای شطرنج
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی بنیاد مسکن قم تا پایان سال
  • خشم عجیب پوچتینو: خاک بر سر مدیر نشست خبری!‏
  • پایان اختلافات؛ نصرالله خواجه‌ گیری در تمرین استقلال حاضر شد
  • پایان اختلافات سرمربی و سرپرست استقلال
  • چگونه بیانیه‌نویسی در فوتبال ایران به پایان می‌رسد؟