Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد مهدی گویا، افزود: موارد معدودی از ابتلای بعضی از کانون‌های پرورش و نگهداری پرندگان به آنفلوانزا در سال جاری گزارش شده است که آخرین آنها موردی بود که از استان آذربایجان شرقی گزارش شد.

وی افزود: به اطلاع مردم می‌رسانیم که این نوع آنفلوانزای پرندگان که موارد آن در کشور مشاهده شده تاکنون باعث ایجاد بیماری انسانی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گویا با اشاره به اینکه این امر، حاصل تلاش‌های شبانه روزی یک شبکه ای از سازمان‌های مختلف است که موضوع را رصد کرده، پیشگیری می‌کنند و به آن پاسخ می‌دهند، افزود: فرماندهی عملیات پاسخ به این آنفلوانزا در حال حاضر با سازمان دامپزشکی است و وزارت بهداشت و سازمان حفاظت محیط زیست، به عنوان بازوان دامپزشکی عمل می‌کنند.

گویا خاطرنشان کرد: وظیفه وزارت بهداشت و زیر مجموعه آن که دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هستند این است که به محض رؤیت موارد مشکوک به این بیماری در یک کانون نگهداری و پرورش طیور، آن را گزارش کنند، بلافاصله در محل حضور یابند و نظارت دقیق و پاکسازی محل از عوامل بیماری زا را انجام دهند.

وی بیان کرد: باید کسانی که در آن محل کار می‌کنند واکسینه شوند و تا ۱۰ روز تحت مراقبت باشند. چنانچه فردی که در آن محل زندگی یا کار می‌کند دچار علائم مشکوک به آنفلوانزا شود بلافاصله تحت آزمایش و مراقبت‌های ویژه قرار می‌گیرد تا یقین حاصل شود که مبتلا به بیماری نیست.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، تصریح کرد: علاوه بر این زیرمجموعه وزارت بهداشت وظیفه آموزش افراد یاد شده برای مراقبت از خود و رعایت اصول حفاظت فردی را هم بر عهده دارد.

وی در پایان گفت: کانون‌های گزارش شده آنفلوانزای پرندگان در کشور به شدت کاهش داشته است. ولی این کاهش هیچگاه ما را از اقدامات مراقبتی باز نمی‌دارد، به دلیل اینکه ویروس آنفلوانزا ویژه است و در هر موقعیت زمانی و مکانی ممکن است که توانایی‌هایش تفاوت کند و افزایش یابد و منجر به ایجاد بیماری در انسان و ایجاد همه گیری شود.

کد خبر 4624367 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: آنفلوانزای فوق حاد پرندگان وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۴۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش وزارت بهداشت برای افتتاح ۱۰ هزار تخت بیمارستانی جدید در سال ۱۴۰۳

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از افتتاح بیش از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت مردمی خبر داد و گفت: در تلاش هستیم سال جاری ۹ تا ۱۰ هزار تخت دیگر به این تعداد افزوده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه وبدا، بهروز رحیمی اظهار کرد: در دولت مردمی و تاکنون بیش از ۳ هزار پروژه بهداشتی با رویکرد تقویت ساختار شبکه بهداشت کشور با اولویت مناطق محروم و کمتر برخوردار تکمیل و وارد چرخه خدمت‌رسانی شده است.

وی با اشاره به تبدیل وضعیت حدود ۷۰ هزار نفر با استفاده از ظرفیت قانون ایثارگران و جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در این مدت تلاش کردیم تا دستگاه‌ها و تجهیزات پزشکی سنگین، سرمایه‌ای و با تکنولوژی بالا را به منظور تسهیل دسترسی مردم به خدمات در کشور توزیع کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از افتتاح بیش از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در دولت مردمی خبر داد و گفت: در تلاش هستیم سال جاری ۹ تا ۱۰ هزار تخت دیگر به این تعداد افزوده شود.

کد خبر 745512

دیگر خبرها

  • تلاش وزارت بهداشت برای افتتاح ۱۰ هزار تخت بیمارستانی جدید در سال ۱۴۰۳
  • ابتلای ۱۳ هزار نفر به هموفیلی در ایران 
  • شمار شهدای غزه به ۳۳ هزار و ۸۹۹ نفر افزایش یافت
  • فعالیت ۷۵۰۰ آزمایشگاه پزشکی در کشور / کرونا؛ تجهیزات آزمایشگاهی را فرسوده کرد
  • این مربی فوتبال امروز به شهادت رسید
  • تخریب ۱۵۵ مرکزدرمانی و۳۰۲۴جنایت جنگی ازآغاز تجاوزاسرائیل به غزه
  • سونامی دیابت در ایران/ بسیاری از مبتلایان به دیابت از بیماری خود بی اطلاع هستند
  • تاکید وزارت بهداشت بر سبوس دار کردن «نان»
  • چرا وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» تاکید دارد؟
  • دلیل تاکید وزارت بهداشت بر سبوس‌دار کردن «نان» چیست؟